=D

Very Hepy njew jer !


Victoria Secret

Nu har jag dött lite smått och precis kommit tillbaka till verkligen igen. puh. När Victoria visningen först började så blev jag besviken. Tjejerna var för spinkiga (enligt mig) modellerna såg ut som ett platt papper som man klippt ut som var så platt och långt som möjligt. Spärrade upp ögonen lite och tänkte vad är det här för tjejer som inte kan gå och inte är såååå snygga.  Men.... sen ändrade jag mig ganska snabbt. Jag kan ju verkligen inte sitta här och skriva dåligt om visningen eller modellerna. ÅÅÅÅÅHHHHHH fy fan va bra ! Victoria Secret är allt. Underkläderna, kropparna, håret, läppglansen och utstrålningen. Jag avundas dom så galet mycket. Tänk att få gå där en dag. TÄNK ! uuf vad jag vill. jagvilljagvilljagvill. menmen. Jag är iallfall väldigt sugen på att fixa mig. Raka benen noppa mina ögonbryn, sminka mig fixa håret och sätta på mig något snyggt. HÅH. hehe blev taggad inför imorgon.

Nej nu ska jag kila.

PUSS

:)

Ikväll är det dags för världens vackraste modevisning med världens vackraste kvinnor. Jag kommer sitta bänkad och dregla och slå näven i bordet för att jag inte har deras hår eller underkläder. haha. Var inne på tyras blogg för ett tag sedan och såg bilder på dessa gudomliga underverk och fick mig ett litet oj när jag såg bilderna.

Jag har redan smygtittat lite på klipp på nätet och är taggad! det ska bli roligt att se ikväll ! :)





onsdag 30 december

Jag och alex satte klockan på 09 i morse men har snoozat fram till nu. Men vi är iallafall uppe och ska iväg och träna på tk nu. NICE. Igår kväll satt vi och kollade på ace ventura om det nu stavas så, med hallarna, sebbe adam och pontus. Riktig rolig faktiskt =)

Nä nu ska jag ta på mig träningskläderna och få lite puls i ådrorna. 

Imorgon är det nyår :D kuuuuuuul! 

musik


Gitarrspel

Min pojkvän sitter varje dag och spelar lite gitarr. Mitt tålamod är lika med sämst. Hade det inte varit för att jag har ganska lätt att lära mig så hade jag aldrig satt mig med gitarren. Men det gjorde jag igår och alex visade mig några ackord till en låt. Sen satt vi med varsin gitarr och försökte få det att låta någolunda bra från min sida. Just nu sitter jag iallfall och spelar lite på min gitarr här hemma. Jag och pappa har letat upp gamla gitarr häften och böcker från förr som jag nu ska ge mig ann. Jag fick en svinsnygg elgitarr när jag var 10 och gick några terminer men tröttnade för fick spela så tråkiga låtar och sålde min vackra ägodel. Men nu är jag tillbaka och ska bli grym så kan jag och alex sitta på stranden i sommar och spela och sjunga :) niiiiiice.

Igår var det fest hos ebba. Alltid lika kul ! Skönt att träffa min underbara vän igen efter hennes tripp till hemsedal. Tyvärr åker hon snart igen :( Sov hos alex och och nu är han påväg hit.

PUSS



Jag har köpt nya klänningar och nyårsklänningen är fixad ! :D

Måndag 28 december

jag känner mig uppdaterad.

Från att ha levt ett liv borta ifrån datorn nu de senaste dagarna så har jag nu läst igenom inlägg efter inlägg hos de vanliga bloggarna. Jag har blivit uppdaterad om att just det, det finns en smalideal, alla känner sig tjocka efter julen och alla letar desperat efter en nyårsklänning. totalt meningslös egentligen. Back in track och det känns som ett dåligt spår. Känns som att jag fördrivit min senaste timma på något dåligt. " jag har ätit för mkt julmat böööhöhöööööö" blablabla. Det är jul? Fy vad tråkigt liv vissa måste ha då. Och det är precis det jag nu suttit och läst om... synd. Att bädda min säng hade varit betydligt vettigare.
Jag är däremot sporrad att hitta en fin nyårsklänning, men det var jag tillräckligt mkt innan jag började att läsa om olika klänningar på varje blogg. Så därför ska jag ta mig in till stan i eftermiddag och försöka spräcka lite presentkort och stilla mitt nyårsbehov. Ikväll har familjen Klingvall vs familjen Holmström bokat platser till Avatar bion. 10 platser kommer vi fylla och jag ser fram emot filmen och sällskapet! =) natten inatt har jag spenderat med alex som vanligt och om det inte händer något utöver det vanliga som naturkatastrof eller krig så är jag ganska så säker på att vi kommer sova ihop inatt också :) ♥

Nu ska jag hoppa in i duschen och ringa sanne sen blir det stan !

PUSS






Bilder senaste dagarna/veckan



Jag skulle hämta ut pengar på banken och jag & alex slog vad om jag skulle våga gå ur bilden och hämta ut pengarna med dessa brillorna på. JAG GJORDE DET !



personalfest på Wild West !













hehe


Springa

jag sitter i min morogonrock och precis ätit frukost men nu ska jag ut och springa. Familjen åker till en slinga i skogen så får ta min halvt äckliga Julmatkropp och försöka förbättra allt lite hehe.


26 december

Det har hänt mkt i min lilla vardag den senaste veckan. Det har varit helt galen personalfest på Wild West med badtunna, gratis dricka så jag har livit en riktig bra bartender och gjort mig en egen jennifers specialare haha. Den kvällen var iallfall riiiiktig lyckad ( bilder kommer senare )
Det har varit Julafton som var så himla bra med min underbara släkt hos oss! Jag fick riktigt bra grejer och det blev mycket skratt under hela dagen/kvällen. Jag var i Göteborg igår och träffade andra delen av släkten sen när jag martina och kristian kom hem igår vid 8 så kom både mina vänner och deras så blev det lite fest här hemma sen Roberts. Älskade vänner ni är bäst.

Jag hinner inte lägga upp alla bilder nu för ska träffa sanne och så ska vi bosätta oss i en lägenhet med massa filmer och mat. Det ska bli mysigt och jag älskar den tjejen så himla mycket.

Ha en bra kväll och god fortsättning !

God Jul från Charlie & mig !










Nu kommer släkten och det är dags för Kalle Anka !


Julafton!

GOOOOOOD JUUUUUUUL !

Måndag 21 December. hemma från sthlm Bilder

Hejhej !

Jag är hemma i Halmstad igen. Skönt att träffa pojkvännen igen och ska även träffa sanne idag !

Min lilla resa har varit jäääättebra ! Det har snöat varje dag, är säkert minst 30cm där uppe nu. Jag har gått på stan i 3 dagar och i fredags blev det förfest sen utgång. Var inne på Collage vilket var ett helt okej ställe, men sen gick jag Martina & Kristian in i vip rummet där det var betydligt roligare ! Så det blev helt klart en lyckad utgång för oss alla 3. Träffade Tzatsiki Samuel som var miiiiiini liten verkligen och även kenza. Trillade även ute på isen och har nu ont i höften men meeeeen. =D

Kom hem igår kväll och åt god mat med familjen sen kom en saknad alex och hämtade mig så har vi sovit hos honom inatt. NU ska jag duscha, äta lite sen blir det stan med san! Här har ni lite bilder från Stockhooolm!



Stadshuset, Kristian & mattias tog examen på KTH





Eftermingel i gyllenerummet, täckt av guld ! :)





Martina, Mattias. Kristian och johanna
( de drev med mormorn & farmorn och bytte partner haha)




Kenza och Jag !


Stockholm torsdag

Hej !

Igår var vi i Stadshuset. Det är inte många som får vara där under sin livstid och det känns skithäftigt att fått vara där våra kungligheter brukar hålla hus haha. När vi kom var alla otroligt fina, det märktes att det var högtid och det var vackra balklännigar och allt var väldigt stiligt. Vi slog oss ned till en orkester som spelade sen började kvällen med tal och musik, Sen var det dags för diplom till de som tog examen på KTH ( martinas pojkvän Kristian och hans tvillingbror Mattias Holmström, som vi var där för) De fick sina namn uppropade och fick gå fram för att få sitt diplom och ställa sig i trappan för att fotograferas. När hela sermonin var klar var det dags för mingel, drinkar och lite mat i det Gyllenerummet. Det är ett rum som är täckt av guld och det är verkligen en stor grej att få träda in i det rummet. Så vi drack lite gott och minglade runt tills det var dags för taxin igen. Kvällen fortsatte sen med middag, vin och med ett helt underbart sällskap!

Idag har jag varit på stan för att fixa lite julklappar, får göra det imorgon med för det var inte så mkt jag fick hem med mig idag som jag hoppats på. Sen efter jag och martina gått på stan imorgon blir det förfest med martina, kristian, mattias, johanna, mm hos någon Halmstad kille johan? haha jag tror det blir jättebra iallfall sen åker vi vidare till stan.

jag saknar min pojkvän, vill bara pussa på dig, krama om dig och träffa dig alex =) Tänker på dig hela tiden!
Sanne jag saknar dig också, måste berätta om hur jag lyckades glömma sätta på mig bh till balen haha och allt!!

ha det bra :D
puss

haha attans. typiskt systrar

Min syster känner mig väldigt bra, tyvärr för bra när det gäller kläder. Innan martina flyttade hemifrån så var jag alltid först med att rota i hennes garderober efter kläder att ha på mig och provade alltid något plagg av henne som jag inte absolut inte fick göra men som jag såå mkt önskade att jag ägde. Jag hoppades alltid att det inte skulle märkas att jag smygprovat hennes byrå men när hon kom hem hörde man alltid ett JENNIIIIFEEEEEEER!!. whopsii. heh.

Idag när vi kom hem till lägenheten hamnade vi direkt med våra kläder, jag slet upp mina resväskor och visade upp de senaste jag köpt och hon plockade fram sina nya kläder, sen ååååhh:ade vi i flera minuter. Sen säger hon självklart : "Jennifer något som du måste lova mig nu är att du inte får rota igenom mina garberober här uppe haha. " "men..." "haha ! jag visste det, erkän att du redan planerat hur du är ensam och öppnar mina garderobsdörrar och tänker, hmm vad ska jag börja" " haahaa.. mh jag kanske skulle vilja prova något..." " jag visste det, men lova att inte göra det okej...;) " " promise". Så nu är det kört, provar jag ett plagg kommer mitt namn absolut att höras igen. haha men det ska bli roligt att se vad vi kan låna och ha på oss på fredag då vi ska ut !! yää :)

puss

Framme i stockhoolmoo

hej=)

Jag befinner mig nu isthlm på Kungsholmen. Sitter i Martinas & Kristians lägenhet som har blivit suuuperfin! Var här sist när de precis flyttade in och då var det ju bara början.. nu är det ett riktigt hem med nya fina möbler och allt. Skulle själv vilja bo här...
Martina har precis gett sig iväg på volleybollträning och Kristian jobbar. Själv tänkte jag gå iväg till Maxi som inte ligger så långt härifrån och köpa mig en stor godispåse att gotta mig med i soffan :)

Här är jättemysigt ! Det är jättemycket snö och adventsljusstakar ialla fönster runt omkring. Flygresan gick också bra, hatar egentligen att flyga men nu kändes det som att jag mer skulle ta bussen någonstans haha. Sen tog jag flygbussen från arlanda till centralen där martina mötte upp mig.

Den här veckan kommer bli perfekt! Ser emot varje dag och just nu njuter jag för fullt :)

ha det bra där hemma och var ni andra nu bor !
nu kilar jag ut i snön sen ska jag ringa min pojkvän.

PUSS

Hej Stockholm.

Igår var det en dag med först sanne, sen sanne&alex och sedan bara alex. Det var en bra dag. vi åkte bland annat och hämtade mina båda skinnjackor som hamnat på andra ställen. Träffade Adam som var med i danmark på sensation och när jag träffade han så gav han mig en väldigt fin hälsning : jag ska hälsa från Ebba att hon älskar dig jättemkt. Då blev jag glad, riktigt glad för jag saknar min ebba som är i Hemsedal. EBBBAA!

Just nu sitter jag och lyssnar höööögt på en ny spellista som är gryyym, bara massa house electro och jadetsomärbra.

Kvällen igår med alex var lika mysig som vanligt, vi träffar varandra varje dag och har inte varit ifrån varandra mer än 2-3dagar då jag var i danmark. hahaha cryyyy,. Men jag kommer sakna honom, och sanne =)

NU sätter jag mig på ett flyg om 2 timmar och måste packa ner skorna, duscha, gå ut med hunden och laga mat. Pratade precis med syster och det är ca 10cm snö i Sthlm !!

Hatar att flyga !


pyss


Mot stockholm

tjatja

Just nu sitter jag i min säng, lyssnar på musik och inväntar sanne. idag blir det en dag med henne, sen alex och även packning.

 Imorgon vid 13 tar jag flyget upp till stockholm Arlanda, sen tåg eller buss därifrån in till sthlm centrum där min syster möter upp mig =) fram till Lördag ska jag bo hos Martina ( min storasyster) och hennes pojkvän Kristian. På onsdag blir det en dag med Kristians familj då vi ska laga god mat och umgås allihopa tillsammans. På kvällen är det dags för Bal på Statshuset. Kristian tar examen från KTH ( Kungliga tekniska högskolan ) så det kommer att bli en helt grym kväll och det är inte varje dag man får vara där Nobelpriset hålls. ( säger man hålls ? :s .. äger rum.. ) Sen på torsdag fredag blir det shopping på stan och på fredagkvällen blir det utgång ! Sen är jag hemma igen på Lördag kväll.

Ser fram emot dagarna och att få träffa min syster igen som jag träffar allt för sällan.

KYSS


Bilder

Lite pics från dagarna som gått..


Buss är så tråkigt.


Jag& alex var ute och gick 1 timma nere vid vattnet på lördagen


Efter jobbet igår ( lördag ) åkte jag hem och satte på mig det här. Älskar min nya kavaj!


Sen var det fest ! =D


Jag och Linda ! =)


Sanne & Ante !



fiiilm. snygg san&jen


söndag

Dålig uppdatering från min sida men har jobbat och sen knappt varit hemma. Igår var det utgång efter jobbet och bilder kommer antagligen senare ikväll. NU sitter jag hemma hos alex och väntar på att han ska komma ur duschen sen blire film :)

PUSS

Torsdag 10 december












Bilder



Jag och Sanne från Lördags ! :)



igår



från igår
Alex målar översta diamntformade grejen ( en lek som tex 5 irad)
 Sen ska han föklara hur det går till genom att måla den lilla under. kommer på att den blev för liten..
Och sista orkar man ju verkligen inte göra.
haha åh vad jag skrattade..



JUST NU. Jag läste att man skulle blanda 1 dl matolja, 1 äggula & en halv avokado och låta det verka i håret i 20 minuter. Det ska vara jättebra för håret och för mitt slitna sjunker jag nu hur lågt som helst märker jag i detta läget. Så just nu sitter jag med den äckligaste mest spykramkallande gejjan jag någonsin varit med om i håret ! ..tänk va roligt om det bara var någonting som personen hittade på..


onsdag 9 december

Igår kväll var jag med alex som vanligt. Vi åt tacos (vrååålhungriga) och låg och skrattade för det mesta. Helt underbart att ha en pojkvän som utan tvekan även är min bästa vän. Natten var lite jobbig iallafall. Bestod mest. - Sover du? Nej gör du?...... Sover du nu? nej... haha. Sen helt plötsligt ligger alex och nästan stönskriker och då visste jag inte om han drömde mardröm eller om jag verkligen inte skulle väcka honom. Sen kröp han tätt intill mig och berättade sin läskiga mardröm haha. freeeeekayy. Sen imorse låg vi mest och pratade när vi insåg att det var 50 min till uppstigning.

När jag kom hem i morse sov jag till 13 och har nu varit ute med hunden, lagat mat, och fått besök av alex igen.
Ikväll blir det en kväll med mina kusiner (alex&bea) min familj vs familjen erixon. Ska bli roligt !

Ha en underbar dag !

(ska försöka lägga in bilder på min andra datorn som är totalt förstörd nu, därför det inte kommit upp så mkt bilder för hela den datorn laggar sönder.)

PUSS

Sensation i danmark helgen

Här kommer det ända tillfället i era liv då ni får se min i bunnyöron.
I miss my Ebba.


this is how we dooo





haha Lite onödigt kanske men nu kommer alex och hämtar mig så blir det en helkväll/natt hos honom
puss


HAHHAHAHAHAH

JAG DÖR. det här är så roligt, jag vet inte var jag ska ta vägen!!! Jag ligger i min säng och skrattar så att jag gråter.Helt ensam ligger jag övertrött och kollar om och om igen. Det här klippet kunde inte suttit bättre än nu. tack gabbe för länken. grymt.


kan inte sova 02.13

Det är verkligen tråkigt att inte kunna sova.

Jag ligger och tänker på innehåll till min bok eftersom jag suttit och skrivit massor idag. Så jag tog hopplöst upp datorn för att skriva av mig med fastnade på annat (dvs ganska meningslöst men roligt komentarsnack på facebook ) Nu gör jag ett nytt försök att sova.

jennifer&alexander


Det är helt galet vad jag älskar min pojkvän och tack för en helt underbar kväll!


Vad gör ni just nu?

Skulle till stan med sanne men blev inte så.

jag önskar att jag hade en egen studio här och kunde spela in musik just nu.
Jag önskar att jag hade massor med pärlor och band för att sitta ner och pyssla just nu.
Jag önskar att jag kunde sitta här och spela gitarr just nu.
Jag önskar att jag stog framför kameran för en stor modefotografering just nu.
Jag önskar att jag gick hand i hand med min pojkvän på liseberg just nu.
Jag önskar att jag ligger i min säng och skrattar så jag gråter med san just nu.
Jag önskar jag..

Nä vad har jag?
Jag har min dator just nu så får väl fortsätta skriva lite på min sålångt 5-sidiga bok.

mysig men meningslös måndag. =)


13.41

hej igen.

Vet ni vad. Jag är instängd i mitt egna rum. på ett ungefär. En man har kommit för att fixa en elgrej som sitter precis utanför mitt rum.. jag gick in och satte mig här med min hund och nu visar det sig att han har blockerat min dörr med stegar, verktygslådor och hela alltet. Jag fick näsblod precis. Var ju och brände i nästan för ca ett halvår sedan för att jag hade seriösa problem med näsblodet. Nu har jag inte haft det på månader men så blir man förskyld.... Back till ruta ett? Iallfall så var det ju tänkt att jag skulle kunna storma ut ur rummet för att komma åt pappersrullen ( om nu ens en ny full rulle skulle kunna räcka för att få det sluta... ) men så står mannen där med sitt paket mitt i ansiktet på mig när jag öppnar dörren. nämen heej trevligt att råkas hehe. Men i made it. Lite "inte nudda golv" dans förbi och jag sitter nu med halva pappersrullen uppstoppad i näsan. He should see me now. haha.

Det var tänkt att jag skulle gå en runda med hunden och sedan duscha men eftersom han har planerat att vara här ett bra tag så får väl jag känna på hur det känns att inte kunna röra sig ut och in ur rummet som man vill.

Nu ska vi se vad han tycker om min musiksmak. hehe.

Måndag 7 dec

Godmorgon. Vaknade precis av att mobilen ringde vilket nog var tur för annars vet jag inte hur länge jag skulle kunnat sova. Jag vill verkligen inte kliva ur sängen. det första jag gjorde nu var att starta datorn och sätta på hög musik. Finns det någon som jag? Som gillar hög dunkmuik det första när man vaknar? Jag får väl tvinga med gå ur täcket och äta lite frukost nu.

Förlåt för dålig uppdatering men känner inte för att skriva. Jag har jobbat på wild west som servitris ( alla frågar om jag dansar, nej det gör jag inte ) men åh vad jag älskar jobbet ! Helt underbara människor och riktigt roligt, inte varje jobb man går omkring timmar med skratt och leende på läpparna med glada människor. I lördags efter jobbet vid 10 kom sanne och ines och hämtade mig så åkte vi till Roberts och tog en dricka och hade allmänt trevligt. Jag var ( är ) jätteförskyld men kvällen blev lyckad ändå, och kul att träffa "gamla" vänner, känns som att det bara är jag och sanne kvar i hstad men såvare ju inte ! haha. Somnade sen i min pojkväns varma famn.

Lady gaga & Beyonce. Så jävla bra.

tjarå


Götebuuurg

Just nu får jag inte gbg ur huvudet. Ska man packa sina grejer och helt plötsligt ha en annan stad som hemstad?
Jag har viljan och jag vet att det är mkt möjligt att jag befinner mig där om bara ett litet tag.
Ska man lämna pojkvännen och bästa vännerna och ge sig iväg helt själv? Jag trivs med de bäst jag har här. Är det kanske min tur att få starta livet jag alltid sagt jag ska ha, själv och nu?. Är göteborg en bra plats att börja den drömmen i?
Jag har det sociala och jag vet att ett nytt liv där kommer inte ta lång tid för mig att bygga upp.
Jag kommer sakna min pojkvän och min bästa vän. är det värt att åka nu? Ska jag vänta ett halvår för att kunna ta med mig de jag älskar upp dit? Vi pratar 1,5 timma bil... det går att fixa? Vi kommer att fixa det.
jag vill flytta till gbg.
Jag vill inte lämna er.


Lördag

Jag är sugen på att flytta till gbg. Förmodligen blir det att jag gör det själv. Sanne har sin innebandy och alex sitt plugg. Min och alex trip till Göteborg var helt perfekt. Vi skrattade sjukt mkt, åt på fin restaurang, drack rosevin som vi trodde kostade 245 kr per glas haha och bodde i en jättefin lägenhet. jag funderar på att åka upp dit imorgon med ca 50 cv och ge vad staden har att erbjuda mig.

jag är jättekär, trivs jättebra på mitt jobb som gjorde det riktigt roligt att jobba igår och livet går riktigt bra nu.

Förutom att jag är jätteförskyld och känns som en evighet sedan jag var med sanne.
Ikväll blir det jobb igen.

kyss =)

Tisdag natt

Livet är underbart.

Jag älskar min pojkvän som precis gjort min kväll helt underbar

.. och imorgon åker vi till Gbg och har en 3a för oss själva.

Tack Maria för idag ! :D


kys sålänge.


nu drar jag till stan och möter maria !




tisdag 1 december. FÖRSTA DECEMBER? :o

Godmorgon =)

jag hoppar omkring i mitt rum med stor t-shirt och inne tofflorna, nyvaken men pigg som en lärka. Idag ska jag ha en hel dag med maria, jag måste bara fixa min frukost först. Vet inte riktigt om jag ska lägga i äggen innan vattnet börjat koka eller vänta tills det börjat koka. ägg + kaviar på macka är bäst, men aldrig jag som tillagat det.

aja jag är på toppen humör och idag ska det shoppas på vila. Fick presentkort efter modevisningen så jag ska inte annat är njuta bland plaggen idag.

Imorgon onsdag- fredag ska jag och alex åka upp till Gbg och bo i en 3a ensamma, bara vi. åh vad jag längtar, vi ska ha världens mysigaste dagar =)

pusss


RSS 2.0