Måndag Juni 28, 2010



Jag kan ju inte annat än att säga att vi lever livet här i Oslo. Det är 25 grader och sol varje dag, vi åker ut med båtarna till öar och fiskar, ( fångar krabbor) sitter på uteserveringar coh dricker iskall öl, Ligger i parker och dansar till Showtek på kvällarna. Jag älskar den här sommaren ! Och att min alex bor här med mig är världs bäst.















Torsdag 24 juni

Jag vet att det är inte mycket som händer här på bloggen, jag lägger tid på annat, sen varje gång man loggar in så är det lika tomt med kommentarer så det blir att man stänger ned bloggrutan direkt.

Jag & Alex har iallfall blivit medlemmar på Sats som ligger runt hörnet, så nu blir det träning flera gånger i veckan och vi startade redan ikväll. Jätteskönt! Just nu ligger han på golvet bland massa kläder i badrummet och försöker fixa tvättmaskinen. thank god att vara tjej ibland.

hej så länge



Här har ni en bild på Gallerian jag jobbat i =)


San&Jen



Saknar dig san


Måndag 21 juni

Kvällen igår spenderade jag tillsammans med Maja och Marit som jag jobbar med på Benetton. var hemma hos Marit och hon hade fixat god mat och goda drinkar- sen gick vi in till stan. Underbara flickor ♥



Igår

håhåhå, vi har stekt idag. En helt uuunderbar dag. Jag är ledig idag och imorgon =) Jag och alex promenerade in till stan i sjuk värme, gick ned till Aker Brygge och satte och på uteserverigen Lektern. Tog en öl och cola och bara satt i solen och njöt. Känns som utomlands. Sen köpte vi oss glass och la oss i Slottsparken. Otroligt vackert och det är sjukt va allt är så fruuuuuktansvärt bra!!













Älskar livet!

Seriöst nu alla som är kvar i Halmstad. Kom hit?


Torsdag 17 Juni

För tillfället så har jenniferklingvall.blogg.se gått och blivit en delad blogg med alexander Gillberg ( yes viskas i mitt öra just nu ) Vi skriver inläggen tillsammans. eller, jag skriver- alex sitter jämte och kollar på.

6 Anledningar i bilder till varför jag inte bloggar mer än vad jag gör:













får avsluta med dagens finaste då alex står nedanför balkongen och har köpt rosor för att han inte diskat. haha ♥

Nu blir det film :)


Min och alex lägenhet! Bilder

Sitter just nu med min älskling i soffan och myser =) Tänkte lägga upp lite bilder så ni får se hur vi har det här :)



Vi har en flod bakom lägenheten =)



Baksidan



Vardagsrummet. Och där sitter vi nu ;)



Sovrummet. niiiiiiiicee





Idag efter jobbet köpte jag blommor till blomlådorna på balkongen!





just nu..



Skitkul att sitta och kolla när folk hopplöst försöker fickparkera. haha

Så, nu vet ni ungefär hur vi har det =)


Jennifer och Alex

Bilder på lägenheten kommer ! i promiss :) jag och min man är iallafall redo just nu för Dear John filmen i våååårr soffa i vååår lägenheeet. haha Det är underbart ! puss

Lördag 12 Juni

Gårdagen var jättebra =) Glad att jag kunde vara hemma på studenten!

Idag har återigen massa saker fixats. Packning packning och packning. Just nu är pappa med stort släp hos alex och lastar in sängen, tvättmaskin, byrå och massa flyttkartonger. Sen är det dags för lasset här hemma med mina grejer. Vi har fått jättefina inflyttningspresenter och mer än vad vi kunnat önska oss. Lägenheten kommer att bli såå fin :D

Sen åker vi, jag mamma pappa alex och min vovve charlie upp till Oslo inatt mellan 4-06 på morgonen och flyttar upp alla saker. asnice!

Hoppas ni alla hade det bra igår ! :D

Till er studenter

Jag sitter upp och läser lite bloggar där folk skriver om studenten. Om vänner de kommer sakna och hur underbar dagen kommer att bli. Klockan är halv 9 på studentdagen nu och jag sitter redan med tårar i ögonen när jag läser texterna. Hela min student dag grät jag, ha ha. Såg rent utsagt hemsk ut med svullet ansikte och röda ögon, men det är bara så det är för mig. Jag kommer gråta idag med fastän jag inte vill det. Precis som resten av Halmstad. Bara meningen " jag kommer sakna er" på en blogg får mig att bli jätte känslosam och tänka tillbaka på vår student 09. Bästa dagen någonsin tillsammans med balen. Jag håller verkligen tummarna för att vädret ska hålla sig och jag önskar alla en helt fantastisk dag & natt tillsammans med de personerna som betyder mest i era liv. Den här dagen är en dag ni kommer att minnas förevigt ( nu lipar jag igen ) så ta vara på varje sekund och var inte ledsna utan se detta som ett nytt kapitel i era liv som kommer bli ännu bättre än det förra. En del vänner kommer att förvinna och en del kommer att finnas närmare er efter studenten. Ni kommer att hamna på olika plan här i livet och utvecklas olika person till person. Något som ni iallafall alltid kommer att ha gemensamt är era år bakom er som alltid kommer att ligga runt era hjärtan. Ingen kan någonsin ta de minnena bort från er. Nu ett år efter att jag sprang ut som världens lyckligaste från Sannarps dörrar så förstår jag vilken klump i bröstet många sitter med denna morgon ( eller är ni så fulla så ni redan dansar lyckliga just nu? haha ) Men det jag vill säga till er är att allt kommer att bli bra, ni kommer att behålla vänskapen, ni kommer träffa nya, ni kanske kommer känna er rädda och ensamma en dag men stolta och belåtna en annan. Kör stenhårt på det ni vill i livet, ge aldrig upp och gör det bästa av varje situation. Ni är bäst!

Lycka till ! från Jennifer



Jag åt vänster med det fina och mycket behövda blomsterparaply´t ! =)

Onsdag kväll

om ca en halvtimma så kommer Hoffe Mark Fredik och kim och hämtar upp mig så åker vi bil till Halmstad. Nästa gång ( efter helgen ) jag kommer tillbaka till Oslo och lägenheten så har jag alex med mig och alla möbler. Can´t wait. =)

Söndag kväll





Då kör vi en helkväll med brudarna på lektern nere på Aker brygge ikväll


Söndag i slottsparken

Sjukt skön dag i slottsparken =) och även när jag kom hem var jag tvungen att sätta mig på balkongen. Sitter nu nyduschad med starkare bikinilinjer, hoppas på en bra kväll i antingen en park eller på uteservering på bryggan kanske? nu ska jag måla naglarna och göra iordning mig.

puss

 




Just nu










Lördag

Heldag på jobbet med Maja. Imorgon ska det återigen bli sol och över 20grader. Det som är så fruktansvärt bra är att jag och Maja är lediga och ska ligga från tidig morgon till sen kväll i en park. 

OSLO

Jag har en egen lägenhet. En som jag ju egentligen delar med alex men som jag nu bor själv i, fram till 13 Juni då alex flyttar in. Min syster har varit här i 4 dagar och vi har haft sjukt kul! Det är människor ööverallt här. And I love it. Jobbet går jättebra som vanligt, har alltid roligt så jag är inte en av dom i oslo som inte vill jobba. Vädret är underbart. Sol och jättevarmt. Riktig sommar med andra ord- men det är det väl i vilken stad man än befinner sig i nu. Alla parker är smockade med folk och det känns som festivaler varje kväll. Det är uteserveringar på varje gata man går på och åh allt är perfekt!

Jag har även haft jättebra dagar med gamla emma&gabbe gänget. Åh vad ni är underbara ♥ tack för att jag fick bo hos er en vecka, jag kan inte tacka er nog, och gud va roligt vi haft det ! haha!







Det första som kom upp i emma och gabbes lägenhet,  of course.. ;)







Jag och martina igår på uteserveringen vid bryggan och....



.. hoppsan då var trummisen i Green day också där :)



Vissa dagar är man duktigare än andra



Så idag efter jobbet sprang jag i parker men typiskt mig så stannar jag alltid och börjar plocka blommor.



jag framför vår balkong haha


TJA!




RSS 2.0