skön kväll.

Jag sitter i min nya stora flätade tröja. Jag älskar den och vill inte att stunden då jag måste ta av mig den ska komma.

Jag sitter i min säng med ljustaken tänd i fönstret och blåa lampan bakom tvn lyser den med. = mysstämningen är på högsta nivå.

Jag lyssnar på Melissa Horn men fastnar även för Lars Winnerbäck och blir sittandes med blicken fast i vita väggen. Jag behöver bara röra mina läppar för att texten ska rinna som vatten utan att behöva tänka.

Winnerbäck gjorde mitt liv i 8an-9an. Jag andades Winnerbäck. Mitt hjärta slog för Winnerbäck. Hans klockrena texter fyllde min dag på morgonen, under lektionerna och när jag kom hem. Nu har jag inte hört hans musik spela på år... föräns nu, och jag inte vill verkligen inte att musiken ska tystna.

Jag kommer ihåg när jag köpte min Winnerbäck konsertbiljett i 8an samma dag i april som de släpptes. Jag längtade i 5 långa månader till hans konsert på brottet. En vecka innan konsertdagen bryter jag foten och kan inte gå på konserten. Jag tyckte livet var så fruktansvärt orättvist. Ett år senare är jag lika snabb med biljetten och dagen då jag skulle få se min kung live köade vi från 07 på morgonen och jag skrev mitt mobilnummer på pizza kartongen vi ätit ur under dagen sittandes på asfalten. När brottet öppnades sprang jag över gräset med världens största leende på läpparna. Jag hamnade längst fram i mitten mot staketet och grät igenom hela konserten.

Idag när jag vaknar sätter jag på House musik som nästan bara består utav tung bas och skrovliga ljud så högt att jag väcker grannarna... ?

Tiden förändras så snabbt och att fastna i stunden då känslor och minnen från tidigare år kommer tillbaka så starkt kan vara lika behagligt som obehagligt.

Antar att melissa horn blir min nya winnerbäck. Med ny musik och nytt liv.






Denna kvällen är så behövlig. Bara jag, min musik och säng. Jag känner mig som 15 igen.










san&jen

Helt underbar dag med sanne på möte och sedan lite i stan. Vi har haft riktigt roligt skrattat åt precis allting.
bäst♥


HEJ















Lite bilder från de senaste dagarna. Kanske inte de bästa men det är vad jag kan visa iallfall

kyss


Måndag 30 november

HEJ!

Jag är precis hemkommen från min fina pojkvän som jag sov hos inatt. Vi hade huset för oss själva och världens bästa kväll med god mat, lite vin och troja filmen. hehe nu ska allex spara ut håret, utan tvekan haha.

Jag sitter i min säng och lyssnar på lugn musik i väntan på Sanne. Alla visningar i helgen gick bra. Det har varit ett par riktigt roliga dagar förutom att jag var allt för trött på fredagskvällen med huvudvärk av för lite sömn och ingen ork men man biter ihop så blir allt bra ändå :)

Idag ska jag och sanne på möte med en kvinna som hjälper nystartade företag för nu händer det grejer i mitt och sannes små liv.

Jag har lite bilder på min mobil och även några från sannes kamera som jag lånat. Ikväll efter mötet ska jag lägga upp dom :)

PUSS




lördag

jag sitter nyduschad i min säng och har ääntligen en kväll ledig. nu ska jag sova sen får jag besök av alex, sebbe & sanne ikväll.

Bilder kommer när det kommer. för mkt nu, måste pausa ikväll.

Hängde bla med Idol Rabih och Eddie idag höhöhö =)

Modevisningen för vila var lika kul iår =)

jag är jääättetrött

Modevisningen igår var jätterolig. Helt sjukt vad jag älskar detta. Sen var det helt underbart att få pussa och krama på mina fina vänner efteråt som var på lika bra humör som jag. Ni är bäst =)

Jag älskar min pojkvän. Du är världens bästa ♥

Nu ska jag laga ihop mig en matlåda sen drar den här dagen igång rejält om ca 1 timma och jag är inte hemma föräns inatt. Imorgon ska jag upp kl 05 och borta hela dagen så sorry för dålig uppdatering. Ska försöka fixa en digitalkamera iallfall =)

Dagarna framöver.


Jag är trött. Eller mina hjärna är trött vilket har gjort att den har slagit ut resten av min kropp. Jag har inte hunnit ujppdatera så mkt för jag har inte varit hemma hade jag varit det så hade jag ändå inte fått ur mig någonting för min hjärna vill inte arbete med mig just nu.

Igår var jag och provade ut kläder för soda och skor på Bianco. Kläderna är helt klart att dö för. Även skorna som är 15 cm höga. Det får helt enkelt bära eller brista när jag går i dom. Sen åkte jag till sminköserna Silvia & Kimberly som ska göra iorning mig på Lördag. Det kommer bli så galet häftigt. Jag ska ha blont hår ner till knäna, blommor över hela kroppen och se ut att komma direkt från en saga =) bilder får ni se mer efteråt !




Igårkväll var jag äntligen ledig lite efter 7, men fick sätta mig med skivan från VILA till modevisningen som är ikväll för att få in låtarna i huvudet. Det ska vara en introlåt + 10 ihopklippta låtar. Jag slutade efter 10 minuter efter att bara ha fått ihop ca 4 låtar...misslyckat. Det är ingen kontrast mellan vissa låtar så jag vet inte när jag ska gå in eller något. Känns kaos för det är inte många timmar kvar och snart är det dags för hår & smink. GLÖM INTE MÅLA NAGLARNA JENNIFER ! det säger jag till min varenda minut. Jag vaknade inatt att jag tänkte att jag måste gå upp och måla naglarna. ... vilket jag absolut kommer att gölmma idag då.. haa

NI kanske tycker att jag är nojig ? men det är inte att jag är nervös för jag är van att gå visningar men det är när 3 saker händer samtidigt. För er och för mig så ska jag skriva av det jag skrev ned igårkväll

checklista.

TORSDAG

- Ta bussen till stan sola 20 min ( hemma ca 10 )    Gjorde jag inte, sov vidare när klockan ringde
- Gå en runda med hunden runt lunch. ( ca kl 12)
- Laga en ordentlig lunch ( ca kl 13)
- Måla naglarna !
- Ta bussen till stan ( kl 14 )
- Till Larsson& Lange för att bli stylad med Hår&Smink ( kl 14.30)
- Direkt från L&L till VILA ( kl 18.00)
- Modevisning på mittpunkten ( kl 19.00 )
- Modevisning klar ca 19.30 , gå direkt till mårtensson för genrep inför modevisningen på Fredagen.
- sen hemma efter 21.


FREDAG

- gå ut med hunden ( ca kl 11)
- Laga ordentlig lunch ( ca kl 12)
- Vara på Arenan för genrep ( kl 13.00 )
- Direkt till smink & hår ( kl 15.00)
- Direkt till Mårtensson för genrep ( kl 21.00 )
- Modevisning 23.30 på Underbar !
- Hemma efter ca 00.30



LÖRDAG

- Gå upp 05.00
- 06.00 Kroppsmålning och bli helt stylad
- 09.00 Arenan
- 10.15 Första visning
- Sedan då 3 visningar under dagen. sen är jag hemma ! :D

Söndag = jobb mellan 13-17




Nu ska jag tömma min mobil på bilder och äta frukost.

puss =)

Hoppas ni kommer och kollar ikväll på VILAS visning =) 19.00 på Mittpunkten


film

Jag är sjukt trött just nu. Sitter med ögon som svinder och en hjärna som inte riktigt reagerar som vanligt då jag plötsligt klickar mig in på sannes lillasysters blogg och ser en video. Jag dör av skratt. den är säkert jättetråkig imorgon men just nu så gråter jag och hukar mig för de första 20 sekunderna är ju så jävla klockrent.
 
Sanne ringer och jag sliter mig från datorn. Säger hej och skriker ett gallskrik för en liten spindel kryper på mitt golv. Vi säger hejdå och jag sitter nu och kollar på videon igen. hehe herregud vad livet är roligt va..



Kollegor

hej =)

Det fanns tydligen inte alls några bra bilder från de senaste dagarna på min mobil tyvärr. haha.

Men jag har iallfall börjat jobba på Wild west steakhouse ( första dagen som Hovmästare sen som servitris, jag dansar inte) och jag kan inte annat än att bara prata positivt om det stället. Alla är helt underbara och gemenskapen mellan alla är helt otrolig! Vi var ute tillsammans i torsdags och bowlade bla. Och i lördags efter alla slutat jobba festade vi till det tillsammans och gjorde sedan dansgolvet på b&b










haha


tisdag

Godmorgon! Sitter i min skjortpyjamas i soffan, har mtv på tvn, datorn i knät och frukost tallriken jämte mig.
Jag väntar på seg sanne, ska gå en runda med hunden och sedan fixa lite grejer idag som att sola? slinga håret mm.

ikväll kommer det antagligen lite bilder från de senaste utekvällarna som jag itne ens berättat om. Jaja


mådag

Nu väntar jag på att sanne ska hämta mig. Vi ska slå ihop våra smarta skallar och göra våra liv lite mer värdefulla.

ikväll är det genrep för modevisningen med VILA som är på torsdag.

cya

Unga tjejer dansar

Såg precis den här videon på Dollyblonds blogg och var tvungen att visa den för er som inte sett.



Min åsikt är att dessa flickorna är ju HELT SJUKT DUKTIGA! Galet vad dom kan dansa när de är så unga.. men.. jag undrar hur länge de har övat på detta nummret och hur hårt pressade dom säkert? blivit.
Jag är väldigt imponerad men blir smått rädd av dansen. Känns lite som att ge ut dessa söta flickorna till äckliga män som får precis de dem vill ha, vilket är fruktansvärt i mina ögon. Det känns som att alla gränser tynar bort väldigt snabbt nu för vad som är okej och inte.
Vad tycker ni?


Lördag

Jag har ingen tid att uppdatera, betar av det ena efter det andra.
Igår kväll jobbade jag som Hovmästare på Wild west och efter det kom min pojkvän och sov hos mig :)
Nu har jag precis provat ut kläder till modevisningen för VILA den 26 November. NI måste komma och kolla ! Efter modevisnignen är det 20% rabatt på hela sortimentet ;)

I eftermiddag ska jag bege mig till Wild west igen för att jobba.

kyss

Modellinfo DEL 1.

Okej för det första så vill jag göra klart för mig att jag med dessa inlägg inte försöker visa att " jag kan allt " och jag vill inte att ni ska få uppfattningen om att jag ska verka stöddigt utan detta är min syn på det hela och vad Modellyrket betyder för mig.

Jag har velat bli modell sedan jag var liten. Jag minns att allt började med att jag ville bli sminkös. När jag var kanske 11 år så komemr jag ihåg hur jag kollade på de äldre på skolan hur de sminkade sig och att jag ville lära mig det. Jag vet exakt idag hur min klasskompis storasyster kajsa ( som jag bara ibland mötte i korridoren) sminkade sig, hur hon formade sina ögon och hur jag ville förändra det. När man är 11 så är man liten så när väl sminket trädde in i våra världar ett tag senare så såg man ju hemsk ut med den blåa ögonskuggan och när en kompis pappa till mig tyket påpekade att jag såg ut att ha fixat två blåtiror så blev jag väldigt ledsen och tänkte EN DAG Jennifer! Någon dag i framtiden så ska jag bli bäst på att sminka ! Något som jag också brann för när jag kollade sminkningar i tidningar var modellerna. tänk att få sitta där och bli sminkad och sedan bli fotograferad och gå modevisning.. Det var en helt annan magiskvärld för mig som jag ville träda in i. Jag fortsatte som jag höll på och kommer ihåg hur mina kompisar ville att jag skulle sminka dem eller göra inbakade flätor på gympan. När jag gick på besök hos skolsköteskan och hon såg på en sådan slags kurva hur lång jag skulle bli så sa hon att jag kunde bli allt mellan 1.59 - 1.67 m lång. Det är väldigt stor skillnad mellan den längden men jag visste mycket väl vid det laget att 1.67 skulle absolut inte vara tillräckligt för mig att kunna bli modell. Jag var helt förtvivlad och vet att jag gick till mamma och sa att jag ville operera mina knän så att jag blev längre eller att hon skulle tillåta mig äta växtpiller. Min moster varnade mig för att man kunde gå upp i vikt på alla möjliga stället och tidigare utväxlas om man började med växtpiller så det alternativet försvann...
jag kände ändå i hjärtat att även om det skulle komma saker ivägen för min modelldröm så skulle jag satsa så hårt jag bara kunde för att få göra det jag älskar.

När jag var 15 år så kom tillfället för mig att gå en modevisning i Ängelholm. Jag skulle gå min första modevisning för ca 500 personer och jag höll på att dö av förväntan. Jag förberedde mig psykiskt så stort som att det var dagen då jag skulle gifta mig som väntade. Jag var i ängelholm flera gånger under en månad och fick mitt hår färgat, klippt och provade ut kläder från MQ. Dagarna innan var jag sååå förväntans full och blev olyckligtvis sjuk. Antingen att jag blev sjuk på vanligt sätt eller att detta var en så stor dröm för mig att jag gjorde mig själv sjuk. Jag låg iallfall med 40 grader feber och mådde fruktansvärt dåligt dagarna innan den stora dagen. jag grät av förtvivlan för att jag inte skulle kunna gå modevisningen men ändå så visste jag att man skulle få döda mig för att jag inte skulle gå.

Dagen då min första modevisning satte igång så vaknade jag med 39 graders feber men klädde ändå på mig och väntade på min skjuss till ängelholm. mamma var inte helt glad men förstod att hon inte hade någon talan längre.
Dagen var så sjukt rolig och jag kommer aldrig att glömma den. vad som gör ont i mig är att kolla hur smal jag var. helt sinnes att jag inte såg det själv. kolla vad hemska mina ben ser ut.
Dagen och kvällen var iallfall minnesvärd och med min 40graders feber så fick man bättra på sminket hela tiden eftersom jag svettades och darrade som jag vet inte vad.
Minuterna innan när alla modellerna stog uppradade bakom scenen så kommer frisörerna och säger att stället är proppfullt. Folk sitter i trapporna och längst väggarna och att det inte går att få in mer folk. Sen börjar musiken, man kliver ut på podiet och blixtar och jubel hörs. Då visste jag helhjärtat att det är detta jag älskar mest att göra i hela världen.





15 år


Torsdag



Stolab.

jag är lite stressad men lycklig =)


Det har hänt något...

Jag fick en smärre chock när jag såg min bästa väns blogg precis.

Och eftersom bilderna inte ser speciellt photoshopade ut så måste det verkligen betyda att...
..Sanne har städat sitt rum.

 

FÖRE.
såhär brukar det se ut ( förlåt sanne jag är inte bättre själv..)

 



Efter !!
Jag är stolt över min vän. Nu är nästa steg för dig att lyckas röra en banan eller kanske äta någon liten grönsak till maten. Men det ska vi se till att fixa i framtiden =)

You go girl ! Din sis älskar dig♥


Schema....



tjaa.
idag har jag suttit stilla i en stol och blivit provsminkad och fixad inför modevisningen som äger rum på Mårtensson och underbar fredagen den 27 November. Det ska bli roligt men det kommer vara en lååååång dag och modevisningen börjar 23.30 så kommer vara hemma sent. Problemet med det är att jag ska upp kl 06 dagen efter då på lördag för att åter igen bli sminkad för att vara modell den dagen också och då är det kroppsmålningen som gäller!

Mina 2 veckor ser ut såhär nu

Måndag 16de : Provsminkning för modegrej 1
Onsdag 18de: Provsminkning + hår för modegrej 2
Torsdag 19de: Fotografering
Fredag 20de: Jobba på wild west
Lördag 21de: Jobba på wild west
Måndag 23de: Genrep för modevisning med VILA
Tisdag 24de: Klädprovning med SODA och skor för BIANCO
Onsdag 25de: Provsminkning med Kroppsmålningen
Torsdag 26de: Modevisning VILA
Fredag 27de: Modevisning Mårtensson
Lördag 28de: Modell på mässa

Förstår ni?! Det är verkligen varje dag nu framöver så kommer inte ha mkt tid till vänner och pojkvän tyvärr =(

Nu kilar jag.


00.24

jag har alltid velat skriva en bok.

jag kunde inte sova så just nu sitter jag med stora kuddar på golvet, datorn iknät och skriver oavbrutet.

det kommer ta sig tid, kanske flera år men jag ska en dag ha skrivit en bok.


Provsminkning

min data laggar och skrev precis ett långt inlägg som nu har raderats... llllloveit

Nä men jag har det bra humöret kvar för har varit iväg 3 timmar och blivit provsminkad idag ! Jag ska vara modell på en stor mässa den 28de November i Arena Hallen och idag när jag pratade med sminkösen Kimberly så fick jag reda på att jag ska få Body Painting så ska alltså bli kroppsmålad med blommor över kroppen! Asballt :) Dock är jag blek och kommer frysa med min klena kropp som inte tål någonting men har alltid velat ha kroppsmålning så ska bli skiiiiiitkul :D

De närmsta 2veckorna är helt proppade med provsminkningar, klädprovningar, öva att gå modevisningar så har hela kalendern full.

Nu njuter jag :)



 


:)

Jag har verkligen slutat tjura =) Spenderat hela min kväll hos min fina pojkvän och söndagen blev till en riktigt bra Söndag :D

Sanne är bäst !
aldrig utan dig



Söndag

Jag sitter och suckar varannat andetag. Hösten är så himla kul. verkligen. Det ända som är roligt är att modevisningar inför jul&nyårskläder drar igång. nothing els. tända Ljus..? HURRA äckliga hösten är så värt att kunna tända några ljus.

mmh, ni kanske märker vilket humör jag är på. Verkligen inte rätt humör att blogga med men har loggat in och ut från blogg.se ca 6 gånger nu så bestämde mig för att skriva några rader då om det ska vara så svårt att bestämma sig.

Dagen idag är en riktigt dålig dag. Jag promenerade till sanne och vi satte oss och lyssnade igenom flera år gamla brända cdskivor. kul faktiskt att höra gamla favoriter som väcker minnen.

Jag vet inte vad som händer ikväll. Förmodligen alex men har inte lust till någonting. Får väl läsa lite i min twilightbok och förvinna i en annan värld för en stund.

Alltid något.





gillar mina nya tavlor iallfall


haha där ligger jag ihopkrupen i min underbara morronrock och mystofflor



och såhär har jag gått klädd =)



hos san



alltid lika fint rum :) <3



Vi hittade gamla bilder :)



SÅ nu lämnar jag datorn och gör något vettigare och roligare.
tjaa


Fotografering med Nelly.com

Godmorgon godmorgon ! Jag jobbade igår kväll som servitris ( som vanligt ) och det gick sjukt bra ! Jag var förberedd på en överbefolkad restaurang och totalt kaos med bara 3 servitriser men gårkvällen gick sjukt bra och det var skitroligt =) Sen väntade min pojkvän som vanligt på mig när jag kom hem vid 00 tiden inatt :) ♥



Något som jag inte skrivit så mtk om på senaste tiden är fotograferingar och modevisningar mm. Kommer ni ihåg att jag var på en fotografering för några veckor sedan? Det var Nelly.com som ringt mig så jag fick åka upp till Borås en dag och träda in i deras värld :) Det var vääldigt roligt att se hur det såg ut där med allt folk som jobbade med hemsida, fotografer, stylister och ja allt som behövs för att driva Nelly.com. Jag blev stylad i ca 1? 1,5 timma och sedan var det fotografering med 4 olika plagg. Alla var verkligen jättetrevliga så man ville inte att det skulle ta slut haha. Igår fick jag bla dessa bilderna på min mail och man vet aldrig vad som händer härnäst.

just nu är det mkt i mitt huvud som snurrar för jag ska gå Modevisning för VILA den 26 November ( på mittpunkten kom och kolla! ) Sen blir det antagligen modevisning den 27 också och kanske att jag är modell på en mässa den 28. Så det är en hel del tider med provsminkningar, klädprovnign och vissa dagar med jobb. Jag kan inte klaga för älskar när det händer lite grejer =)

Jaja nu har jag skrivit av mig lite, ska upp och äta lite frukost nu så får jag se vad som händer idag. Jobb klockan 18 iallfall  !:D

puss





Bow drape dress
Only
399:-





Suga Blazer
Ichi

599:-


iallfall något...

okej jag ska försöka mig på det där med att uppdatera.

Igår hände något som gjorde mig tvungen att ringa 112 för första gången i mitt liv och tack till sanne som höll mig sällskap uppe på akuten. Chocken igår att kunna förlora någon på några sekunder vill jag aldrig mer vara med om.
Sen var det bara att samla sig och hoppa in och jobba några timmar på kvällen. Det enda som gjorde dagen bra var när alex kröp ner i min säng sent efter jobbet. ♥

Idag har jag varit i stan för att shoppa men det jobbiga nu var att jag ville ha allt så kunde helt enkelt inte bestämma mig. Ska in till stan alex imorgon så får vi hjälpa varandra :) fick med mig en tröja iallfall som jag får se om jag sparar eller byter imorgon haha.

aja, nu sitter jag iallfall i min säng och skriver. Mitt rum är nystädat och nya tavlor hänger på väggen :) Har helt tappat lusten att skriva här i bloggen.. vet inte riktigt varför men förvänta er inte så mkt av mig nu framöver...
Det är mkt i huvudet och just nu har jag 3 jobb som ska fixa sig med tider (mest på helger) kompisar och pojkvän.

jag och alex har 2 månader idag =) vi har ju varit bästa kompisar länge och känner varandra sjukt bra så 2 månader är inget wow men ändå kul, och sjukt vad tiden går snabbt =) ser verkligen fram emot julen!!

Nä nu ska jag försvinna in i sista twilight boken och förhoppningsvis somna på mer glatthumör än nu.

puss från jen.



Lägg upp youtubeklipp på bloggen!

Skulle hjälpa en kompis nu hur man lägger upp youtube klipp på bloggen men det gick tydligen inte för henne att ta emot bilderna på msn så jag skiver ett inlägg om det här så kan hon och andra läsare läsa och hoppas ni förstår hur man gör :)




1.
tänk er att detta ovan är ert youtubeklipp ni vill ladda upp ( i kissed a girl vill man ju inte.. heh.. men )
Kolla på den lilla rutan åt höger som jag ringat in. Den står under " Bädda in"
Kopiera hela den texten och den är lång så se till att ni får med hela än bara det som syns där.





2.
Gå in på din bloggsida för nytt inlägg och där finns en HTLM ruta som jag åter igen ringat in i rött.
Klicka på den och då kommer det upp en ruta som ser ut såhär





3.
har du inte skrivit någonting i inlägget så kommer denna rutan vara tom annars står det text från det du skrivit i inlägget. kopiera sedan in den långa länken du kopierade från youtube. Den kommer förmodligen att vara flera rader lång.
Sen när den ligger där så är det bara att trycka på UPPDATERA som är inringat i rött så kommer det upp en gul ruta i ditt "Nya Inlägg" som står för klippet du nyss lagt upp. Klippet kommer att se ut som vanligt på din bloggsida när du Sparat hela blogginlägget.



sååå det var väl allt =) hoppas ni fixar det annars är det bara att fråga på =)


tjaa

Dygnet hos mina pojkvän har varit perfekt som alla andra gånger. Nu sitter jag hemma och väntar på att sanne ska dansa klart sen ska jag sanne alex & sebbe hem till ALex och laga mat och kolla film. Ska bli riktigt roligt :)

Sensation videon är uppe och jag är med på 2 ställen och jag totalt döör när jag ser den här videon



Vi minns Spanien

Idag har jag och sanne åter igen kommit fram till att vi ska ut och resa efter nyår. Jag vet inte hur många gånger vi har konstaterat det och bestämt oss till 100 %. Vi ska.  ( det är ju pengarna som saknas) men idag peppade vi oss ytterligare lite. Eller haha bara kände hur långt ifrån vi är resan.. håh. Så här sitter jag och kollar på bilder från teneriffa resan som jag tyvärr inte kan dela med mig till er för är det något jag och sanne speciellt har internt så är det minnen från den resan. haha. Lite bilder kan jag iallafall lägga upp så när du ser detta inlägget sanne så kan du känna lika starkt som jag att vi har en ( och många framöver) fantastiska resor framför oss ! :D

























haha





jag älskar dig !

Snart rullar bilen till min pjkvän :)


Vill utomlaaaaaaaaaaaaands



MH det är så härligt att vara brun..
..
Snart kommer sanne och jag hoppas att det blir Arosfortet för mig Sanne Alex & Sebbe idag! =D


Vill utomlaaaaaaaaaaaaands



MH det är så härligt att vara brun..
..
Snart kommer sanne och jag hoppas att det blir Arosfortet för mig Sanne Alex & Sebbe idag! =D


måndag 9 nov

jag måste ringa min bästis och hitta på något kul nu för jag börjar redan tröttna på denna dagen.


puss jen


 


Söndag

Hej.

Jag är så sjukt trött.

Igår förfestade vi ett gäng hemma hos mig sen åkte vi in till stan och the corner. Så himla värdelöst egentligen. Jag har tyckt om the Corner på senaste tiden och haft roligt där men nu efter Sensation så ser man ju det på helt annat sätt. Litet ställe, minilitet och trångt dansgolv, samma människor och nu även inträde! Nä jag kommer nog inte uppskatta utelivet här i Halmstad på ett bra tag nu, tyvärr. Jag somnade iallfall väldigt gott jämte min fina pojkvän och idag har vi haft en bra dag trots att det är en typisk söndag. Gick till hallägra en stund och hälsade på sanne vs familj och kollade lite innebandy, lagat god mat mm.

Vi har firat pappa med rosor, middag och paket. Nu är han och mamma och kollar MJ filmen på Bion så får se om det är något att hurra för sen när de kommer hem.

Nä nu rabblar jag onödig och tråkig fakta, tar mig en runda med hunden nu sen blir det Top Model och troligen Sanne.

kyss


Sensation bilder

Godmorgon...

Dagen började inte helt okej iochmed att mjölken är slut så jag fick hälla ut både kaffet och gröten. fail.

Såg lite nya Sensation bilder på Facebook, åh vad man längtar tillbaka !

hade tänk att åka till vårdcentralen och vaccinera mig mot svininfluensan och även kolla mina onda öron men det får vänta till nästa vecka.

when i say jump, you say how high?!





Förfest



Förfest



det börjar dra ihop sig !



haha vi är inne och ca 30 minuter kvar !







HAHAHA SÅ JÄVLA LYCKLIGA!!



lite trötta nuva efter 8 timmar nonstop. Vi målade Sensation med svarta pennor över allas bröst. Kolla vad det försvunnit på maasing. haha galet vad vi dansade.



Så här vackert var det när det tyvärr var slut och folk gick. tänk att städa den marken uuh.


Läppstift



Fick smått panik idag när jag och sanne skulle köpa läppstift...
Det jobbiga var ju när man bestämt sig för att DEN där i mitten blir bäst.. jahopp då var det ju bara att hitta vilken det var igen.. haha





bruunt hår

Jag har precis kommit hem från min pojkvän efter en sömnlösnatt, förstår inte varför jag har så svårt att sova + att när jag väl somnar så drömmer jag så sjukt äckliga och konstiga drömmar så mitt undermedvetna kanske inte vill att jag ska somna? :S Inatt drömde jag att min mamma&mormor ( som är världens snällaste i hela världen) tvingade mig att ha sex med stora valar. VALAR!!!! Jag fick äta ett piller som skulle göra min mage mottaglig för valungar så att valarna inte skulle kunna utrotas, sen slängdes jag ner i vattnet med valarna och jaaa ni kan ju tänka själva sedan vad som hände.  FRUKTANSVÄRT! aaah







Nu skriker det om tillverkade överdrivna poser och hoppsan vad genomskinlig tröja var men ni kan ju försöka bortse från det och kolla på håret... :) vad tycker ni?

kyss


onsdag kväll hos alex

Jag har brunt hår och det är Skitsnyggt =)
sitter hos min pojkvän och vi har världens mysigaste kväll som vi alltid lyckas ha :)
Nu ska vi krypa ner i sängen och kolla på någon film, natti nattii

alex slog precis duschrekordet på 3 minuter... ( jag hann pissa också.. /alex)

DET ÄR BRAAAAAAAA!


onsdag



Kolla in Sanne :)

Mina öron är katastrof. De småblöder ibland och jag har ont som att jag har öroninflammation. Kanske stod vi för långt fram på Sensation :S känns inte helt bra iallfall.


åh, och jag har sån beslutsångest. borde jag skriva? för ni tycker säkert alla mina andra beslutsångestinlägg är minst lika tråkiga och jobbiga som jag

.............................

jag..

....................................................

NE ! nu är det såhär att jag inte kan bestämma mig om jag ska färga håret eller inte och genom att jag skriver detta inlägg om just det så gör det bara saker värre. skit.
Jag gillar att vara blond men fick in i huvudet att göra någon förändrig och det nu eftersom jag ändå behöver slinga utväxten. Jag ringde min syster för råd och hon tyckte absolut jag skulle göra det och alla andra också, förutom mami då...
Jag borde kanske gå till min frisör och göra det men har verkligen inte 1 400 kr nu efter Sensation resan. SÅ jag åkte till Maxi och köpte en brun toningsfärg och ett blont slingningspaket som jag kan slinga blont om jag ångrar mig eller det bruna blir åt helv..
Alex Sebbe och alla tycker jag ska göra det. ( men vad vill du tänker ni)
jag vet inte.. kan inte bestämma mig, lika bra att få det gjort för orkar verkligen inte vela längre.
Nu ska jag ringa sanne, åka & handla lite mat och kanske färga hår sen också?

kyss




tisdag var det visst ja...

Jag och sanne har haft en så sjukt rolig dag. Vi skulle porra till det och köpa snygga underkläder, jag kom hem med ett par innetofflor och hon något att sova i. Totalt misslyckat. haha! Sen blev det fet mat på max och skrattanfall i bilen. ååh shit vad rolig dagen har varit!

Ikväll blir det film med alex sebbe & san.
... men just nu funderar jag på att åka till Maxi och köpa brun hårfärg...


Jag älskar mina vänner!


Godmorgon tisdag?onsdag?

Godmorgon. Nu ska jag gör mig en god frukost.
sen kanske min snygga kompis sanne kommer? =)



haha jag och sanne... ! Lyckas nästan göra samma min tillråga på allt! haha
 (vänster vs höger)
nice ;9


<3





världens sämsta bild men de här fina blommorna stod i mitt rum från min pojkvän när jag kom hem från Danmark
Jag älskar dig ♥


Sensation Wicked Wonderland Köpenhamn 2009

var börjar man?

vad ska jag skriva?

hur ska jag kunna förklara?

Jag hade skitkul?!
DET VAR HELT GALET?!
DET VAR SÅ OFÖRGLÖMLIGT SÅ JAG...(&%&¤%%#¤ ??!
DET VAR DET BÄST JAG VARIT MED OM I HELA MITT LIV?!
FINNS INGENTING SOM KAN SLÅ DETTA?!
JAG OCH EBBA VILLE DÖ DÄR?!

inga meningar kan beskriva känslan och upplevelsen vi som var där varit med om.
känns bara töntigt att sitta här och försöka skriva ner det till er

tänk er att sitta på ett par axlar och se ut över alla människor. man kollar ut över ett hav av 40 000 människor som alla är vitklädda. Scenen skickar ut ljus i alla möjliga färger och kollar man upp och runt omkring sig så sprids konfetti ner från himlen som ett regn. Alla rör på sig nonstop. Man dansar inte försiktigt utan det är som en indianstam där alla är höga. helt galet. Inte läskigt skrämmande eller något sånt över huvudtaget. Alla var så på så sjukt bra humör och hade man boxat något med armbågen i ansiktet så hade den personen bara sagt. Det gör inget =D dansa på bara !
Vi dansade i 8timmar nonstop. Och då var inte lugna 8 timmar. haha verkligen inte. Det var fullt ös från invigningen till sista låten. Det går inte att förklara. man måste ha varit där. FATTA ATT VI VAR DÄR ! jag började gråta när jag kom hem och skulle förklara för mamma och pappa igår.

jag ger upp nu. väntar på videoklipp och bilder från maasing.

Tänk er Sebastion Ingrosso & Axwell spela tillsammans.
nej! det går inte ..

här kommer några bilder från min mobil.


http://open.spotify.com/album/1BKPnBbKZO17L5bAHqtV0l














RSS 2.0