Söndag

Lyssnar på musik och längtar till Sensation White 2010.

Igår var alex här och vi kollade Robinsson, drack hemmagjord smoothie för första gången och fixade med vår bok haha. Idag har vi bara hunnit stiga upp och äta frukost och senare i eftermiddag blir det nog träning.

Vilka ska till Sensation 2010? ååååh vad jag längtar !




När man gick i skolan....



Man fick körkort och det var skitkul att köra varje dag







Alltid med mobilen på lektionerna...



man försökte inbilla sig att det var varmt i mars



2007.02.06





tidsfördriv



Det är helt sjukt vad tiden får fort.


lördag

Förra inlägget är inte skriven utav mig utan utav en kille som säkert sitter och skrattar åt inlägget varje gång han kollar på det. Så jag låter det står för att sprida lite glädje till den här personen som så vackert gästade min blogg. =) ♥

Kvällen/Natten till idag blev skitbra. Jag och sanne förfestade för oss själva och åkte sedan in till stan för att träffa alla underbara vänner på Roberts. Ebba var däär! som jag saknat henne! Jag älskar att vara omringad av mina bästa vänner som alex, sanne, ebba, ante, ivan, stefan mm Sen gick vi vidare och dansade för fullt =)
Jag och alex åkte hem till honom och sov varmt efter en lång och kaaalllll promenad från nattbussen.

NU sitter jag med mätt mage för mamma & pappa lagade världens godaste mat! Sanne kommer snart hit en snabbis sen kommer alex och sover här. Vi kan inte sova utan varandra. :)

PUSS



Sanne och jag sommar 2008-08-09




Tibia

mitt liv kretras runt omrking onlinespelet, tibia

fredag kväll, jag gillar det

Sitter hemma hos sanne. Har precis suttit med hennes familj, ätit tacos och pratat om livet. Hennes familj är min familj och min är hennes. Glad att vi har den vänskapen vi har. Vi sitter och dricker vin och lyssnar på musik, börjar snart fixa oss till stan. ush vad det lät onödigt. Nu kör vi bara istället.

Tjaadå=)

Fredag inte myyyyyyyyys

En dags jobb med sanne är klar. Lika roligt som vanligt och vi har gått i iskall kyla och snö, fastnat med bilen och skrattat åt våra konstiga ljud vi alltid lyckas få ur oss. Nu ska jag hoppa in i en varm efterlängtad dusch och klockan halv 6 ska jag vara färdig och fin. Klockan 18 ska vi kolla dans på Sture och efter det blir det mat med sannes familj och fest för mig och sanne. Får se vart vi tar vägen senare ikväll, känner redan nu hur mina tår kommer frysa sönder men vi behöver den här festfredagen! Det kommer bli grymt :)


Skänker en tanke till 4-åriga barnet som blev påkörd här igår kväll. Sanne kom till mig igår och berättade hur det hade kört ambulanser och poliser utanför hennes hus. Sen fick vi reda på att ett barn blivit påkörd när han/hon åkte pulka. Det är samma kulle där jag och Sanne alltid åkte pulka och lekte på när vi var små. Fruktansvärt och vi hoppas att allt kommer att bli bra!


San&Jen sommar 09


fredag



Vi börjar dagen med dessa tre låtarna. Nu springer jag runt och sminkar mig och väntar på att sanne ska komma och hämta mig.

Idag/ikväll kommer bli en sjukt bra dag ! :D

kyss








Bäst efter 2 min och frammåt


Torsdag

Dagen har börjat jäääättebra hemma hos alex, vaknade till att han spelade piano & låter River flows in you så jag vaknade med ett leende på läpparna och sen fortsatte vi morgonen med massa bys. Han förstår fortfarande inte att han måste vara försiktigare när vi slåss, jag får blåmärken bara han petar på mig. haha men ger man sig in i leken får man leken tåla... eller vad det nu är man säger. Snart ska vi åka in till stan och köpa en speciell bok bara för oss 2. Kommer bli jättebra =)

Ikväll blir det att kolla dans på sture med Sanne.

Igår var jag Sanne och Pi på Eurostop och jag köpte mig en tröja, 2 set underkläder och ett par jeans så dagen kunde inte blivit bättre sen haha. Kvällen avslutade jag och alex med att kolla på A walk to remember, shit va bra den filmen är. Nu kilar jag till stan med alex.

PUSS




nu var det visst onsdag..

Jag är på dåligt humör. Kanske varning för smittrisk så ni behöver inte läsa. Hade en underbar kväll igår med alex och jag kunde somna ( vilket jag inte brukar göra ) så jag borde vara på bra humör idag? Vaknade iallfall jämte alex idag fööör tidigt. Klockan var 9- halv 10? och jag önskade jag kunde sova längre. Alex hade gjort en jättefin frukost med tända ljus och massor med grejer framme. Men allting gick bara utför från att jag vaknade. Min mobil är helt borta. Allra sista hoppet fanns i att den åkt ur min ficka och låg i alex morfars bil. Imorse fick jag reda på att den inte alls ligger där så nu är alla bilder man sparat så länge och vägrat radera borta. Mina och alex första sms är borta. Alla mina kontakter till jobb och liknande är borta. Det är verkligen inte kul och jag vill inte lägga mina spar pengar på en ny mobil!! Nu har iallfall alex skjussat hem mig och jag sitter skittrött i sängen. Måste gå ut med hunden i detta vädret och det gör dagen ännu sämre. Ingen lust alls. vill bara sova igenom dagen och jag förstår egentligen inte varför. Vill kanske..in till stan idag, blir förmodligen det med sanne. som jag sa till alex i bilen " vad är det jennifer?" " .... jag behöver köpa underkläder sen blir jag glad igen" Jag får hoppas att det blir så för då kommer det nog bli en bra dag trots allt.

NU ska jag ta på mig kläderna och vandra med arga kliv i snön sen sova lite.

puss.

lite såhär..


MFW Design Victoria Secret

Jag fick en kommentar ifall jag inte kunde berätta mer om helgen. Det blir ett långt inlägg nu och jag hoppas ni orkar läsa allting. Jag hade med mig egen kamera men kommer inte kunna lägga in bilderna förän i slutet av denna vecka därför ville jag egentligen inte skriva något utan att kunna visa extra i bilder. Men jag skippar det för det finns lite bilder från Facebook som jag kan visa istället så får mina egna bilder komma senare.



ENYOJ!

Genom rekomendationer så fick jag äran och chansen att följa med MFW Design / Victoria Secret upp till Uppsala för att testa att gå en visning för dom.
Vi träffades i Göteborg på fredagen, Felicia Bergström som håller i allting och modellerna. Vi var 8 modeller totalt men 4 klassas som riktiga änglar vilka är Malin, Claudia, Johanna och Ida. För att få äran att vara en Victoria Secret modell så krävs stort engagemang, vilja och att kunna leverera. Tjejerna som är Victoria Secret änglar är alltså värda titeln och ingenting som man bara blir genom att gå en visning.

På fredagen så provade vi ut kläderna i Felicias studio, övade på att gå, ombyten, och vilken ordning vi skulle gå mm. Sedan sov vi över tillsammans men somnade inte föräns efter 02 någongång. Jätte trevliga tjejer!

Lördagen: Uppstigning vid 09 på morgonen och jag hade max sovit 3 timmar. Massa spring ut och in för att duscha och klockan 10 var vi vid studion för att åka med bussen. Vi packade in alla kläder, klädstänger, Vingar, och ja allting som skulle med. Sen satte vi oss i turnebussen som tjejerna alltid åker med och begav oss mot Uppsala med högmusik i högtalarna. Taggade som bara den och förväntansfulla över kvällen/natten som väntade oss.

Runt 17 på Lördagen var vi framme på stället Birger Jarl där scenen byggdes upp och vi sken upp när vi såg vår catwalk som var genomskinlig med neonljus undertill. Sen var det dags att plocka upp alla väskor med underkläder, placera ut vingarna och när allting var färdigt blev det lite prat med tidningen som intervjuade änglarna och var där för att skriva ett reportage om kvällen/visningen.
Efter några timmars repetition åkte vi till ett Hotell där vi fick väldigt fint bemötande. Vi gick in i en louge där det var väldigt fint iordning gjort med jättegod mat, sminkbord mm. Vi skålade med champange och jag åt massor med musslor =) Kändes helt overkligt!!



När klockan var 22:45 var vi alla vackra och taggade till max för att göra så bra visning som möjligt. När vi kom ner från hotellet så fick vi ( åtminstånde jag) en smärre chock. Utanför entren står det en vit Limmo som ska köra oss till Birger Jarl. Det blev jubel och jag kunde knappt fatta vart jag befann mig mitt i allt. Vi klev in i Top Model Liknande bilen med spegeltak, neonljus, drinkställ, hög musik och åkte några hundra meter.


Ängeln Malin med de vackra vinglarna!

När vi kom fram klev vi ur limosinen och såg folk som strömmade in på stället. Vi fick vakter runt omkring oss och blev insläppta av vakter för att sedan gå bakvägen runt backstage. Där blev vi återigen behandlade som prinsessor. Det var dags för ombyte och klubben spelade hög grym musik vilket fick pulsen att pumpa!!

Ca 23.30 presenterade Felicia Visningen och ett enormt jubel spred sig i lokalen med de ca 700 människorna.
Stämningen var heeelt underbar. Som varje visning är det viktigt att allting blir perfekt och man har stor press på sig men ååh vad jag njöt där ute. Alla tjejerna var så vackra och jag levde i en drööööm. Hoppas alla som var där och kollade blev nöjda.




Tone, supergullig tjej som välkommnade mig varmt.


Ängeln Johanna med silvervingarna




Nyaste ängeln Ida dom fick bära de rosa vinglarna. asskön tjej! haha


Jag på pinktemat


Rebecca, jättevacker och supertrevlig tjej!


Claudia, en av de änglarnas om varit med längst





Efter visningen satte vi på oss festkläderna och scenen byggdes om till vip till oss. Vita sitsar och blått neon bord prydde scenen där vi satt och blev serverade med ishinkar med drinkar. Jag kunde bara skaka på huvudet och skratta mig lycklig. Jag har aldrig varit med om liknande. Att man tex säger utan att mena något " redbullen är slut" så reser sig 3 killar och rusar för att hämta. vaaaaaa? Sen minglade vi runt bland folket, ställde upp på kort och dansade.





06.00 på morgonen var natten slut för oss och vi satte oss trötta i bussen och åkte 6 timmar till göteborg. Där vi lastade av och avrundade helgen.

Jag gick till centralen och mötte min underbara pojkvän som åkt upp för att hämta mig och väntat på mig. Blommorna jag fick är jättevackra och det är helt sjukt vilken fin alex jag har.

De sista orden med det här inlägget vill jag tacka till alla som varit med i helgen. Tjejerna som bemötte mig och välkomnade mig, ni är jättefina tjejer! Felicia Bergström som gav mig chansen och alla som jobbat med att göra helgen så bra som möjligt. Jag är otroligt tacksam och som jag sa i helgen så kommer de här dagarna att följa med mig hela livet.

Ett stort tack även till Stefan Mjellander!! Vad du nu än har sagt så betyder det oehört mycket.

Vad som nu händer i mitt liv är väldigt oklart. Kanske blir det norge. Kanske blir det inte det...

 

 


Onsdag redan?

Godmorgon ! Var och åt hos alex farmor och farfar igår kväll sen hade vi en kväll hos alex med massa mys, film och massa gråt från min sida. Kändes som att fimen var 3 timmar lång. De första 2 timamrna var dåliga men sista timmen jättebra. Sorglig var den iallfall :P. Idag vid 10 skjussade alex hem mig och nu har jag sovit fram tills nu då jag skulle sätta på musik men hamnade här.

Dagen ser ut som så att nu ska jag fixa iordning lite i rummet, gå ut med hunden, laga mat träffa sanne? kanske stan, Träffa alex ÄTA KÖTTBULLAR =) och sova hos alex.

KÖSS



Kerstin, Ida, Johanna, Claudia ( som knappt syns ) Malin, Jag, Rebecca, Tone


Måndag

helt slut efter helgen fortfarande. Helt död. har sovit underbart inatt men sitter fortfarande i morgonrocken i sängen nu. Ska slänga mig igenom en dusch sen åka och träffa sanne och ante.

kyss



oförglömligt


Söndag 19:05

Jag har haft en fullspäckad och helt fantastisk helg i Gbg och Uppsala tillsammans med framgångsrika Felicia Bergsgtröm, M.F.W Design och Victoria Secret änglarna. Det har varit modevisning och en helg jag aldrig någonsin kommer att glömma. Tack för allting tjejer om ni läser detta. Inatt var vi uppe till 06 och då begav oss hem från Uppsala, jag har sovit 3 timmar sedan torsdag kväll. Alex mötte mig i Göteborg idag med en bukett blommor. Han är så underbar så det finns inte. Ikväll blir det film och sova tiiiidigt med min älskade pojkvän.

puss

Dreams coming true.

Min fina resväska som jag fick i julklapp är packad med klänningar, myskläder och jag ska snart in till stan för att köpa ett par nya skor.
Sen åker jag iväg några dagar..

Bara jag som sitter nyvaken just nu under täcket, med en tofs på huvudet och lyssnar högt på house?

Hörs efter helgen !

puss


16.48

okej. Fint väldigt fint inlägg sanne. Verkligen superfint. haha, loggade in på bloggen och såg inlägg " hahehhehehe" hmm.. sanne som spökar i smyg som vanligt.

"annars döuudar jag dig" Någon som sett kaptenen skatan? Jag vet seriöst inte vad det heter. Varje gång jag ska säga det så säger jag Kaptenen skatan men vet att det är väldigt fel. Det är iallfall sjukt roligt och mina och sannes dagar innehåller många citat därifrån.

"Gåå nu, annars dööödar jag dig"
" Den här nykeln är ARG PÅ DIG, den är aaaarg på daj! " Ni som sett kaptenen skatan förstår säkert och skrattar för det gör iallfall vi. Så sjukt roligt.
" Det är en flugsvamp"
"caprisiosa"
haha åhhh.. ska se om jag hittar klippen och då även namnet.



Höjdpunkt ca 2.23


hehehehehehhehhmhihaihahha

Vem kan detta vara som skriver i jennifers blogg. jo det är Sannnnneeeee. Hejhopp alla glada läsare. Som vanligt gör jennifer mina tråkiga dagar extremt roliga. Vad skulle jag göra utan denna kvinna (bebis)? vet INTE!  Nu skall vi kila vidare! BIG LOVE!

ANNARS DÖÖÖÖÖÖÖÖÖDAR JAG DEEEEEEEEEEEJ!
hehhehhehehehe "underbett"

yess....s

bye bitchessssss


Torsdag

Jag vet inte vad jag ska skriva. Eller göra eller vart jag ska ta vägen. Jag lyssnar på högmusik och skuttar omkring i mitt rum. Byter lakan och dem flyger överallt i luften. Jag skakar på huvudet och har lust att skrika.
Jag är så lycklig. Känslan är obeskrivlig.

Onsdag

Tränade Body Pump idag. Verkligen inget för mig. Längtade hem efter 10 minuter och hade ingen motivation alls. Tråkigt och synd. Sen har jag handlar massvis med grönsaker och varit och solat med Sanne.
Nu sitter jag nyduschad och väntar på alex.

Det är jättedåligt med kommentarer här. Jag är inte för bloggare som skriver " ni kommenterar dåligt. kooomiiigeeeen en liten kommentar bara. snäääälla!" Jag tänker inte be om det, eller tjata mig till det. men det är tråkigt att blogga när det är tomt.

puss.

Tisdag





Bilder från idag.

Jag och alex bestämde oss för att gå på bio igår. Vi bokade in Sherlock Holmes och i en nästan tom Biosalong satt vi och kollade. Men.. bara tills att det var 50 minuter kvar av filmen för då packade vi ihop våra grejer och gick därifrån. Dåålig film och vi var verkligen inte sugna på att se den längre så det var för första gången jag/vi lämnade en bio mitt i filmen. haha. inte ens sugen på att veta hur den slutar.

Jag har varit på Arbetsförmedligen idag och meddelat att jag ska flytta till Norge. Jag har kollat på när Ante och Sanne ätit våfflor sen har vi suttit i min källare och kollat igenom en himla massa lägenheter. Vi har även skrattat. uff japp det har vi, skönt. haha. Vi har ett x antal lägenheter som lockar och nästa helg åker vi upp, bor på hotell och söker jobb samt kollar lägenheter. Det kommer bli asgrymt.

mina vänner har nu åkt och snart kommer min ALEX

Tisdag

Bläddra ner 12 steg i inkorgen. Vad står det och ifrån vem?

Sanne: haha ALLA SOM ÄLSKAR ATT ÅKA BUSS RÄCKER UPP EN HAND!  tycker synd om dig ;9 ring sen. Kyss

Bläddra ner 25 steg i inkorgen. Vad står det och ifrån vem?

Ante: 10-4 coy. thank you mam. Tagga satan nu !:D

Senast skickade sms. Vad står det och till vem?

Till Ante: MAYDAY MAYDAY! Jag måste till Ams klockan 13 istället. Jag vet det suger men kan inte du hämta upp mig vid hemmakväll lite efter 1 så åker vi hem då? :S :) puss

Bläddra ner 7 steg i skickade meddelanden. Vad står det och till vem?

Till Sanne: Sanne lugnt och stilla lägger du ifrån dig kniven nu. sååååja. Du flyttar snart till Norge Sanne! Bara någon månad kvar sen blir vi sambos och jobbar sönder ! =)



Söndag

Det var ett himla velade hur kvällen igår skulle vara men tillslut blev det en myskväll för mig och alex. Hyrde film från Hemmakväll och köpte 5 godisbitar var. haha, men det blir alltid så att man köpte massvis med godis med efter några bitar räcker det men man slänger i sig det ändå bara för att.. Kvällen var iallfall sjukt mysig ! Idag städade vi lägenheten som vi varit ensamma i en vecka och sen har han skjussat hem mig så nu sitter jag här och funderar ut min dag. Blir nog Bio ikväll.

Just det ! Jag är Brunnett. Mörkbrunt hår har jag och jag ääääääälskar det ! Får väl bli en bild på det när jag bestämmer mig för att ta tag i denna dag.

PUSS


Fredag kväll. Ja tack.

Jag sitter i min morgonrock i sängen och är nyduschad, utmattad, stolt och glad. Varför, är för att jag och sanne har jobbat ihop idag. Det får en att känna att man gör något vettigt och det känns nu mer okej att sitta lite vid datorn. Vi ska jobba imorgon men först är det en Fredagskväll att se fram emot!

Mamma ska på fest så hon springer ut och in i mitt rum och frågar om kläder " Det här linnet?" " till den här kjolen?" " och med den och den.." Pappa har precis kommit hem från jobbet och rotar igenom posten " Flickor här har ni era favoriter! Glamour tidningen till dig Jennifer och MR Mousic skivan till dig Bodil" Sen åå: ar vi fram och jag griper tag om min efterlängtade Glamour tidning. 

Yes,  så ser det ut här hemma just nu. Snart ska jag höja musiken och göra som mamma och klä på mig lite finare kläder än min morronrock och sminka mig. Sen ska vi fira Filip Hall ikväll !

Ha en underbar Fredag allihopa !

PUSS från Familjen Klingvall!




torsdag

Jag har varit nere på stranden i nästan en timma med min älskade hund och gått långpromenad idag. helt uunderbart väder och humöret blir 100 gånger bättre :) sen kom Sanne vid 12 och lämnade mig ganska precis. Ikväll ska jag alex, sebbe och ante kolla på när hon spelar innebandy i areahallen. fun =)

nu ska jag duscha ur min hårinpackning.

PUSS


Onsdag kväll / natt?

min eftermiddag bestod av att ligga i sannes säng. Ante och sanne gjorde mig sällskap. Vi sitter alla i samma båt och vi skrattade fast vi grät inombords över våra liv

Jen: aah, meeen, det här är ju roligt.. någon som har rakblad?
Sanne: yeees, äääälskar våra liiiv.
Ante: aoh. ibland när jag står där på balkongen så... hade det varit ganska skönt att hoppa..

Ungefär så låter det och det är ganska komiskt. Vi har ingenting att klaga på förutom att vi inte har pengar och jobb. Jag gillar mitt liv förutom den där biten då som kunde varit bättre. Men vi överlever och vi har roligt ändå, det är väl det som räknas!! =) JAJAMENSAN.

Kvällen har jag varit hos Alex. Det blev spagetti och köttfärsås och jag färgade hans hår brunt! NICE. Sen blev det massa mys i soffan. Jag älskar dig ♥

Nu ska det sovas, jag och sanne kommer vara lite busy några dagar men vi hörs!

natti, puss


Onsdag

Jag tycker det är synd. För jag har sagt nu flera dagar att jag ska träna, men att gå på ett pass istället för gymmet. Idag så tog jag tag i det och bokade in Body pump passet klockan 12. Kom på att jag måste äta innan så gick en runda med hunden, skyndade ihop en god måltid men slängde i mig den för att hinna, skyndar på mig med kläderna och är verkligen sugen på passet. 20 i 12 går jag ut i garaget för att ta bilen och så är den borta. Alltså har både mamma och pappa tagit bilarna just idag. Just idag när jag slängt i mig maten och ska gå på passet.
Jag tycker det är riktigt synd faktiskt. Så nu sitter jag här... I mina träningkläder.... vid datorn..

Ringde och pratade med Sanne, det blir en dag med henne och Ante. det är verkligen inte alls fel =)

jag är super suger på en jättesnygg t-shirt som hade varit skitsnygg till mörkt hår. Vilket innebär att jag vill lägga pengar på både tröjan och hår. Har verkligen inte råd med det

Klippte mig igår förästen, men bara de slitna topparna, behövdes.

Sen vet jag inte om jag ska lägga mina pengar till en sista minuten resa eller flytt till Norge.
Sista minuten hands up.

Nu ringer snart sanne igen så jag ska sätta på mig de vanliga kläderna igen. haha


 


Onsdag

heeeeej heej

Klockan är 10 och jag har redan varit uppe i 1,5 timmar. jo, sanne det är faktiskt sant.
Sov hos alex inatt, vi var och handlade på maxi, saker som morötter ananas och kokosnöt! Även hårfärg till alex som ska bli riktig brunett nu. aaaaah får se hur det blir, men men han är alltid snygg så det kan nog inte bli fel ;)
Även jag är sugen på att bli riktigt mörk... =)

Iallfall, jag har bokat in Body Pump pass klockan 12 och jag vet att jag kommer vara helt död efter det för har knappt sovit någonting inatt. Sen blir det att träffa sanne och alex. Liiiiiiiiiiiiiiike ít.

kyss


godmorgon tisdag

Godmorgon!

Klockan är halv 11 och jag är vaken. Ställde klockan på 9 imorse men jag lyckades verkligen inte gå upp så har snoozat till nu. Ligger fortfarande i sängen men får ta och upp snart. Idag har jag och alex 4 månder =) på ett sätt känns det som att vi varit tillsammans hela tiden och på ett sätt känns det som att allt är nytt då jag fortfarande är lika nykär varje dag.

nej vet ni vad.. jag har inget att skriva nu egentligen så vi struntar i det.  =) men..

HA EN BRA DAG ! :D

Tankar och drömmar

Jag sitter och lyssnar igenom ny house musik. Jag gillar det, a lot. ikväll har jag gått igenom lite papper och cv inför jobb. Jag och sanne ska jobba gärnet ivår och förhoppningsvis sitta uppe på baksätet med händer i luften i en cab i USA i sommar. Det är så jag ser oss, med hög musik håret flygandes i luften och vi skrattandes på bilen och säger VI GJORDE DET! eller ah,  WE DID IIIIIITTTT! 2 veckor I Miami och 2 i New York. Men det är våra drömmar som flyger iväg långt nu, först gäller det att hitta ett fast jobb. Att det ska vara så svårt! Var runt i fredags och delade ut 10 cv. Halmstad är dött, finns ingenting. Så kanske att jag o san hamnar i Oslo till vår ändå, bara det att jag verkligen inte vill dit. Vill inte lämna pojkvännen, bo dåligt och ha ett kasst jobb bara för pengar. Men det är ju det man får ta nuförtiden. Himla synd. jaja Det gäller att ha hopp och aldrig ge upp! =)

Jag och alex sitter på varsin dator med samma spotifykonto och då kan bara en lyssna så vi håller på och trycker play och förstör för den andra haha.

Nej nu slutar jag skriva.

PUSS :)

Måndag

Jag sitter i min säng i myskläder och min pojkvän har precis lämnat mig. Som tur var inte för gått utan för träning. Gårkvällen var jättetrevlig, orkar egentligen inte skriva så mkt om den men den var bra. Jag sitter och vill bort till värmen. Jag och Johanna ska ta en sista minuten resa i början av februari. Vi ska bo utanför resebutikerna och ta bästa resan vi kan få sen åker vi till vita stränder och blått hav. åh vad jag vill dit nu. Bli brun och fräsh och kunna gå omkring i bara ben. Längtar något så fruktansvärt till sommaren. Jag är trött. Lite hungrig och vet inte vad jag ska göra just nu. Antar att jag är lite gnällig också. Önskar jag hade en ny gardebor och trixa med olika kombinationer och att en hel inspirationsbomb skulle falla ner från himlen här i mitt rum. Nu har ju inte jag en hög med nya kläder och eftersom jag ska till vita stränder och blått hav så får jag stå ut och inte klaga en enda gång till. Jag kom precis på vad jag behöver. En kopp te och The Hills. yes. 

cya

 

söndag

Igår träffade jag sanne en stund och satt bara och pratade, alltid lika bra. Sen tog frida lite bilder på mig som jag skulle skicka iväg idag men de blev verkligen katastrof, fy tusan vad vit och äcklig man känner sig nu. Sen kom alex och hämtade mig så åkte vi hem till honom och hade lägenheten för oss själva vilket vi har nu i en vecka. uuunderbart. idag har han bara skjussat hem mig och snart ska jag vi träffa lite vänner och dricka lite vin och spela spel ikväll. Ska bli kul =)

Nu är det dags för mig att duscha och vänta på min älskling.



Sommar 2008.. ååh ge tillbaka mig mitt hår.


Fredag


Jag är så himla slö. var uppe tidigt idag på besök hos Arbetsförmedligen ( tog emot att skriva ned det ) iallfall för att uppdatera lite grejer oså... Idag fanns möjligheten att åka till Vallåsen med Sanne och hennes familj men jag tackade nej. Lite synd kanske men jag hoppas jag kommer iväg dit snart iallfall! Ikväll ska jag och alex äta middag med alex familj + Daniels familj. haha ska faktiskt bli skitroligt, sen bär det av till nästa ställe där det förmodligen bli Sing star och lite sånt. Jag tror min fredag kommer bli asbra :)




Onsdag 6 januari

Gooddag.

kvällen och natten igår spenderades hemma hos alex. Det blev skräckkomedin zoombieland som jag först verkligen inte ville se när man tydligt fick se hur helsenor och kroppsdelar bets av. Men efter ett tag fick den en handling också och var helt okej =)

Idag gick vi upp vid 12 och åt frukost sen har vi åkt hem till mig, varit ute i snön med hunden, ätit mat och blabbalabalbalbalbalablabalbalb vad jag skriver något bara för att skriva. tråkigt.
Snart ska vi iallfall till alex mormor&morfar på middag.

jag hittade några vänner i filmen också förästen.

PUSS.


Jennifer & Alexander

Alltså... jag vet inte riktigt hur okej det här är... Om det är okej överhuvudtaget.
Det jag iallfall vet helt säkert är att alex har insmetade läppar av nivea så att han ser groteskt ut som en fjortis. Jag har en röd sjal invirad runt huvudet som en pirat. Jag säger fruktansvärt fult " dont you dare run FOR ( ska vara from.. ) me." ( "det var 1,5 år sedan en engelska lektion" ) Det jag också vet helt säkert är att jag älskar min pojkvän otroligt mycket. Som ni kanske märker med denna lilla spontana videon så är han min bästa vän. Han ställer alltid upp för mig och behandlar mig som en riktig prinsessa. Jag är jätte glad att jag har dig alex. Jag älskar dig !



Kom nu och hämta mig så badar vi :D


Tisdag 5 januari

Sanne tycker att jag ska blogga lite, jag får väl hålla med och just nu har jag faktiskt lite tid. Eller, jag ger mig själv lite tid iallfall.

Igår så var jag med Maria&Paulina. Vi satt och målade naglarna, fixade med nagelsmycken och allt. Sen färgade jag Paulinas hår och hela kvällen var allmänt tjejig. Jag älskar det. Deras pojkvänner satt och spelade tv spel. haha så man såg tydligt skillnad mellan könen därja. Vid halv 11 på kvällen kom alex och hämtade mig så åkte vi hem till honom och bäddade soffan med massa täcken och kuddar. Sen låg vi ihopkrypta till en jättedålig skräckis, men lite rädda var vi allt haha !

Idag har jag varit istan med sanne och sofia. Vi trotsade vädret och jag mådde dåligt bland alla billiga kläder och skor som jag ville köpa men förbjud mig själv att inte göra. Tillslut satt vi och pratade om våra liv vilket alltid är lika bäst med er 2. TACK FÖR IDAG !










Lördag kväll

Jag har varit på ett träningspass idag som har gjort mina lår till två stora trädstammar och en rumpa värre än beyonces. Det är iallafall så det kändes och fortfarande känns. Sen att mina ben ser ut som två tandpetare istället är en annan story. 
Alex kommer snart hit. Första natten på länge vi inte sov med varandra inatt haha. Kommer inte hända igen på länge om jag gissar rätt. Ikväll vet jag inte vad vi hittar på. Vi pratar om att åka till bion och att bara sätta oss i en salong och se vilken film det blir. Vet dock inte om det kommer att hända. AJA vad vi än gör så kommer kvällen bli bra =)

PUSS


Nyår!! Bilder

Hejhejhej !

Kvällen igår blev riktig lyckad ! Jag har aldrig riktigt haft en bra nyår från början till slut men igår gick det verkligen hela vägen! haha. Klockan 4 träffades vi hemma hos Sanne för spelet "förfest" vilket gjorde oss taggade inför kvällen. Sen vid 18-tiden åkte vi hem till Ante där jag ante, sanne, ivan och stefan tillbringade några timmar med drinkar från ante ( vääldigt goda ante!) och vääldigt god mat! Helt underbart sällskap med mina närmsta vänner och lätt en 10a på dukning och fix inför kvällen. Vi spelade spel och runt 8 fick vi börja shotta vatten istället haha. Klockan 10 tog vi taxi till söndrum och splittrades. Jag åkte då hem till Hallarna där det var fullt ös med lekar och dans. Helt perfekt kyss på 12 slaget med min fina fina alex och sedan somnade vi gott i hans säng några timmar senare.






Lite EftermiddagsSup hos sanne kl 4


Sen kom vi hem till ante vid 6 tiden och han hade fixat så fint med dukning och allt !=D

Sanne & Ante!



Bästa vänner!






RSS 2.0