onsdag

bio igår
arbetsförmedligen imorse
sanne som passar en hund + jag och min hund idag
alex ikväll



pics



Jag och ante i fredags



challe







och lite från idag.

Nu är svartakavajen på, pappa lagar mat och närsom kommer san


tisdag

stan idag så nu sitter nytt fräsht smink inkletat i mitt face. nice.
nu blir det sanne, skulle träffat henne för ett tag sen min min musik slash garderob har tagit upp för mkt tid.
måste äta också. ajsan.

Ikväll blir det bion Flickan som lekte med elden med sanne. Hoppas på en mysig stund nere vid nissan med henne inatt efter också kanske. Sånt vi tycker om.

köss

verkligen inget vettigt att skriva om

Igår blev det pizza ute med mina fina vänner Sanne Ante & Stefan. vi åt och åt och åt och skrattade och avslutade kvällen med film och cheezballs at antes crib



haha idag har verkligen inte hänt någonting.
Jag vaknade och skulle ner i källaren och duscha och där sitter en av mina underbara bästa vänner nämligen en av alla husspindlar som älskar vårt hus. Jag blir livrädd och springer upp och smsar underbara alex att han får komma och rädda mig. SÅ 10 minuter senare befinner sig min hjälte i min källare, även han rädd men med ballar av stål och tar bort monstret. tack  =) Sen spenderade vi hela dagen i min säng. yup. det blev kittelkrig ( jag har upptäckt att jag visst kan vara kittlig när man är totalt fasthållen) och sen såg vi en bra film som jag inte kommer ihåg vad den hette. Underbar eftermiddag iallfall och sen lagade vi sjukt god mat som pricken över i.et !

När alex lämnat mig fram mot kvällen så åkte jag till träningskompaniet och dallrade lite rumpa på bandet och gymmade lite. Skönt men har problem med ryggslutet? :S Kom hem och satte mig vid min mami och kollade idol då alex återigen besökte vårt kära hem. Det blev de stenrika brudarna som jag bara äääälskar att kolla på och uuusstkruukaar maria och anna anka är ju utan tvekan bäst.


nuuu ska jag ta mig en låång dusch och krypa ner i sängen och sova gott !

pyss

ono

pappa : klar med städningen nu?
Jag: japp =) kolla i garberoben och byrån !! :D:D
pappa: nääe men jennifer va fint ! du har ju rensat jättemkt ! nu ser det inte ut som att det är helt fullproppat ju.
Jag : Nej jag vet, lite mer plats och lättare att hitta sina grejer. asbra.
pappa: gött

5 minuter senare....

pappa: jenniiiiiiiiifer
Jag: mm
pappa: HAHA nu vet jag varför din garberob och byrå ser större ut
Jag: vadåda? jag har ju städat?
pappa: jennifer... du har tagit halva garberoberna och byrån och slängt i tvätten. Duktigt jenni.. och jag som var så glad över att vi inte hade mer tvätt.. haha
jag: sorrryyyyyyy haha

stäääda och snart pizza

Jag vaknade idag efter 12 och kom på att sanne skulle spela träningsmatch så jag åkte upp och mötte ante & ines för att kolla lite innebandy och stötta min fina vän. Satt där en timma och då kom jag & ante på att vi ska äta pizza ikväll på en fin&bra pizzeria och kanske film efter det. Så ikväll blir det jag,san ante ( ivan, stefan? ines? alex? ) längtar som bara den till PIZZAAAAANN.

Eftermiddagen har jag ägnat åt att ta tag i mina garberober och byrån. jag har inte kunnat hitta de kläder jag letat efter och blivit tokig de senaste dagarna, så söndag som det är så fick det bli mitt projekt. Shit vad det tog tid och efter en timma så forstod jag inte ritkigt vad ja sysslat med då högarna över golvet fortfarande var lika stora. men men, nu är jag klar iallfall och house musiken hjälpte mig stort ♥

sanne skrev precis att hon är påväg så får väl sätta på mig lite andra kläder än alex myskläder och göra mig redo för kvällen..

puss


min blogg är såååååå himla rolig just nu
jag kan bättre.


Söndag. Känns verkligen som det.

Inte uppdaterat så mkt men har inte hunnit eller orkat.

Onsdags så festade jag San&Maria till det först hemma hos maria sen på the corner. Jag och sanne Promenerade nem ca 40 min hem mitt i natten från stan och somnade gott i hennes källare. Torsdags så kollade jag san&alex film i min källare sen sov alex över. Fredagen var jag busy med lunch med underbara mormor. Följde med min kusin Bea till frissan som blev assnygg i håret! Sen har jag jobbat några timmar i fredags och sen var det Underbar efter det vilket var kuuuul och övernattning hos alex. igår låg vi i sängen till 3 på eftermiddagen sen var det hem för att jobba från 19-00 som servitris igår. Kom hem och somnade sjuuukt skönt !

Nu har jag precis vaknat och vad som händer idag får vi se... e

köss



Jag & Johanna i fredags


yyyeeeees, sjukt glad !

asså seriöst. Ser ni några i Hallandsposten imorgon som heter Jennifer Klingvall & Sanne Femling så är det iiinte vi...

he he

SEN så har jag en jäääääätterolig sak att berätta ! Jag hänger på väggarna på Hall of Fame ute på Tylösand ! "Konstutställningar året runt – hotellet är Sveriges största galleri. Överallt omges man av samtida konst av internationell klass. "

När jag jobbade där så gick jag alltid och kollade på tavlorna, vissa som kostar sjuuukt mkt och tänkte Shit asså tänk om man skulle hänga så på väggen någon dag och drömde mig bort... JUST NU GÖR JAG DET FATTAR FATTAR FATTAR NI ! jag kan knappt fatta det så åkte ut med mamma och pappa dit idag och kollade och visst där fanns jag =)

Ganska coolt att hänga jämte kate moss =D



Verkligen JÄTTEful bild på mig men jag orkar verkligen inte bry mig


yes ännu en dålig film



Se inte denna film.

Igår satt jag sanne och stefan hemma hos ante. Det blev rejser med bilarna till videomix där vi hyrde denna pinsamma "skräck"film haha. Godis och cola blev det ju också tyvärr. När ska vi lära oss sanne, att det bara är de 5 första godisbitarna som faktiskt är goda? Iallafall. Hela filmen utspelar sig i en belyst skog där en kvinna blir jagad ( de promenerar ) genom en skog. Hon går ca 2 meter ifrån de 5 killarna som jagar henne med en vit jacka på sig men dom ser självklart inte henne. haha! Sen så fort det händer "mördarna" någonting som att de snubblar på en gren och stannar upp några sekunder, ja då springer hon ju inte som en galning för att rädda sitt liv utan sätter sig ner och väntar tills de börjar jaga henne igen. OCH SEENNN!! när det är som mest "spännande" så sätter hon sig ner i en flod och KISSAR. äe vi skrattade som att det var en värdelös komedi. HUR kommer det sig att vi alltid väljer så bra filmer? illa

När jag kom hem så blev det en timma snack med alex i telefon för att bla annat minnas tillbaka till de allra första gångerna vi träffades. haha Kul !

Idag ska jag och sanne fortsätta utveckla våra liv så vi åker till arbetsförmedligen och sedan till träningskompaniet.


sensation white

JAG DÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖÖR

OM NI HAR LÄRT ER KÄNNA MIG OCH MIN MUSIKSMAK SÅ TROR JAG NI FÖRSTÅR ATT ÄR MUSIK HIMELN FÖR MIG NÅGONSTANS SÅ ÄR DET SENSATION WHITE !!!
Jag har länge velat åka dit och nu vet jag inte vad som ska försöka stoppa mig.

31 Oktober, Köpenhamn 1 300 kr.

SANNE SANNE SANNE SANNE SANNE SANNE SANNE
ante, isan stefan


Nu vet jag att det säkert finns mkt bättre klipp men detta får räcka så får ni söka själva på youtube och Sensation White.




Spola fram till 1: 50 kääääääääääännnnnnn hur sjuuuuukt man kommer igång
jag dööör


Måndag kväll

Ska man dra helgen lite kort? det är ju bara såå intressant! jaaaa

Fredag: fest med älskade maria, men avslutade den ganska tidigt för att åka hem och sova hos alex istället
Lördag: förfest hos sebbe och sedan stan med johanna.. haha helt gaaalet kul coh jag tror vi 2 var överallt och någonting som också var överallt på våra klänningar var cider. Jag har verkligen ALDRIG tråkigt med dig johanna. Helt perfekt! Åkte hem till min fina alex och spendera även den natten i hans säng.
Söndag: hos alex, tills han körde hem mig sen blev det tjejfilm med sanne och marco i sannes källare med cheeseballs och cola ! =9 skratt och ännu mera skratt. Underbart =)

Idaaag : Sov för länge... men behövdes? skulle åka och träna men en död spindel blockerade vägen till mina träningskläder i källaren så jag skippade träningen. Jag har seriöst riktigt stora problem när det gäller de avskyvärda gigantiska monstrena. Vill någon hjälpa mig så vore jag evigt tacksam för så som mamma säger att jag ska döpa dom till snutte eller något gulligt ( som jag gjorde idag) när jag ser en spindel funkar inte alls !
Sanne kom förbi en stund ♥ och när hon åkte så åkte jag till alex där jag har haft en sjukt bra kväll med tacos och lite oförglömda spontana grejer. he-he. =)

Nu sitter jag i min säng och ska sova? Vet inte riktigt hur det kommer gå..

Och den här uppdateringen är ju bara sååå TRÅKIG och värdelös. jag vet det själv men det vore ännu mer värdelöst att radera.

natti natti
puss


Jag kan faktiskt köra bil jättebra!

Fest igår. övernattning hos alex inatt och sjukt lam dag idag. Så söndag som det är bestämmer jag och sanne oss för att åka till Hemmakväll ( videoomiiix♥ ) för att hyra film och köpa cheeseballs. Någonting som händer sisådär 4 dagar i veckan.
Men... Nu blir jag lite ledsen när jag tänker på det...
Vad tycker ni jag ser ut som?

1. 12år ?

2. Blind ?

3. Benlös ?

4. Eller kanske ser jag ut som att jag absolut VERKLIGEN inte kan köra bil?



Kopierat text från sannes blogg



Sedan satte vi oss i bilen och åkte till Videomix. Där vi sprang runt och gömde oss för allmänheten. När vi kom ut skulle jennifer precis sätta sig i bilen och så kommer det en 50årig gubbe fram och säger "skall jag hjälpa dig att backa ut bilen?" Vi stannade upp och tittade konstigt på honom och hajjade inte riktigt vad han menade. Han fortsätter med "eller du kanske är en bra bilförare?". Frustrerad satte sig Jennifer i bilen och körde där ifrån och satt och svor hela vägen hem till mig medans jag satt och skrattade så mycket att jag knapt kunde andas. Snacka om förolämpning, men fyfasiken var roligt det var.



mmh nu ska jag berätta vad som hände ikväll
Vi kommer ut från videomix till fickparkeringen där min bil står. Jag trycker på knappen och låser upp bilen och när jag och san ska sätta oss så står det som ni läste en man i 50års åldern som säger: Ska jag hjälpa dig köra ut bilen?
va?
Ja, hur bra bilförare är du egentligen?
heeeh, va? näee de här ska gå bra
Säkert för annars kan jag sätta mig och köra ut åt dig
neee du..
Sen så ställer han sig bakom bilen för att dirigera hur jag ska köra bilen.

jag fattar verkligen ingenting. varför skulle jag som parkerat bilen inte kunna köra därifrån?
jättekul..


Fråga

Anonym
Hej! Tänkte bara fråga: har du plåtats för telefiket? Såg en bild därifrån och det var sjukt likt dig!!

Svar: japp det har jag gjort =) bilden finns i tidningarna som se&hör, hänt extra Bild? haha antar att du sett mig där? =)

( haha okej sanna - SOLO med ;) )



 

Sitter hos sanne nu, vi ligger i hennes säng och snackar om allt möjligt och snart (nu) är det dags för top model :)

vi är sjuuuuuuuuuuuuuukt sega.

puss


Love it

Jag saknar att stå framför kameran så sjukt mkt. Formodligen blir det en plåtning igen nästa vecka. Love it









jag har filmat på min tv med mobilen så kvaliten är helt sjutk kass. Sen klippt bort snacket. Ser ni mig?


videoinlägg från?



hahaha snutte


Lördag 19 september

Igår. ja, gårdagen/kvällen. Var hos sanne på dagen, lagade schnitzzeeeel och lämnade tillbaka gamla skolböcker på sannarp. älskade skola. Himla skönt att slippa den byggnaden. iallfall på kvällen tog jag CYKELN och CYKLADE in till stan till maria. där satt vi, jag maria jesper & andreas med lite dricka och tvspel. Sanne kom förbi en snabbis och körde oss sedan till Jesper inne i stan där förfesten fortsatte. Eller för mig jesper och maria fortsatte kvällen mest i olika barer... Men eftersom halmstad är sååå himla kuuul på fredagskvällarna och på hösten dessutom så kom min fina alex och hämtade mig så åkte vi hem till han och sov himla gott.

Maria jag & min silverstick !

Har precis kommit hem från alex och vädret är underbart !!
Ikväll kommer Johanna hem till mig ( hoppas på att sanna kommer också ! ) så ska vi göra iordning oss här, sen på förfest och förmodligen stan? stan är helt sjukt tråkigt. MEN jag har aldrig någonsin haft tråkigt när jag varit med johanna så var vi än gör ikväll så vet jag att kvällen kommer bli galet bra :D










Fredag !!


jag tror inte jag behöver säga mer angående min träningsverk i bröstet och armarna. Låt bilden tala.



juste, som ni ser är jag duktig på att klippa in och såå så tänkte om ni behöver hjälp så är det bara att maila mig, 40:- per paint fönster jag öppnar.



Gymmet

Efter san åkte jag och Alex till TK och jag köpte ett " klippkort?" med 20 träningstillfället som jag gjort innan men då har det inte alls gått bra.. men nu ska jag verkligen ta tag i det ! Det var skönt att träna och alex fick lite vara min personliga tränare på gymmet. Kändes bra !

NU sitter jag nyduschad med mat i magen, myskläderna på och hoppar snart ner i soffan framför idol.

puss ♥

Júst nu hos san <3




San&Jén



allt blir inte alltid som man tänkt sig


San&Jen


godmorgon med musiiiik

Hur börjar jag min morgon då? jo, jag skulle kunna skriva att jag gått en liten runda med min hund, druckit en kopp kaffe och 2 mackor. Men "istället" så visar jag er detta som gör min morgon ännu bättre, eller de gör väl hela min morgon rättare sagt. Låtar jag jag bara inte får nog av och som är så mig. Jag älskar den här musiken och alex det kan visst inte bli för mkt sånt här. Helger räcker inte till för denna musiken så för att min dag ska bli perfekt så spelas nu detta på högsta volym. TAGGA its gonna be a good day.




(spola fram någon minut om ni inte orkar höra från början.. )



Så GAAAAAAAALET BRA !


whooo


05.03

Rostade mackor med sylt och ost med ett glas mjölk. åh herregud va gott.

faaab life of Jen&San, spänningen fortsätter

idag har jag och sanne varit på stan. Jag lämnade tillbaka en kär mysig tröja och avbokade min sling tid för fick in i huvudet att åka på solsemester istället snart med san good! Sen skulle vi äta EN varsin cheeseburgare på donkan. Slutade med lite plusmeny, 2 stora dipp, 2 glassar och baota coola. heeeehe mission impossible. Med lite extra fett i magen satt vi och myste vid nissan och kom på att eftersom vi har så mkt att göra om dagarna och är så stressade hela tiden så kan vi ju färga håret? ja! =) roligt och bra tidsfördriv, slit lite till på håret vettja =) jippiii.

Så vi åkte till maxi. Stod säkert MINST en halvtimma och kollade på färgerna.Tror vi höll i varje förpackning minst 2 grr ( det finns säkert runt 50 olika) och tänkte för fullt. Det blev blont för min del men för att spexa till våran häftiga vardag ytterligare så tog sanne en brun färg. VECKAN ÄR FÖRGYLLD !

Så vi åkte hem vid halv 3. Jag skulle på Bio med alex halv 7 dvs vi har god tid på oss? hehe nej, vi satt i frustation och spring i benen och höll på med våra hår in i sista minuten då alex kom. Men sanne blev en riktig snygg vacker mogen brunett och jag lite mer fjortis i håret än självaste dessie, kissie eller varför inte självaste barbie. YES I KNOW YOU LOVE me. ironiiii. Men som sagt alex kom hem till mig och vi 2 åkte på bio. Såg Prinsessa och riktigt bra budskap men det är en film man kan se hemma i soffan. Annars var sällskapet världbäst och sen åkte vi hem till mins offa och kvällen dagen/ kvällen har emd andra ord varit SJUKT bra. 









Gammal film men såhär brukar jag och sanne roa oss med ljud till bilder. Vi tycker det är jättekul. Maxi btw


PUSS


16 september

precis skrivit ett långt inlägg om mina drömmar och New york. det kändes jobbigt för här sitter jag i halmstad fattigare än någonsin.

Raderat

Massor med bilder!

Alex har precis lämnat mitt hus och nu sitter jag och riktigt känner hur hopplös jag är.
jag är riktigt hopplös.


..

jag var i stan idag med sanne.. Gick inom världens bästa frisörsalong och bokade tid för att slinga håret och sprätta sista pengarna av lönen. För det funkar ju inte för Jennifer Klingvall att bara slinga utväxten med förpackningen som kostar max 100 spänn och fortfarande vara blond och fin. pff nä?! nejnej, utan har jag nu fått in i huvudet att mitt hår ska förändras så ska jag göra det också. Hopplöst dvs. Så på tordsdag sitter jag i stolen hos Bea och färgar mitt hår. Jag bestämde mig för att det skulle se ut såhär nedan men sen när jag visade bilderna för alex så tycker han ju såklart att jag är fin så som jag är och pengarna kan läggas på annat. vad tycker ni jag ska göra? Det är ju inte så stor förändring men ...







Nu när jag ser på bilderna igen så måste det ju nästan bara göras. Sjukt snyggt ! Och visst är familjebilderna fina :)

NU kommer det en hel del bilder för det sjukt så många mina färger mitt hår har haft i sig. Vilket tycker ni är snyggast?



1.






2.



3.





4.



5.




6.







7.



8


PUSS !!




Tisdag 15 september

Godmorgon!

Gårkvällen och natten spenderades med min älskling och allt känns såååå bra ! :)

Nu sitter jag med mina myskläder, datan iknät, MTV på tvn och lyssnar om & om på youtube klippet då Robin B ställde upp som Malena i Idol. Han var en abolut min favorit och jag fattar inte varför han åkte ut :/..

AJA. Idag trillar lönen in på kontot och eftersom jag var på stan igår med min kusin bea så ligger det nu massa kläder bakom disken som väntar på att jag ska komma och betala för dom =). Kanske tar en bild och lägger upp här på vad jag får med mig hem? får se....

Ska iallfall få tag på sanne som följer med mig in om hon vill svara i sin telefon :P

Ha det bra alla ! Helt underbart väder vi har :D

Gaaaamla bilder



Jen&San



Jen Biss San

herregud vad åren går snabbt


lite uppdatering

Informationen om mitt liv till er är ju så sjukt usel så nu tog jag mig tiden att lägga in de senaste mobilbilerna på datan. Att ens ta upp mobilen och ta några bilder har varit framsteg för mig.
Vad gör jag på dagarna då? jo jag är med sanne VA sanne, vem? vi lever inprincip ihop. Dag ut dag in, mina lungor typ. Sen är jag med Alex, han får vara mitt hjärta. Ebba, Maria, Ante Kusinerna och jaaa-   jag är iallfall med mina vänner och Livet är riktigt bra just nu. Jag har jobbat till 3 på natten och ändå träffat vänner efter det . Då gillar man sina vänner riktigt mkt. Mina kusiner Bea & Alex är världens finaste och jag står dom närmare är någonsin. Hoppas du hade kul igår kusinAlex alltid kul att festa med dig !

Så här har ni lite bilder som kommer upp lite för sent men men.





fest





stranden med charlie =)



dizzzyyyyy



igår.


Igår blev det fest i frennarp sen sov jag hos alex. Kommit hem och är nyduschad med mat i magen. Tror jag kommer somna 8 ikväll. Imorgon ska jag träffa min kusin Bea så ska vi gå på stan och jag ska även ta henne till min frisör så ska vi göra något kul med hennes hår- blir nog ljusa slingor i hennes bruna , ska bli riktigt kul =)


kyss


Jobb

Jobba som servitris ikväll och på Laserdome, Arosfortet imorgon. Känns braaaaaaaaa!

Har även sökt jobb i Stockholm =)


sthlm lockar

nu har jag fått för mig att jag vill flytta till stockholm med sanne så letar jobb och lägenheter så får vi se vad det blir av den saken =)

10 (11) jättefyndiga tips by san&jen

nu kära läsare ska jag förklara varför jag inte skriver så mkt på bloggen nuförtiden
Det är för att jag har sååå MYCKET att göra om dagarna !
jag jobbar heeeeeeeela tiiiiden och hinner verkligen inte slösa tid som att sitta vid datan!
näe, verkligen inte för jag och sanne har sånt fulllspäckat liv om dagarna.
jag tror ni fattar själva att jag inte har ett jobb och inte sanne heller. Så här kommer nu lite bilder vad man kan göra när man inte har något att göra

1. Hoppa i hoppborgar





2. Skratta mitt i natten åt att det ser ut att stå WAZUPP



3. kolla vad man har i nattduksbordslådan och göra något av det.




4. Låtsas vara en dektertiv på överskottsbolaget.



5. ta jättefula bilder och skratta åt dom.



6. Äta på dagen




7. Sen kan man testa att äta mitt i natten också när man är jätte övertrött 



8. Man kan kolla på bilder




9. Sen kan man kolla jättemånga filmer



10 Skriva in sig på Arbetsförnedringen med sanne och skratta åt varje fråga.



(11)och som bonus kan man lyssna på denna låten



godis, kinamat, cola, film, lägenhet, trööötta

4 ungdommar har just nu sysselsatt sig med att kolla på en värdelös film i ca 3 timmar och eftersom jag inte orkar kolla mer eller kråla rastlös på golvet så...

 kolla inte the Gathering? men.. vill man komma på ett eget manus till personerna och skratta för att man blir så övertrött så är det ett bra val :)

Får väl ta och se de sista timmarna av slutet nu... haha

PUSS

kndfb

Jag och sanne letar jobb. Vi letar liv.


musik



Damn


Fredag 17:55

Jag satt och slappade i källaren med hög musik när alex kom och hämtade upp mig så åkte vi och handlade på maxi. haha som vi sa, det enda som fattades nu var barnen, hunden och villan - volvon har vi redan eller hur hasse? haha

Nä men nu är jag hemma för ska snart bege mig till jobbet och agera servitris till klockan 10 sen får vi se vad som händer efter det !

KÖSS alla här kommer lite bilder på min snygga kompis.





Alex & Filip


Torsdag kväll

Anteees crib

Jennifer, Sanne, Ante, Ivan, Stefan & Anna i en lägenhet med pizza kartoner och ölburkar på bordet.

Jag tror det kallas studentliv

Torsdag

Nytillkommnya inlägg och sen finns det ingenting under? Nått nytt blogg.se håller på med eller? Gillar det iallfall inte vad det nu är för något som hänt.

Just nu sitter jag i mina myskläder, håret i en tofs men faktiskt färdigsminkad. ANTECKNA !

vaknade vid 10 av att maria inte hittade sitt busskort för att ta sig till skolan så jag hoppade in i bilen och körde henne till skolan. Sen när jag väl var på vift så åkte jag till Eurostop och köpte lite grejer till källaren, såsom stora vita ljus, en slags ljuslykta och stora mustiga lila gardiner. Sen när jag var som hungrigast och tänkte åka hem och laga mat så smsar sanne att vill jag ha plättar så lagar hon det nu och är klart om 10 min. Heeelt underbart, så åt luch med min älskade vän.  Nu sitter jag här i min källare med tända ljus i öppna spisen, tända ljus på bordet jämte mina knytna fötter och ljus i nya ljuslycktan :) super mysigt och det ända som fattas är en pojkvän . MEN men vissa saker som kan vara så perfekta får man skylla sig själv för ibland. Sug.
Ikväll blir det antingen fest eller jätteslappt. Jag är på vilket som. Är lite seg men ska jobba imorgonkväll och lördagkväll så blir det fest idag så kör vi hårt som vanligt :) Blir det film med en stor t shirt under ett täcke i soffan jämte alex ikväll så blir även det helt perfekt.

Pratar med Deniz nu som gör lumpen. Killen som är normalbyggd har gått ned 10-11 kg på 6 veckor. helt stört.

jaja nu ska jag fortsätta mysa till den lugna musiken och prata med mina vänner. Sen ska jag snart träffa sanne och resten.

kyss

Onsdag kväll

Haft en helt underbar kväll med mina finafina vän alex ♥ Sen kom sanne en stund som vanligt =) och nu är det So you think you can dance som gäller

är såå trött

sov gott !


Tankeställare

Jag har precis kollat ett avsnitt av Extreme home makeover och gråtit lite för det är sån jag är. Jag tycker programmet är lite för skrikit för mig men meningen med programmet är ju helt otroligt. Efter dagens program när jag satt och torkade bort tårarna så satt jag några minuter och bara stirrade blank på tv skärmen. Jag fick en klump i bröstet hur fel världen vänder. Hur vi människor bortser från vad som verkligen är viktigt. Marioteten av oss som lever på detta skadade klot idag lever olyckliga för vad de har istället för lyckliga över vad de vi verkligen har. Jag skyller inte på någon och får själv sätta mig i den kategorin till en viss del. Extreme home makeover ger hopp till goda männsikor som verkligen behöver det och att se hur lyckliga och som dom själva brukar säga "hur välsignade " dom blivit berör mig starkt. Jag får dåligt samvete över hur vissa människor lever med så lite men har så enormt mycket kärlek medan andra delar av världen består av ytlighet, ytlighet och hur elaka vi kan vara. Eller egentligen borde jag väl inte ha dåligt samvete för dom,  för den kärleken de har och ger till andra är något som många inte har och på så sätt är det väl den "moderna" kategorin det är mest synd om. Vi kastar rent ut sagt skit på vad vi har och gör våra liv så mkt svårare än vad det borde vara. Jag blir helt enkelt djupt rörd över vad människor kan göra för varandra och önskar att det borde vara mer av det i våra vardagar. Jag tror inte alls på gud och har aldrig gjort det men jag känner mig välsignad (om jag får lov att använda det ordet) för min otroliga familj jag fått växa upp med. Jag har aldrig kännt att kärleken i denna familjen någonsin skulle kunna ta slut och sen kan jag inte bli mer lyckligt lottad över mina underbara vänner jag lever mina dagar med. Man borde göra mer för varandra och ge allt man kan. Vi tar så mycket för givet och det känns som att vi sjunker djupare och djupare ner i en tyngre värld. Vi värdsätter fel saker och ger oss själva beskymmer som inte borde betyda någonting. Vi klagar över att ha 1 cm kärlekshandtag över jeansen när vi borde vara glada över att både kunna se och höra. Självklart kan vi i dagenssamhälle inte leva varje dag med att " oj är mina skor sönder, kanske borde köpa nya? Nej men de behövs inte jag kan ju iallfall se.. " Men ni förstår väl vad jag menar !
Nu var detta säkert inget roligt inlägg att läsa för helst vill vi ju se bilder på kläder vi kan köpa eller om någon opererat sig mm men jag var tvungen att få ur mig det och tror världen behöver fler liknande inlägg.

Ha det bra där ute !

ta hand om er

jag älskar er

 


yes

Jag kan inte förstå hur jag kan vara så pigg och sugen på att träna ! Just nu sitter jag här med träningskläderna på och lyssnar högt på denna låten vilket gör att jag verkligen inte kan sitta still. Så nu ska jag ut och springa några km sen tjäna lite pengar här hemma med att rensa rabbaten? hmm

jag mår braaaaaaaaaaaa =D=D


KASS youtube kvalite, lyssna spotify istället.

PUSS


Onsdag 2 september

Godmorgon =) Jag har seriöst ingen aning om vad jag ska skriva?

Jag har verkligen blivit taggad när det gäller träning nu och idag var väl första gången på år då jag kollade in schemat på tk. Imorgon kanske det blir lite dans med lollo ! Ska se om jag får sanne att spela tennis med mig idag och hon inte försöker komma undan med foten ;)

ikväll ska jag och Alex hitta på något men vad det är vet jag inte för han vägrar säga vad det är vi ska göra så jag får ta det som det kommer :P

Nu är iallfall frukosten i magen och jag ska gå en runda med min hund !

Om ni undrar varför det är så dåligt med dagliga bilder så är min kamera sönder och mina mobilbilder får jag inte in i min laptop för har inte cdn som behövs.. Så jag har helt enkelt inte tagit riktigt tag i det för att fixa det. men hoppas snart det blir lite roligare här !

tjaa

Tisdag 1 sep

Haft en helt underbar dag idag !

här kommer den i kort text..

Var ute och gick en runda med alex sent igårkväll vilket gjorde att jag äntligen kunde somna.
Imorse gick jag upp tidigt för att springa 3,5 km! sedärja. sen tog jag min vovve ner till stranden och släppte lös honom så sprang vi och lekte på stranden i det härliga vädret ! Åkte sen in till stan, åkte hem till sanne och satt med tjejerna san maja & anna och solade lite. Körde sedan och hämtade upp maria! =) Åkte till Eurostop för att ta bort larmet på min nyinköpta bh som inte blivit borttaget?! och köpte även lite andra grejer =) Sen åkte jag och min fina vän maria tillbaka till stan och satte och på Gastons och avslutade kvällen med en riiiktigt god pizza !

SÅ där har ni heela min dag !

Nu kollar jag so you think you can dance och hoppas på en lika bra dag imorgon. Förhoppningsvis blir det bio med alex på kvällen!

köss

RSS 2.0