onsdag Sept. 29, 2010



haha! Här har ni mig. jag sitter och myser och fryser.
8 timmars jobb i en annan benetton butik idag. Timmarna gick snabbt men när jag kom hem var jag tröttare och hungrigare än någonsin. Orkade inte gå och handla så kokade pasta för att kunna göra pasta sås med ett pulver och mjölk, Jätteglad blev jag då när pastan ligger på tallriken och jag ska göra såsen, bara det att vi inte hade någon mjölk kvar. NEEEEEEEEEEEEEEEJJJJJJ?!!! DET HÄÄÄÄR HÄNDER IIIINTE MIG ! IINNTE NUUU-  skrek jag så hela lägenheten kunde hört- Jag hoppas ni känner igen känslan ;) Onödigt att humöret ska försvinna pga hunger och trötthet.

så... jag fick tvinga mig själv att gå till rema 1000 och matkassen ligger fortfarande på bordet och väntar på mig ( som ni kan se på bilden bakom )
näe, vissa kvällar vill man bara ha sin mamma och pappa som lagar god mat och man bara kan skämma bort sig själv med mat. Jag och alex lägger ca 5000 norska kr i månden på mat och det är så fruktansvärt tråkiga pengar!

Nog talat om mat. Jag ska lägga mig snart, öppnar butiken tidigt imorgon och så har jag inte har sovit ordentligt på flera nätter- för mycket tankar som snurrar.
Alex är och jobbar till midnatt så det är lite ensamt här..

PUSSS alla


Tisdag 28 sep

 

 

 

lite kassa bilder men är stressad så det får duga. byxorna och t- shirten är från Benetton och skärpet från hms barnavdelning.

nu åker jag tidigare till jobbet.  tja.


måndag 27 september

Såhär ser jag ut idag med lockigt hår, vita stora skjortan och svarta tights. Skönt och enkelt snyggt.

Nu ska jag möta upp mig pojkvän som slutar jobbet klockan 4 så ska vi promenera bland vintage butiker och restauranger uppe på major. Solen skiner och träden är vackrare än någonsin.

Ha en fin dag alla!

puss


Bilder från lördags

ojojoj vilken kväll det blev i lördags! Heelt otroligt och sjukt kul ! Vi började som sagt hos Ebba & kim där det rullade in fler folk hela tiden. Sen blev vi körda till stan och till Emil& Samuel där det blev många shots och nonstop dans. Jag hade fruktansvärt kul och jag total älskar mina benetton tjejer! Hur ska vi klara av att splitras i framtiden?! tack iallfall för en ytterligare underbar utekväll med er !















kommentarer



bara måste göra ett litet snabbt inlägg nu-
Till den här bilden ovan så fick jag en kommentar

Anonym om 16.23:
oj vilken näsa du har!! men söt är du

 Sen lite senare så kom det en till kommentar från samma person.


Anonym om 16.23:
ta boort min kommentar. jag skäms över att jag swkrev den. förlåt

 himla söt och jag vill bara säga till dig att det är okej! :) Jag tog inte illa vid mig vid första komentaren, utan jag vet själv att min näsa kan se lite roligt ut i vissa vinklar, det är helt okej för mig och att du påpekade den är inte alls konstigt eller dumt för mig :) Sen måste jag säga att det var otroligt gulligt av dig att skriva den andra komentaren. Fint av dig, så no worries! =)

Puss!

Utgång lördag 25 september

Crookers – Il Cattivo


Rico Bernasconi vs DJs From Mars – Luv 2 Like It - Max Farenthide pres. Cisko Disco Re-cut


Orangez – Rock That Body (Radio Mix)

DJ Jokke – Andys Factory - Radio Edit


Ketz – Madmen - Radio Edit

nuså alla taggade människor där ute. Här har ni låtarna som just nu gör min kväll, hohoho så bra ! har ni gillat låtarna jag lagt upp tidigare så bara måste ni lyssna igenom alla och framför allt hela.

jag sitter iallfall i min kläder som gör hela mig redo för kvällen och jag ska snart gå hem till Ebba. Vi är ett gäng från jobbet och även massa andra som ska förfesta hos ebba och sedan dansar vi heeela natten på takterassen över oslo. Står på listan och en vinflaska stog mitt utanför dörren när jag kom hem. Min pojkvän hade köpt den till mig. haha tack hjärtat!

















16.23




fredag 24 september


Idag har jag bara 3 timmar på jobbet. från 17- 20.30 så plötsligt fick jag en dag med ledig tid. Bara det att jag sitter här och har smått ångest över att jag inte gjort något vettigt. Varför sprang jag inte innan jag duschde? Varför har jag inte handlat än mm. Men nu sitter jag här klar och äter lite fil och flingor. Kanske ska åka tidigare til jobbet för att jag är så rastlös? ...

Såhär ser jag ut för tillfället, och även fast det kanske inte syns för er så färgade jag och klippte av en del på håret när jag var hemma i halmstad förra helgen. Kavajen jag har på mig är från Benetton och kostar 1099:-










Sen så måååste jag bara visa min - jag kan inte beskriva hur glad jag är över den Prada väska som jag fick i 20års present av min stora syster och hennes pojkvän. Jag ska vakta den över mitt liv.

United Colors of Benetton


Igår när jag hade lunch upptäckte jag kameran i väskan så här får ni lite från hur det ser kan se ut när jag jobbar







Ebba & Maja



Växlar några ord ang den nya väskan som kommit =)











Favorit koftan från Benetton




fredag

jag lever och det är så mycket på gång nu så jag vet inte vad. sitter med morgon kaffet och ska snart in till stan med alex där vi ska fixa ny garderob till honom - jag är minst lika glad som honom att handla kläder, även fast det inte är tilll mig.

puss

jobb

sovit bara några timmar och ska nu jobba 07-13 sedan gå 3-4 km till nästa jobb och jobba 14-20.30 hemma vid 21 äta sova och sedan gå upp 05.15 igen- tisdag onsdag och torsdag. Långa dagar men goa pengar.

puss

Söndag 12 September, 1 år med alex!

11timmars jobb, några timmar sömn och sedan 11 timmars jobb igen. Sen nu är jag vaken och har en skönt ledig dag framför mig. Nästa vecka jobbar jag 14 timmarspass tisdag onsdag och torsdag. från 07 på morgonen till 21. Jag har redan suttit och ätit frukost idag till kungarna av tylösand, och bra det att responsen av programmet inte varit positiv. Fruktansvärt onödigt att medverka i ett sådant program. Just nu är det meningen att jag ska fixa lägenheten fin, det går bara lite långsamt för står mest och stampar till grym musik. Idag har jag och alex ett år och när han slutar jobbet klockan 16 så ska det firas =)


David Guetta – Louder Than Words (Feat. Niles Mason; Radio Edit)

Afrojack – Bangduck - Radio Edit


Jennifer & Alexander

10 tecken på att jag har världens bästa pojkvän

1. Vi har så sjukt kul ihop. Vi skrattar varje dag åt smågrejer och alex är verkligen min bästa vän.

2. Alex visar varje dag hur mycket jag betyder för honom. Det kan vara att jag kommer hem vid 21 tiden så står han och lagar mat och säger : Välkommer hem älskling, hungrig? Jag har lagat mat till oss :) När jag är vrålhungring. Åh vad jag blir glad när du gör det älskling :)

3. Igår fick jag jobba över på jobbet. Oslo är inte världens säkraste ställe så när jag inte kom hem vid halv 9 så hade alex gått ut och letat efter mig från varje busshållsplats i närheten, så att det inte hade hänt mig något. haha så himla gulligt ♥

4. När alex började klockan 08 på jobbet i söndags så kom han ändå och hämtade mig med cykeln vid 04 på lördag natten efter att jag varit ute. Fanns inte något jag kunde säga eller göra för att hindra honom.

5. Nästan varje dag när jag kommer hem ligger det ett eller flera A-4 papper med text som min älskling skrivit. Allt från- förlåt att jag inte diskat, jag kommer sakna dig idag på jobbet. Idag stod det såhär på pappret: Hej, Jag blev kallad tidigare på jobb så hann inte ta någon disk etc. Jag vill bara att du låter allting vara och går och lägger dig om du är trött. Jag är ledig imorgon så jag städar allt. Du har varit duktig de senaste gångerna när du städat :) jag sparade salladen till dig utifall att =) Älskar dig min ängel!

6. Han sätter alltid mig i första hand och mår inte jag bra så märker jag direkt att då gör inte han det heller.

7. Jag litar 110% på min pojkvän och det är en av de viktigaste och skönaste känslorna i ett förhållande.

8. När jag varit bortrest bara några dagar så har jag fått blommor när jag kommit hem :)

9. En gång när jag bodde själv i Oslo ochn han var i Lund med sina kompisar så spontan hoppade han på ett tåg till malmö för att hinna med en buss och åka 8 timmar buss till Oslo. Han kom till malml, missade bussen och fick betala massa pengar för taxi tillbaka till Lund. Haha ! åh älskling.

10. Den absolut viktigaste punkten varför jag har världens bästa pojkvän är för att jag vet att du är så bra för mig Alex. Du uppskattar mig till 100% och jag älskar dig så att mitt hjärta ibland gör ont. Du är så fin på alla sätt och vis och jag vet inte vad jag har gjort för att förtjäna dig. Det ska alltid vara du och jag och på Söndag har vi 1 år tillsammans. Det bästa året med den bästa personen någonsin. Jag älskar dig över allt och tillsammans klarar vi allt !

När jag nu läser igenom detta så känner jag mig nästan för bortskämd. Jag kan aldrig tacka dig nog för hur lycklig du gör mig ♥







 







Torsdag 9 september

Hemma från jobbet och sitter invirad i en filt med mackor.

Om jag skrållar ned på min blogg så kommer jag antagligen läsa ganska mkt om jobb. Det stämmer ju att det är det mesta man gör här, jobbar -men mitt liv innehåller även mycket mer. Tex i Lördags, underbara lördags. Då var vi 4 tjejer från jobbet: Jag Maja Ebba Annette, och fler folk som förfestade hos Ebba och kim ( Ja nathalie din storebror :D ) Sen så tog vi taxi in till stan och gick in på Emil & Samuel. Varit där innan och utan tvekan det bästa utestället i Oslo. Man får ta hiss upp till en öppen stooor takterass med ute bar, dj på scen och helt galet bra musik mitt på Karl Johan. Där dansade vi tills vi inte orkade mer. Underbar kväll med helt underbara tjejer.



Fina Maja





jag är glad =)



Maja också ;)



alla är glada :)


onsdag 8 september

räknar ner dagarna då jag om allt för få dagar börjar jobba klockan 07 på morgonen och slutar vid 20.30 eller 23.00 på kvällen. 14 timmar jobb. herregud. Och här sitter jag och hostar och känns som att jag har lite feber. men men det är jag själv som tagit tag i saker och vill tjäna mer pengar. Så det är väl bra det, hoppas bara jag kommer ifrån olso leevvaandeee

nu ska jag gå in till stan och köpa mig ett par riktigt gympadojjor så att mina ben får må lite bättre på jobbet. Fruktansvärt tråkiga pengar att lägga men kommer behövas. sen börjar jobbet klockan 13 på karl Johan

puss




Meningsfulla beslut

Det är tur, bra och spännande att man aldrig vet vad som händer imorgon. Att man inte alls har någon aning om vart man står ett halvår senare. Man kanske tror att man vet, men egentligen så har vi ingen aning. Det är väl tur, bra och spännande att det är så men för mig är det även läskigt, jobbigt och energikrävande. Jag åkte till Norge för exakt 6 månader sedan. I juni förra året när jag tog studenten hade jag verkligen ingen aning om min framtid. Jag trodde jag skulle jobba, få ihop vääldigt mycket pengar så att jag kunde dra till New York och skapa mig ett helt nytt eget liv. Istället blev jag tillsammans med världens finaste underbaraste pojkvän. Jag flyttade ihop med honom och åkte till Norge. Jag fick ett jobb bättre än jag önskat mig och det senaste halvåret har varit allt annat än det jag tidigare hade haft i tankarna. På ett positivt sätt. Men nu står jag här. Tankarna är totalkaos. Jag skulle kunna få en enorm chans till något stort som jag tackat nej till, jag håller på att börja med något nytt som jag hoppas blir för det bättre, jag skapar planer som jag i tidigare meningar nu menar att jag inte har någon aning om de kommer bli av eller inte. Jag sitter utan mobil och utan tillgång att prata fritt med min bästa vän sanne. En telefon är det närmsta jag kommer mina föräldras kloka ord och en telefon är så mycket för lite önskat när jag vill ha min bästa vän jämte mig i soffan just nu. Jag har så många nya betydelsefulla beslut att ta och det känns som att tankarna bara åker runt och runt i hjärnan utan att riktigt kunna stanna och vila. Det kommer bli fullt upp framöver. Jag kommer jobba med 2 jobb och dubbla skift. Jag kommer vela fram och tillbaka och kanske tillochmed ångra mig. Men det ända vi egentligen kan göra är att gå för det hjärtat säger oss och göra det vi tror kommer vara bäst för oss. Om de beslut jag tar nu kommer vara bäst för mig vet jag inte nu, kanske inte om 3 veckor eller om 6 månader men jag måste ta dem och sedan göra det bästa av det. Det är det vi måste göra. Göra svåra val, stå upp för dom och satsa på det man väljer. Jag vet iallfall nu att mina val jag tog efter studenten har varit dem bästa för mig. På söndag har jag och alex 1 år tillsammans, den här månaden har jag varit här i 6 månader och fått så många nya kontakter och erfarenhet. Jag vet nu 6 månader senare att det var rätt beslut att åka till Oslo. Så, vill jag veta var jag befinner mig om ytterligare 6 månader? Vill jag veta om mina beslut jag tar nu kommer att bli rätt eller fel och vad som gjorde att allt blev som det blev? Mitt svar är Nej och tur, bra och spännande då att man aldrig vet vad som händer imorgon.


RSS 2.0