i love house

Miike Snow – Silvia - Robotberget Remix

diska suger generellt. Det är det jag tänkt i en timma nu. åh disken, ÅÅH disken!! Men när man lyssnar på bra musik så får det en helt annan betydelse. Man kan dansa, stampa med benen och röra sig så fult man vill samtidigt som man gör något väldigt vettigt. Så nu tänkte jag istället: ny lista - och diskningen ska bli ett rent nöje.

Söndag 31 oktober

 

Helgen har varit riktigt bra. Gått lite väl fort när man bara var ledig igår kväll och idag. Igår mötte jag iallfall upp Maja direkt efter jobbet. Vi gick hem till hennes nya lägenhet där hon bor med fler tjejer. ( ni vet ebba & cecilia som jag nämnt här innan ) och även Matilda&Martina. Det blev hamburgare, bra musik och underhållning när alla skulle byta om och göra iorning sig för halloweenfest som var hos dom innan utgång.

Jag gick tyvärr inte med ut för utan vid midnatt satte jag och alex på filmen snabba cash. Bra film !

Just nu sitter jag som på bilderna. hamnade på golvet av någon konstig anledning.

Alex jobbar och jag har precis varit på en lägenhetsvisning. Vi flyttar ut ifrån den här 1 december till något större och idag var jag på visning i en sjuukt mysig lägenhet. Jag vill verkligen ha den, vet redan hur jag ska göra med gardiner och möblering till 1 december och julpynt.

Nu ska jag byta om till något mer bekvämt och borra ner mig i soffan med skype och sanne.


lördag

 

skitdålig bild men nu är jag super stressad. Springer till bussen nu så blir det jobb till 18 sen fest hos Maja och tjejerna. Hade hade


onsdag 27 onsdag.

 

Nu springer jag iväg och jobbar

puss


tisdag 26 oktober

Helgen var den bästa på länge. Även fast mina helger ofta är helt underbara så slog den här till lite extra för att min fina vän Ebba rautenberg var på besök! Vi åt ute på restaurang, gick på stan en heldag och shoppade och drack kall öl i det fina vädret. Lördag kvällen var heeelt enorm. Först var vi på fest hos en av alex kompisar där blinkande diskolampa var igång och alla hoppade och dansade som galningar. Runt 01 tiden beställde jag och ebba taxi och åkte till en nattklubb där vi trippade in och hälsade på Maja och Ebba från Benetton ♥ Det bjöds på drinkar och vi dansade som aldrig förr. Vid 04, 05? Då klubben stängde blev vi erbjudna att stanna på efterfest på klubben och inte tackade vi nej. Någongång efter 07 på söndag morgon lämnade vi stan ( ebba utan sin jacka som blev stulen ) och åkte hem till mig där vi började äta tacos. Heeeeelt galet bra Lördag ! Du bara måste komma på besök snart igen ebba !

Alla är helt plötsligt sjuka på jobbet så igår jobbade jag från 09-20.30 nästan 12 timmar med bara en liten panini  magen. Idag har det varit möte på kontoret och jag har fått se mer av kollektionen för 2011. Jag total älskar mitt jobb och vet inte huuur länge jag kommer stanna i oslo.

Mer uppdatering imorgon !

puss

Sanne - San Femling 20 år

Idag fyller du Sanne fina fina Sanne 20 år. Herregud jag har skrivit 8 ord och har redan tårar i ögonen.
Sanne, idag är det bara din dag. det finns 365 dagar på året och idag är en av dom som bara är tillägnad just för dig. För 20års sedan så föddes du. En liten stjärna i Stockholm hos mamma Carina och pappa Andy. Du lärde dig krypa och gå och när du hade änglahår ner till midjan och var gammal nog för att springa runt som en galning flyttade ni lyckligtvis till Harplinge. Eftersom våra föräldrar har varit goda vänner sedan långt tillbaka så möttes även du och jag och blev bästa vänner. Jag vet att jag drog i mammas jacka och ville till dig, och redan från små barnsben så har ditt hem varit ett andra hem för mig. Din familj har alltid varit öppen och varmhjärtad mot mig, och likaså min mot din. Vi är från en enda familj du och jag sanne, ända skillnaden är att våra föräldrar inte delar samma blod. Du och jag däremot, vi delar samma hjärta. När du mår bra så mår jag bra, när du mår dåligt så tär det även mig i tusen bitar. Jag är så glad över att ha växt upp med en extra syster vid min sida, en tvilling- som vi alltid blev kallade när vi var små, är ni tvillingar?. Vi är egentligen väldigt olika du och jag när det gäller stil och tycke. Du har din stil och åsikter medans jag kommer och säger helt tvärt om. Tycker du en tröja är ful så tycker jag den är fin. Men det har aldig varit problem för oss för vi vet att det är så vi är.

långt ifrån varandra som vi är nu har vi aldrig varit ifrån varandra. Så länge som vi varit ifrån varandra nu har vi aldrig varit förut. Det är något som jag tycker är fruktansvrät jobbigt och det kommer ofta dagar då jag kan vara snäv och lite småsur mot alex. När han då verkligen tar tag i mig på kvällen och frågar vad det är som är fel så sjunker jag ihop och gråter över att jag saknar dig-  alex.. Jag saknar ju bara sanne...

Just nu så sitter jag och storlipar. Ser knappt vad jag skriver själv. Något som håller hoppet uppe är att jag vet att vi kommer vara vid varandras sida livet ut. Det bara vet vi. Det är en självklarthet och det är ingenting vi ifrågasätter. Vi ska ut och resa jorden runt du och jag. Vi har drömmar och mål i livet som vi ska uppnå tillsammans. Jag kan knappt inte förstå att vi nu är 20 år gamla båda 2 och kan ta vilka kliv ut i livet vi vill.
Det var inte länge sedan vi satt på en filt i din trädgård, grannar och lekte med barbies. Det var inte länge sedan mamma hängde ut ett par strumpbyxor på balkongen som du eller jag hade kissat ner och som då blev helt stela att man nästan kunde knäcka dem pga vätskan och kylan haha.

Idag är din 20års dag och tänk att vi har bara levt ihop en bråkdel av det liv vi ska leva. Jag är otroligt glad över att ha dig som vän för du är den bästa vän en människa kan ha på denna jord. Jag tänker på dig varje dag och jag längtar till den dagen då du och jag är tillsammans igen som vanligt- som det ska vara.

Grattis min fina vän, syster- tvilling på din 20års dag.
Jag önskar dig den bästa födelsedagen någonsin år 2010 kan få för det är du värd.
Jag kommer alltid att finnas vid din sida och älska dig.
Puss min vän- vi ses den 13 november !


bilder

Här har ni mig just nu

Glömt att säga att jag slingade håret lite ljusare för några dagar sedan. Inget måste, inget tvunget och jag vet inte ens om jag gillar det mer eller mindre än innan. Jag lever på impulser så det är väl så jag kan beskriva mitt nya hår. Ren impuls.

hittat en ny låt som jag bara totaaaal älskar

 Crookers – Il Brutto - Bloody Beet Roots Il Bruttissimo Remix


Eat my house

Spencer & Hill – Right On Time

Laurent Wolf – Walk The Line

Crookers – Il Cattivo

Morten Breum – Domestic [Feat. Nik & Jay]

Robokids – Kids - Original Short Edit

Miike Snow – Silvia - Robotberget Remix --- så jävla bra !

ah jag har världens bästa lista. Eat my house heter den och här får ni lite att börja tagga inför helgen med.


Torsdag 21 oktober

Hallaa

oj vad jag sov igår och oj vad det behövdes. Gick och la mig direkt efter förra inlägget och vaknade upp helt utvilad i morse. Idag har jag hafte energi till max och kört hårt på jobbet med nya svenska anställda- Andrea. Massvis med kunder och saker att göra hela tiden. Riktigt roligt !

Just nu är jag hemma och steker pyttipanna med ägg. Kollar runt i butiker under inprincip all min lediga tid och att jag upptäckt flera butiken med märket Filippa K gör mig mer än lycklig. Imorgon efter jobbet ska jag ebba och alex gå på shopping runda och jag ska bli lite bortskämd. like it alot.

Lyssnar just nu på den här låten och kan inte låta bli att stampa med benen och snurra med handen, refrängen är så sjukt skönt.    Afrojack – Take Over Control (feat. Eva Simons)
Nu ska jag städa lite och förbereda inför att Ebba intar vår lägenhet imorgon.

PUSS



kreta augusti-10


Onsdag 20 oktober

hej era fina.

Konstigt nog så ser jag att statistiken går uppåt de senaste dagarna medans jag inte uppdaterar någonting.
Idag har inte varit en bra dag för mig. Jag har sprängande huvudvärk och illamående, direkt när jag kom hem från jobbet så har jag sovit från 17-21. Lagat mig lite kvällsmat och ska gå och lägga mig igen nu. Känns som att jag inte sovit på ett halvår, och kroppen har sagt ifrån rejält idag. Typiskt nog så hittar jag inte huvudvärkstabletterna när jag väl behöver dem.



 Det känns som att jag skulle kunna bjuda mer av mig själv och mitt liv här på bloggen med uppdateringar, massor med bilder och mer av vad mitt liv innehåller är att bara skriva att: nu har jag jobbat, hemma. Men min kamera är sönder, min andra kamera på rad som jag råkar ta sönder efter att ha använt den ca 3 gånger. Jag kan inte lägga pengar på saker som jag bara tar sönder. Vill inte ens ha en ny kamera eller fin mobil för jag vet att på något kontstigt sätt så är livslängden inte mer än någon månad.  Inte äns mobilkameran går att ta bilder med. Tappade ju bort min mobil och har köpt en tillfällig mobil som är sämst. Jag köpte den för att det var den ända mobilen som var rosa så jag får väl lägga skulden på mig själv. Som ni märker är jag inte jättepositiv just nu så borde bara stänga ner datan och krypa ner i sängen och bli frisk.


Den här fina rosa ligger just nu i min byrålåda med ett objektiv som är heeelt vridet.


haha och min mobil ! jag tycker den är ganska fin ändå.. =)

något däremot som är väldigt positivt är att jag får fin besök av min fina vän Ebba från Halmstad i helgen. Ska bli helt undebart att ha dig här, och fest på lördag ! ♥

Sov gott alla
puss

om 3 dagar fyller min bästa vän sanne 20 år


Tisdag 19 oktober

Just nu är jag så trött så att jag mår illa och vill bara sjunka igenom jorden.

Morgon möte 8.30 i morse med de andra butikcheferna och kontoret. Skulle egentligen slutat jobbet 17 men fick jobba över till 18.15. Eftersom jag valt timlön istället för fast lön så gör det mig ingenting men man märker snabbt att man blir sliten. Kul dag på jobbet iallafall och sevice till max. Idag var första gången jag provade ett plagg i provrummet själv för en kund över telefon. Jag fick hennes midje & höft mått ang en finkjol och när ingenting stämde överrens med storlekarna så fick jag själv hoppa in i provrummet med telefonen tryckt mot axeln och prova på och förklara med cm mm haha.

precis hemma iallfall och lägenheten ser katastrofal ut. Massor med disk och kläder. Orkar verkligen inte.
Alex är inte hemma och jag undrar lite om han går omkring och letar efter mig ute eftersom jag nu jobbat över en bra stund. det gjorde han sist han inte fick tag på mig så... Skönt det iallfall så vet jag att blir jag bortförd så försöker han minsann rädda mig !

Nej nu ska jag sätta på lite mat.

Sorry för sämst uppdatering men data är ingen prioritering alls för mig nu + att jag inte har tid.

PUSS

lördag 16:e oktober

En helt underbar kväll igår tillsammans med Maja Ebba Annicken och Martina. Vi satt på restaurangen Yaya´s där vi åt god mat och drack goda drinkar. Vi var sista sällskapen som lämnade restaurangen och sedan träffade jag alex och killarna som varit på Hoffmaestro konsert. Tog några öl och kom hem efter en helt underbar fredag.

Idag fick jag förfrågan av tjejerna om jag ville följa med på lady gagas konsert här i Oslo ikväll. Tyvärr såg jag det lite för sent och jag försöker lägga pengar på annat så jag är hemma ikväll. Fick dock lite smått panik vid 9 tiden då jag faktiskt insåg att jag kunde varit på lady gaga just nu. Vad tänkte jag med??!!!!!! haha

jaja, nu är klockan 22 och jag och alex ska laga kyckling med wook sen blir det filmen 2012.

ha en bra lördag !

puss




14 oktober ;)

haha oj. jag håller på så mycket med scheman för månderna framöver så jag vet knappt själv vilket månad det är. allt jag hör hela dagarna är datum för november & december så blev lite fel med 13 november i rubriken nedan. haha

onsdag 13 november

Såhär har jag sett ut idag. Jag kom hem till en helt nystädad lägenhet och fått mat i magen.

Väntar nu på min kusin alex och simon- kan ni inte komma nuuuuu!

puss


tisdag 12 oktober

Medans alex är och tränar så sitter jag och äter chips. Det är sådanna saker som skiljer oss åt. Han tränar, jag äter godsaker. Han sparar alla pengarna, jag shoppar allt direkt. Jag lagar mat, han diskar.



hemma från jobbet iallfall. Först morgon möte med de andra butikscheferna och med kontoret och sedan öppna butiken. Så från 08.30-17 har jag varit igång. Nu ska jag sätta mig med schemat för november & December månad vilket känns som att det aldrig kommer blir klart eller få ihop tider som passar. Värst blir det över jul och nyår då ingen vill jobba men då jag såklart ändå måste sätta folk.

Imorgon kommer min underbara kusin Alex hit med sin kompis Simon. De ska bo här ons-fre vilkte ska bli riktigt kul ! Blir kanske inte så mycket bloggning men det klarar ni!

PUSS

Älskar dig alex

jag lyckas inte komma i säng alltså. Jag går fram och tillbaka, värmer soppa. tar en till macka, värmer lite te.. kollar lite kläder, kollar facebook. Att det ska vara så svårt att bara resa sig och lägga sig i sängen och släcka lampan?! Känner väl lite omedvetet att det inte är någon ide att lägga sig när inte alex är hemma. Han jobbar till 24 och jag hatar när han gör det. Kan inte riktigt somna utan han längre... MEN så kollar man facebook för 10:e gången på en halvtimma och ser dom här bilderna. OHOH OHYEAH!!  ye mHm yehehe . Så ville bara dela med mig och visa för er att jag är väldigt förälskad i min snygga pojkvän.

Godnatt en gång für alle nu.






Söndag 10.10.10 !

Klockan bara rann iväg igår kväll med Maja Ebba Cecilia och även Annicken =) . Det blev filmen Hush som var riktigt bra, jobbig på ett sätt för att spänningen gjorde att man bara kollade igenom halva filmen, titta en sekund på tv:n sen en sekund på varandra för att kunna klara oss igenom hela. Sedan satt vi och pratade om allt mellan himmel och jord. Spöken, universum och ni vet ju själva att det är svårt att sluta prata när man väl kommit in på dessa ämnen. Någon gång efter 02 inatt sa vi hejdå och jag kunde somna mysigt på min pojkväns axel.



Idag har jag varit heeeelt slut. Fruktansvärt trött och har inte gjort mycket vettigt. Jag och alex var ute på en söndagspromenad istället för riktig hajk som vi brukar ha haha. Vädret har varit helt underbart och jättevackert med alla träd.

Nej nu orkar jag inte sitta vid datan längre så ska göra mig lite kvällsmat och lägga mig.

Hoppas er helg varit bra =) Puss


Lördag kväll :)

Det är lördag och äntligen helg för min del =) därför är det ett perfekt tillfälle att samla oss svenska tjejer som jobbar på benetton. Med kortare mening så ska jag vara med mina fina vänner ikväll. Maja Ebba och Cecilia kommer vilken sekund som helst hit =) riktig lördagskos ska vi ha ! Film och gott att äta. Jag har städat lägenheten och tänkte visa den för er, då den alltid annars är för stökig för att kunna visas på bild. Men eftersom min tillfälliga mobil ( sedan jag tappade bort min förra) är så fruktansvrt dålig, och eftersom att jag har pajat min digitalkamera som jag fick av alex så tog jag tag i datan !!!! fick kramp i armen och dåliga bilder men lite att bjuda på är bättre än inget.





lite av vardagsrummet och glasdörrarna ut mot balkongen



Här sover vi ! armen bröjar kännas.....



Jag bankade upp en spegel idag, hammaren bestod av en matsked.



o toan =)

SÅ nu måste jag kila.

Ha en fin lördag allihop

och här får ni tjejerna som kommer ikväll!






torsdag 7 okt

haha nej. typiskt. jag satt någon minut för länge i förra inlägget och valde mellan att:  heter det heather eller header.. heather är inte det ett namn? men är det så då att man annars verkligen säger heDDörr?! Jag säger alltid heather till sanne. Sanne har du lust att fixa min Heather? haha! ( gud vad du måste stört dig på att jag skrev heather sanne! ) några minuter efter uppdateringen så märker jag någonstans att det såklart heter header, men vad gör det. jag kan verkligen ingenting med heDDrar att göra så då känns det också helt okej att stava fel =).  OCH HUR ÄR DET NU IGEN. komentera = med ett M. Kommentar = 2M.. JAAA!!


ialllaafallll så ville inte blogg.se fungera för mig igårkväll så om jag ska ta igen att skriva någonting så är det att: såhär såg mitt bort ut igår. Maten var precis uppäten och jag satt men massvis med post it lappar med anteckningar ang jobbet. vad som skulle göras, vilka samtal som skulle ringas mm.

Ikväll har jag nu suttit med timmlistorna för November månad. Det har gått bra än så länge men eftersom 3 tjejer som också pluggar på högskola ska ha flera eksamen under november och december månad så kommer det göra allting så mycket svårare att få till passande timmar till de anställda. Jag ska iallfall få det att fungera!



alex jobbar till 24 så nu ska jag hoppa ner i sängen och sova. är jättetrött och längtar efter att få krypa ner under täcket. 2 jobbdagar kvar, sen äntligen ledig en dag-söndag.

Nytt utseende tack

snabb och kort fråga innan jag drar. Finns det någon som har lust att göra en ny heather ( tror det stavas så? ) till den här bloggen?

Onsdag. redan onsdag?!!

SÅ nu är jag redo för att åka och öppna butiken. igår jobbade jag 10 timmar och jag tror de flesta dagarna kommer se ut så framöver. tur att man tycker att det är kul =)

ha det bra pusss

 

jag saknar sanne .. jag har fortfarande inte vant mig vid att inte ha samma närhet till dig.


dansaralex ! en syn man aldrig glömmer haha

HAHA hoppas inte det här ger mig sparken nu eller något liknande men jag dör lite smått här hemma. Efter hemmalagade hamburgare så har min pojkvän blivit förvandlad till en manligt lite för gay strippa. han dansar omkring till housemusik med kalsongerna i rumpan och försöker sig på sexiga moves. Aldrig förr har en diskning varit så underhållande. haha !


tisdag 5 oktober

Uppe tidigt för morgonmöte. Mysig kväll igår med alex och tacos. Hinner inte skriva så mycket för nu blir det frukost. tjaa

This is it

Okej. Nu ska jag släppa bomben och meddela de goda nyheterna.

Från och med måndag 4 oktober 2010 så kommer jag att träda in i Benetton butiken på Aker brygge som Butikchef. Jag kommer att vara ansvarig för butiken, personalen, varor och i korta drag allt. Att jag bestämde mig för att tacka ja till den tjänsten, trots att jag bara är 20år är något som jag kommer vara stolt över hela mitt liv och just nu så är alla känslor positiva. Självklart är jag lite rädd, främst för att göra fel eller för att inte leva upp till förra butikchefen Elin som är så otrooligt duktig. Jag är förväntansfull och ivrig att sätta igång samtidigt som jag vet att det kommer blir tuffa månader framöver med mycket svåra utmaningar och mycket jobb. Jag kommer att göra mitt bästa för att få nöjda kunder och personal och jag ska ge butiken mitt hjärta. Jag jobbade min sista dag idag på Karl Johan eftersom jag nu bara kommer jobba på Aker brygge framöver. Dagen bestod av många kramar och gratulationer men det gör även ont i mig att inte jobba ihop med de underbara tjejerna där.  
Det här är en one in a life time situation och jag bara måste ta den, Det här kommer blir bra!

:) jennifer




Måndag 1 oktober

Beslut är äntligen fattade och kvällen är till för att fira. Jag och alex gör det med köttbullar, potatismos och musik haha. vi är på bra humör och pussas och dansar i vardagsrummet. Mamma och pappa sitter i halmstad och skålar för mig. Det här är någonting jag aldrig kunnat drömma om när jag kom hit för 6 månder sedan. Det kommer blir bra, jag ska göra det bra!

PUSS !

RSS 2.0