Torsdag, SNART HÄRLIGA HELG





Jeans: Zara, Klänning: Benetton

Såhär ser jag ut just nu, jag är sjukt stolt över den här dagen ;)
Jag gick upp i tid, åt en bra frukost. tog på mig träningskläder OCH SPRANG!! inte långt, men behövde springa av mig lite så det räckte. Sen upp för trapporna till 7:de våningen där jag bor. Damsög lite, stoppade in en tvätt, tog en lång dusch och rakade benen så jag är len som en babyrumpa nu. Nu är jag färdigfixad och ska snart ner och göra mig lite mat innan jobbet. Jobbar 14-20.30 idag på Aker brygge. sen är det paradiiiisee

Annars då? Förutom egocambilder och jobb....?
Jag är ensam hemma i helgen. Mina sambos åker hem till Halmstad så jag glider solo i helgen. Eller nej, det gör jag inte för jag har planer för hela helgen. Imorgon kör vi en öl.. eller 2, på uteservering på bryggan, eller godis filtar och mys hemma hos mig. Alltså sleepover med brudar. Kanske blir det det berömda kuddkriget som hörtill tjejkvällar. Nej, jag vet inte när jag hade kuddkrig senast faktiskt. Sen på Lördag har det smidits stora planer.
Det är först förfest redan vid 6. Vi ska fira grymma Jossan =) Sen blir det viprum ute och festligheter förhoppningsvis hela dygnet. Jag har fixat min outfit från topptill tå igår och jag är mer än nöjd!

Let it rock. Let it rock. Let it rock.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0