fredag kväll

Min pojkvän är på blockparty? i Lund. Han och Sebbe fille, adam och fidde. Låter sjukt kul!

Sen nu får jag ett sms där det står....

Tog tåget från lund till malmö. Sprang till swebus. Missade bussen till Oslo. Nu sitter jag i en taxi påväg tillbaka till lund.

Helt oväntat. jag satt stum och bara kollade på smset hur länge som helst. Vad svarar man? Herregud vad jag har världens finaste pojkvän. Han tänkte skippa ett grymt och planerat dygn i Lund för att åka en evighet hit. haha som jag sa alex, du måste vara lite smått dum i huvudet, and i like it! Jag ringde upp honom och jag kan inte säga mer till er kära läsare än att jag har ta mig tusan Världens bästa pojkvän. En kille jag aldrig vill vara utan.
Jag älskar dig ♥

 

SANNE VARFÖR ÄR DU INTE HÄR MED MIG !!


Underbara fredag


hej.
Idag... ah, har varit en sån fantastisk dag.
Jag är så glad. Så nöjd. Så stolt. Så lycklig. Så förväntansfull.
Jag började dagen med musik från bandet Vedera. Satte mig uppe på taket tidigt på morgonen, runt 08.30 i morse satt jag och dinglade med benen med kaffekoppen i handen och såg ut över Oslo. Precis som en film när man ser tjejen sitta och le lyckligt över någonting på ett fint ställe.. Så startade jag min dag.

Sen började jag jobba klockan halv 10. Jobbet gick jättebra och alla var på sånt härligt humör. Jag har skrattat med kunder och gett dem en bra service som även gjort mig glad. En tant i ca 65 års åldern kom in i butiken, liten väldigt liten. och såg att vi hade en kofta hon hoppades på att hitta. Hennes reaktion idag var obeskrivlig. Nämen ÅÅh neemeen åh, den, den hääär oh som jag.. åh den här ska jag ha ! sa hon sen log hon i flera minuter när jag hjälpte henne med plagget. Innan hon gick sa hon, idag är jag så lycklig och blinkade med ena ögat när hon gick ifrån affären. Älskar människor som hon.
På lunchen idag gjorde jag en egen sallad på ica och satte mig i solen.
Men innan det fick jag agera hjälte. När jag gick mot ica satt en hund fast i sitt koppel utanför, men tydligen inte så fast som det var meningen till att vara. Hunden sprang nämligen iväg från sin plats med kopplet hängandes efter sig. Jag tänkte ohnej! och började springa efter hunden, det måste sett otroligt komiskt ut, som att jag som " ägare" tappat kopplet och försökte få tag i " min" hund. Men jag lyckades trampa på kopplet och leda tillbaka hunden de 100meterna vi sprungit ifrån ica haha. Jag satte fast hunden ordentligare och tänk att ägaren har säkert ingen aning..
Sen frågade jag även tre främmande personer om de köpt olivolja för att den låg kvar i rännan på ica efter att de handlat och tillslut hittade jag till rätt man, värt det! :)








Min goda lunch



Folk satt runt 16.00 och väntade på biobiljetter " Eclipse" som skulle släppas runt midnatt






Efter jobbet idag gick jag till systembolaget och köpte för första gången en vinflaska hah
En melon på ica fick det också bli till ikväll eller imorgon :)


Fredag. HELG :D

Mysig morgon! Solen skiner, himlen är blå och mitt hår är blondare än igår. Jag går all in för lördag så igår fick mitt hår sig en slingning efter jobbet. Nu ska jag kila iväg till jobbet, jag kör på öppning idag så börjar halv 10, slutar 17.



Torsdag, SNART HÄRLIGA HELG





Jeans: Zara, Klänning: Benetton

Såhär ser jag ut just nu, jag är sjukt stolt över den här dagen ;)
Jag gick upp i tid, åt en bra frukost. tog på mig träningskläder OCH SPRANG!! inte långt, men behövde springa av mig lite så det räckte. Sen upp för trapporna till 7:de våningen där jag bor. Damsög lite, stoppade in en tvätt, tog en lång dusch och rakade benen så jag är len som en babyrumpa nu. Nu är jag färdigfixad och ska snart ner och göra mig lite mat innan jobbet. Jobbar 14-20.30 idag på Aker brygge. sen är det paradiiiisee

Annars då? Förutom egocambilder och jobb....?
Jag är ensam hemma i helgen. Mina sambos åker hem till Halmstad så jag glider solo i helgen. Eller nej, det gör jag inte för jag har planer för hela helgen. Imorgon kör vi en öl.. eller 2, på uteservering på bryggan, eller godis filtar och mys hemma hos mig. Alltså sleepover med brudar. Kanske blir det det berömda kuddkriget som hörtill tjejkvällar. Nej, jag vet inte när jag hade kuddkrig senast faktiskt. Sen på Lördag har det smidits stora planer.
Det är först förfest redan vid 6. Vi ska fira grymma Jossan =) Sen blir det viprum ute och festligheter förhoppningsvis hela dygnet. Jag har fixat min outfit från topptill tå igår och jag är mer än nöjd!

Let it rock. Let it rock. Let it rock.


Tisdag











Här sitter jag, hade tänkt och ringa lite samtal ang lägenheter med då är det självkalrt ingen som kan svara.
Är iallfall färdig och redo för den här dagen. Nu ska jag gå och köpa mig en snygg kalender som kommer att bli minst lika viktig som min mobil. Sen ska jag äta något gott på stan och sen börjar jobbet klockan 12.30 på Benetton på Karl Johan. Hemma igen runt 20.

Ha en bra dag! PUSS


Måndag 26 april

April månad har varit den snabbaste månaden på året hittills. Jävlar vad chockad jag blev av att skriva 26!!!! april.
Vaaar tog april vägen?! ingen som vet... ingen som vet..



jag på jobb på Karl Johan idag, lunchrast =)



Rysslands President var i Stan ;) så det var fixat och poliser ööööverallt



Och Oslo har blivit så fint nu! Planterade blommor överallt och träden har knoppar. Gick till jobbet utan jacka idag och det var sjukt varmt!



Nu blir det Paradise Hotel! :D


Vad är en söndag utan pizza.



Bunnpris, är namnet på affär som är öppet till 23 varje dag, tack gode gud för det.
För vad är bättre än en pizza till kvällsmat på en söndag.
=D


Söndag.

sovaaaa

Emelie sover, Elin och Fredrik ..sover..? Malin ligger död i soffan med film och jag sitter här osminkad i t shirt och ska sova. Sjukt trött idag.
Får se om jag kommer upp något mer ikväll eller om min söndag endast kommer att bestå av mat, telefonsamtal med alex, mamma och sedan sömn.




 

 


Söndag


Godmorgon. Det blev inget drag till " 12 idag" utan gick hem vid 04 inatt med mina sambos Elin, Malin och Emelie. Första 2 timmarna igår stod jag i garderoben på xlnt tillsammans med Lollo och Elin Sen fick jag gå upp på klubben Cayenne och stå där med Johanna Malin och Emelie. Det var faktiskt roligt igår. Musiken var bra, trevliga människor och soft jobb. Var jättenkelt och gick som på räls. Inget kaos som man föreställer sig.
Vi är Paradise Hotel fans här hemma. Kollar Norska paradise varje kväll halv 10! Så att man stod face to face med Patrik och Jon igår på Cayenne var skoj hehe.



Buss utanför oss till Benetton på C C Vest

Såhär ser bussarna ut invändigt ;) he

Jag hittade ett sjukt snyggt linne innan jobbet som jag INTE köpte. Nu ska jag knappt köpa någonting mer än mat på månader.



Haha vårat glas som stod framme under kvällen på xlnt när vi jobbade
bra sätt att få driks haha.


lördag kväll =)

JOBB/FEST nudå :)
tjing




Ändrade planer. Jobb på nattklubb

Nej, så fort ena planen börjar smidas så kommer något annat upp. Min vän Gabbe behöver mig, att jag tar hennes plats på jobbet på nattklubben xlnt ikväll/inatt. Självklart ska hon inte jobba när jossan fyller 20år och hon har roliga saker som händer ikväll. Så jag förstår henne och ställer upp. Så från kvart i 10 till 03-04 kommer jag att jobba på xlnt med Johanna & Louise. Känns faktiskt bra då jag älskar musiken och roliga kompisar att jobba med. Måste bara få i mig en hel del mat för att fylla på krafterna. För kvällen tar ju inte slut efter jobbet. Då är det grym efterfest så klackarskorna får följa med i väskan. Blir väl att man kommer hem klockan 12 imorgon och då rätt ut i solen och sola.

Nu verkar det som att mina sambos Malin, Emelie och Elin också ska jobba extra haha så det blir nog en bra kväll med alla tjejerna!

PUSS


lördag 19.12

Hemkommen från jobbet som gått superbra idag !
Kommer innanför dörren här hemma och högmusik är på, tjejerna sitter med fötterna på bordet och öl i händerna.
I like biiigg buuutss just nu haha.
Får väl ta mig någon snabb kvällsmat och göra iordning mig lite. Fest här i någon av lägenheterna ikväll hade varit perfekt. Vi är som sagt en hel den ungdommar " 20-28" åringar som bor här. Vi får se !

Blir väl någon bild senare !

KYSS

Musik



Spola fram 20 sek.
Alex vet vad jag gillar.


Film Jennifer & Johanna

Jag pratar med sanne och små pusselbitar i hjärtat hittar tillbaka till sina platser igen. Åh underbara vän. Letade ny house musik på youtube samt kollade lite filmer på oss, och hittade då en gammal film på istället mig och Johanna som jag kommer att flytta in hos i Juni månad. Tror det kommer bli en galet bra tid !




Fredag kväll

Hej :)

Nu är jag hemma från jobbet, blev bara 4 timmar idag och tiden går snabbt! Skönt att vara hemma denna fredag lite efter 18 istället för vid halv 9 om jag hade haft stängning. Elin & Fredrik lagar mat i köket, Malin & Emelie är ute och äter på Peppes och här sitter jag. Precis nedkommen från taket där jag satte mig en liten stund efter jobbet med te och godis. Frisk luft och skönt att bara sitta. Ikväll är jag sugen på en myskväll. Alex hinner du hit på en halvtimma tror du? =( nej.. Men vad som händer här i vår lägenhet varje fredag är att vi kollar på Så ska det låta. Mm, sant. Vi sitter och sjunger och myser tillsammans om vi nu inte har andra planer. Jag har oftast rusat omkring här hemma på Fredagskvällarna men ikväll ska jag göra mina rommies sällskap i soffan. Har en godispåse ( som jag redan ätit upp halva av) och Pringless chips i väskan som jag ska plocka fram till sändningstid. Mina mysbyxor och alex tröja ( som jag fick med mig hit av han) ska också på. Ni vet fredagsmyyyySS låten som spelas hemma i Sverige. Den går på tv här med. FredagsKOOOSSS sjunger de dock. Kos? Så nu ska jag äta lite fil&flingor, byta om och Kosa? på för fullt.

Imorgon ska jag jobba på Benetton ute på köpcentret C C Vest från 11-18.

Vad ska ni göra ikväll?



Maria och jag sommaren 08? Hoppas allt är bra med dig gumman ♥

Tack amanda & Hanna för era kommentarer =)

PUSS


12.24





Såhär ser jag ut just nu, redo för att gå och handla, laga mat och sedan bege mig till jobbet.
Spagetti&köttfärsås får det bli idag, det har jag bara ätit 1gång sedan jag flyttade hit. Så ja, jag ser fram emot middagen.

PUSS


Fredag

Tyvärr, nu börjar jag bli lite less på det här. Det känns som att jag skriver till en vägg. Jag kanske inte bloggar om de roligaste sakerna, hur många vet tex att jag är bra kompis med Ivan eller hur många undrar nu vad sanne äter på mackan. Nej, jag vet... men jag får ju ingen inspiration om vad jag ska skriva om längre. Jag skulle kunna skriva om hur jag blir mer och mer kär i kläder. Hur jag lever med kläder just nu, för det är det jag gör. Jag går i affärren innan jobbet, jobbar med kläder, kollar i äffärer på lunchen och har jag inte stängning på kvällen så även lite efter jobb. Men .. vad blir jag då? tjejen som bara skriver om vad hon vill ha och tänk om dom ringarna satt på mitt finger, hela tiden.

Nej jag vill ha lite respons nu. Detta är väl meningen som skrämmer bort alla komentarer, meningen som får folk att tänka : ne, säger hon så så ska inte jag kommentera.

Men : Vad tycker ni om mig ? Vad har ni fått för uppfattning av mig som person genom bloggen.
Positiv/Negativ kritik.
Är jag tråkig? Rolig?
Vill ni har mer av någonting eller mindre av något?




Swedish House Maffia. dunkdunk

När man har en vän som har exakt samma musik smak som en själv. En person som man säger ÅÅH DENNA LÅTEN! tillsammans med när alla andra himlar med ögonen och vill byta... När man får det här mailet av den personen så börjar planer att smidas.
Jag ringde Ivan när jag var på Sensation White för att låta han höra musiken och för att retas lite. Nu planerar han tydligen att göra något liknande. Nej, jag vill vara där. Jag sanne ante ivan där i Kroatien den 11 Augusti, Alex du med ? Hade ju varit så gaaaaalet bra. Obeskrivligt. Sinnes. Nu har ju jag gått och blivit vuxen och har ett jobb att tänka på så självklart drömmer jag bara stora drömmar just nu. Men det hade varit något...

åh..

 


Sanne

Säkert skittråkigt inlägg för er att läsa men..

 



Sanne Femling. Seriöst? Nyttig?
Jag har växt upp med Sanne, när vi var små och bodde grannar sprang vi alltid in och ut ur varandras hus som att det var vårat andra hem. När sanne kom och ville ha en macka så sa hon alltid " bara smöör" och mamma försökte alltid få henne att testa något pålägg. Än idag äter hon mackor med " bara smör" på. Jag kan inte minnas att jag ser henne med ett pålägg på mackan.
Grönsaker finns inte med i hennes liv. Jag har aldrig sett något nyttigt på hennes tallrik förutom majsen på natchotallrikarna vi brukar göra. Hon äter inte grönsaker eller frukt !!!!! det bara är så, sanne vad händer?
Jag är stolt och glad för din skulle för det här är en stor förändring. Som en rökare som rökt hela sitt liv bestämmer sig för att sluta.

Och här sitter jag föör långt ifrån dig Sanne. Jag saknar ihjäl mig efter dig sis. Ser fram emot att se dina mackor och tallrikar i framtiden :D

kyss


OASIS


Nu drar jag och jobbar några timmar i butiken OASIS




Jag älskar dig alex









United Colors of Benetton

Hallaa.

Hemma efter jobb från 14-20.30. Sjukt vad jag trivs bra. Jag kan berätta lite om jobbet om någon vill veta.


Jag jobbar på United Colors of Benetton butiken nere på Aker Brygge. Aker brygge är en fin del utan Oslo där det är ligger båtar, uteserveringar vid hamnen och stora lägenheter med en Galleria som är indelad i 3 byggnader.  Tänk lite Båstad känsla fast mer modernt med stora byggnader istället för mysiga stugor. Där inne i Gallerian håller jag hus ca 3-4 gånger i veckan. Det är kläder i lite högre priser men med grymt bra kvalite. " sälj jenni är på g hehe ". De har även barnkläder i vår butik, storlekar från ny född baby till 12 år. Där är det då massor med olika storlekar man ska lära sig som tex 50 - 74. 74- XS. S-XXL mm.. Men det går fint !
I en Benetton butik ska allting vara väldigt fint. Högar ska vara jämnt vikta och fina, allting ska hänga (ligga) storleksordning och se bra ut. När en kund får kvittot lägger vi det i ett slags vykort som vi viker. När en present ska slås in så slår vi även in det i ett silkespapper innan omslagspappret kommer på.
Detta låter kanske strikt men det är det inte. Det är något som faller in naturligt och eftersom tjejerna och min butikschef är världens härligaste tjejer så låter det kanske värre än vad det är.
Jag jobbar tillsammans med 1 till person nere på Aker brygge från 14-17 sen jobbar jag själv från 17- 20.30 till stängning.

Min butikschef Elin som jag jobbar mest med är helt fantastisk och alla är stora fan av Twilight Edward. haha

Sen jobbar jag även i Butiken på Karl Johan, den har 2 våningar och inga barnkläder, där jobbar vi fler tjejer samtidigt.. Jobbar även på C C Vest någon gång i veckan som är mer lik butiken på Aker brygge. Därför får jag ut jobb som heltid.

Det var väl det. Jag är otroligt glad över mitt jobb. Jag kom hem för en timma sedan därifrån nu, visst är jag lite trött i benen men är glad i huvudet och ser fram emot att jobba imorgon också ( fast då på OASIS ). Låter säkert klychigt men sant.

NU ska jag läsa bloggar, hoppas på att min man loggar in sen sova.

KYSS


Onsdag

Sitter färdigfixad i sängen för att strosa omkring i affärer i gallerian här vid oss. ( där jag även jobbar) Har hittat sjukt snygga bikinis. Jag är ett bikinifreak. Sist köpte jag 7 st och använde max 2. Iår har jag redan provat ca 10 bikinisar men inte köpt någon. yeey. 1 bikini har jag provat 4 gånger nu men den blir det nog inte ändå. Nu har jag fått span på några nya som jag tänkte testa idag. ( ush, vad skriver jag om- bikinis? vem vill läsa om det..)

Klockan 14 ska jag iallfall jobba, till ca 20.30 som igår.

Här får ni lite bilder som jag precis tog med meine guuten cam som jag borde slängt i väggen för länge sedan men men, bättre än inget !

PUSS










Tisdag 20 april

Jag hittade mina favorit shorts i garderoben. Var bara tvungen att sätta på mig dem. Känna lite feeling från förra sommaren. Sen gick jag omkring här hemma och låtsades att det var sommar. Nae de måste prövas på riktigt tänkte jag och sprang upp på takterassen. Vita som grisben och för kallt. Men de satt som de skulle och jag såg sommaren 2010 i Oslo framför mig. Blev genast jätteglad och tänk vad ett par favoritshorts kan göra :)




Nu ska jag laga mig mat och bege mig till jobbet klockan 14 :)


Jen&alex





Hittade den här på mig och min älskling, kvällen innan? jag skulle flytta ifrån han till Oslo..
Nu har det gått 1,5 månad här utan dig, kan du tänka dig alex?!
Jag är lika kär i dig som jag alltid varit och jag vet att om några månader flyttar du hit till mig och vi får våran egna lägenhet. Det kommer bli såå bra och du ska veta att jag saknar dig.
Du är mitt allt och du gör mig till världens lyckligaste flickvän
Jag vill aldrig vara utan dig och jag älskar dig med hela mitt hjärta


Oslo Bilder

Jag hittade mobilen. he he. Under diskmaskinen låg den. Jag som kollade i kylskået, bakom micron- varför tänkte jag inte på under diskmaskinen? ........ hur tusan hamnade den där? Jag är lycklig igen iallfall och har haft en grymt bra dag!



Lunch på jobbet.



Gilla starkt vädret!



Benetton flickor och god öl :)



Mys hemma hos oss!






Söndag

Utekväll igår. Jag önskar att jag kunde visa lite bilder men min mobil är borta. SANNE JAG ORKAR INTE. Jag höll den i handen igår när jag skulle gå hem. Ringde alex då så jag vet att jag hade den på hemvägen. Men idag när jag vaknar så är den ingenstans. ( mamma och pappa jag ska hitta den, promiss )

Igår förfestade vi hos oss. 6 tjejer med vin och jordgubbstårta! jättetrevligt. Sen drog vi vidare, jag träffade Gabbe, alex, jossan, nathalie & Emma sen stod vi på dansgolvet i timmar som förr. Saknar tiden då vi var 16 och alltid var tillsammans på helgerna och gjorde galna saker. Sjukt rolig tid :) Så det var en bra kväll igår ! Kom hem lite efter 4 med ben som gjorde jätteont.

Nej jag orkar inte skriva här mer nu. Ha en bra dag ! :)

Jobb på Karl Johan idag :)




nu kilar jag till jobbet :)


Fredag kväll


Och nu drar jag ut till Hard Rock Cafe´med alla tjejerna från de flesta Benetton butikerna och äter god mat och festar till det ! :)

Ha en grym fredag ! Det ska jag ha :D







Nu drar jag på jobb! Puss








torsdag snart helg :D

Tjo.

Idag har jag jobbat på en annan Benetton butik som tog 10 minuter för bussen utanför mig att åka till. Ett köpcenter med en väldigt fin Benetton butik! Jobbade tillsammans med svenska tjejerna Rebecka & Johanna. Supersnälla! ;)
på Lunchen satt jag ute på en bänk i stålande solsken och åt min egna pasta, fläskfile och sallad med en stor cola från donkan. Gott och härligt!

Nu sitter jag och mina sambos Emelie, Malin och Elin med datorer och tv och musik och pratar. En ny sjukt bra låt har upptäckts och den ska spela flitit i vår/sommar :)





Tack så mycket söta Micki för ditt inlägg :)

PUSS


  

Onsdag 14 april

Dagen idag.

♦Sol på takterassen med Emelie

♦ Jobb 14- 20

♦ Paradise Hotel !




Bilder från Halmstad


Helgen i Halmstad var som sagt grym.
Här kommer lite bilder med mig och min bästis sanne.

Eftersom jag får zero respons ang min blogg här på bloggen så var det väldigt roligt när flera personer i halmstad kom fram och frågade om jag inte var jennifer klingvall och hur jag hade det för att ni följer min blogg. Ni vet vilka ni är så ett tack till er, även fast det kanske inte var något speciellt menat så känns det lite mer värt att skriva här :)













Jag i min raaacerbiiil ;)


Livet leker i Oslo :)

Jag är så jävla lycklig. Helt otroligt. Känslan jag har nu går inte att beskriva. Jag är inte lycklig för att EN grej har hänt som gör mig glad utan för att jag verkligen känner att jag LEVER! Och det är ett braaa liv. Ett fantastiskt liv som jag älskar att vara i, skulle gärna frysa tiden lite nu om det gick.

Idag mötte jag upp Anne-Ingrid, chefens lillasyster som är en helt underbar tjej! Tror vi kommer att träffas många fler gånger utanför jobbet =) Vi gick iallfall till Benetton butiken på Karl Johan där vi gick ned i källaren framför speglarna och provade alla plagg vi hittat. Jag gick sedan därifrån med en kasse med kläder som är värda flera tusen men jag betalade endast 500norska. Hur ofta drömmer man inte om det? Idag gjorde jag det. Överlycklig.
Sen köpte vi oss en varsin calsone och läsk och satte oss på en bänk i skollheta solen och åt lunch. uuunderbart!

Jag började jobba 14 och efter 17 jobbade jag för första gången själv. Jag och Anne-ingrid gick igenom hur man stänger butiken igår kväll så idag var det upp till bevis att jag skulle fixa allt med allt vad en butik innebär. Det gick supert (som de säger här..) Jag hjälpte kunder med barnkläder och fick ge olika tips om damkläderna hur de kan matcha. JAG TRIVS SOM FISKEN I VATTNET! det är riktigt roligt och bra jobb jag fått. Väldigt tacksam över det. Tjejerna är jättehärliga :)

När jag slutade vid 20.30 fick jag sms av johanna att hon och Lollo satt utanför mitt jobb på en uteserviering och tog en kvällsöl. Så jag gick dit, så har vi suttit och druckit lite och tagit igen massa snack.

Jag har haft en dag som varit bra till 110%. Jag sitter här pirrig och ser fram emot varje dag Oslo har att erbjuda mig. Veckan ser sjukt bra ut !

 

Såhär såg jag ut innan jag gick ut för att shoppa och till jobb !

När jag hade 30 min rast tog jag och åt kyckligsallad och åt vid bryggan



Johanna och Lollo ikväll !

JAG MÅR BRA ! ♥


Måndag 12 april

jag har mycket att skriva om men inte riktigt tid att lägga på datorn. Inte så mycket lust heller.
Helgen har varit världsbäst.
berättar mer senare

Idag har jag jobbat på Benetton och imorgon ska jag upp vid 9! för att sola på vår takterass och klockan 12 ska jag möta min chefs lillasyster (som jag jobbade med idag) för att shoppa! Sen jobb 14-20.

Jag mår helt galet bra. Allt är precis som jag vill ha det.

Alex&Jennifer 7 månader idag ♥ Jag älskar dig !

Helgen i Halmstad

Jag kan ju inte säga annat än att jag njuter av att vara hemma. Fast konstigt nog känns det starkt att mitt hem faktiskt är i Oslo nu. Och skönt nog så känns det bra. Dagen igår var så fruuuktansvärt bra. Vet inte hur den kunde vara bättre någonstans. Stan med Sanne och sofia. Fika, kärleksmums, kaffe, glass och sol.
Sen förfest bara jag och sanne. På min altan, med värme lampor och mysigbelysning. Grym musik och vin& öl. Shit va bra det var. Är... alla våra liknande kvällar är alltid lika bra. Sen drog vi in till stan spraaang till bussen. Satte oss på Bulls och träffade alla snygga halmstad människor. Underbara vänner säger jag bara ! =D Min pojkvän var snyggast av alla.. ;)

Efter en kall öl på uteserveringen gick jag och sanne till The corner. Jag kan ju inte säga att jag är ett corner fan direkt men sålänge det är ett dansgolv med en sanne på så är jag taggad till tusen. Vi dansade tills vi inte orkade stå och sen blev det nattamat på donken. Gott ,och jag tycker att allting är småpengar här nu när en hamburgare i Oslo kostar runt 100 norska. Alltså 126 svenska kronor. sucks.

Jag och sanne tog taxi hem. Men inte hela vägen hem utan hoppade av ca 500 m ifrån mitt hus. Why? hahaha

Sen somnade vi tillsammans efter en gryyym kväll!

Idag har vi ätit chips. chips fram till 4 och sen hamburgare. Vi har även legat i soffan hela dagen förutom när vi läste tidningar ute på altanen. Vi har skrattat. oooj vad vi har skrattat. Dagen efter är ganska roliga iallfall. Eller ja, iallfall när jag är med Sanne :)

Jag har bilder och filmklipp men sladden för att lägga in dom är hemma i Oslo. Så det får bli latero

Ikväll är det på det igen. Förfest och utgång i guess. Om jag orkar. Så himla trött.

PUSS

San&Jen

jag är hemma i staden jag föddes och har växt upp i. Halmstad kära Halmstad.
Jag stannar över helgen och helgen kommer att bli grym.
Planer med mina världens bästa vänner och det ska bli såå skönt att träffa Sanne&Ante igen.

San&Jen. Det kommer alltid att vara vi bästis =)


Alex&Jen

Jag har min Alex hos mig så jag hoppas ni förstår och tycker det är okej att det inte blir så mycket i bloggen dessa dagar.

Hoppas ni har/haft en bra påsk!

Pusss♥

Moster Titti!

Fått mig en härligt samtal från min moster. Moster Titti (Elisabeth är hennes riktiga namn). Det värmer i hjärtat när ni hemmifrån ringer och säger att ni tänker på en och berättar det senaste ifrån Halmstad. Jag ser upp till min moster, jag tycker hon är en av de bästa kvinnorna på jorden ärligt talat, samt min mamma då :) ♥ Jag har alltid kunnat prata med henne om allting, det är många dagar som jag suttit i deras kök och bara babblat och hon har alltid lyssnat. Många telefonsamtal där hon stöttar och ger tips. Sen gillar hon kläder och att shoppa vilket gör att vi klickar rejält där också :D Jag tänkte bara ge lite rader till moster Titti för att hon är världens bästa moster !

Sen är jag otroligt glad över min familj, Mamma, Pappa & Storasyster som alltid finns vid min sida.
Och Mormooor som betyder oerhört mycket för mig!
Sen mina kusiner som också är världens bästa !

Ni är mina bästa vänner och släkt.
Jag älskar er !

Kusin alex på bilderna som jag tycker är galet snygga!


Mitt tålamod är sämst. Den blev den här =)

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Bikinitävlingen.

Shit vad roligt det är att äntligen få greja lite själv hur man skulle vilja ha det om man var desginer. Jag gjorde därför inte en bikini utan flera stycken och det här 3 är alla mina favoriter. Ska jag vara med i tävlingen på Nelly.com så vill jag skicka in rätt bikini =) Hjälp mig därför med vilken bikini ni tycker är snyggast!
Jag skickar in imorgon så kör hårt!


1




2




3



Åh jag vill ha alla i min hand just nu !


00:14 nyduschad och redo för sömn =)

Jag är nyduschad. Kände för en riktigt god nattsömn nu när jag städat huset, bytt lakan och ja en dusch var ju det ända som fattades då.

Jag promenerade förästen ( någon som en gång för alla vet om förästen stavas med e eller ä? FörEsten? ) rätt ut i regnet vid halv 10 mot 7eleven för att köpa godis. Efter att munnen vattnas och kroppen skrikit efter godis så var det otroooligt gott att sitta med påsen en kvart senare i soffan. Hela Oslo är dygnblött och jag kände mig som träskmannen som intog 7 eleven. Efter det har jag suttit med tända ljus och snackat med ALex hela kvällen. Mtv har stått på och kvällen har varit bra !

Nu ska jag släcka lampan och borra ner mig under täcket. Och jag sak göra det med ett leende på läpparna för om exakt ett dygn, 24 timmar intar bussen från Halmstad Oslos Bussterminal och jag ska välkomna min pojvkän med efterlängtade pussar!

Nattnatti alla!
Statistiken ökar och jag tycker det är superkul att ha lite nytt liv att blogga om.

PUSS ♥

FLÄÄÄSKFILEE!!!






RSS 2.0