Bilder, Höst 09

Igår var jag Sanne & hennes lillasyster Frida ute och fotograferade i höstvädret :)
tack frida för att du ville följa med ut och fota oss !






Nu kilar jag från datorn för måste åka och säga hejdå till min fina pojkvän, sen åker vi till Danmark idag för IMORGON ÄR DET SENSATION !!!!!!!! WHOOOOOOO!!!!!


Sensation om 2 dagar!!!

Jag sitter och lyssnar på house musik. Eller sitter gör jag väl verkligen inte. Jag står och dansar, slänger med håret&huvudet, viftar med hårfönen i vädret och stampar med benen i takt med basen. Så sitta är så långt bort jag kan komma ifrån just nu. Jag provar även kläder. Så klänningar, linnen flyger runt överallt i luften medans jag stutsar omkring och inte kan stå still. Sminket blev åt heelv. ah tänk er själva att få maskaran snyggt när armarna och kroppens muskler vill röra sig på något helt annat sätt. Jag är på riktigt bra humör och jag taggar så hårt jag bara kan just nu.



Spola fram till 7-8 minuter och kolla bollarna som byter färg när man nuddlar dom lite längra fram
Lyssna runt 21.30 minuter- Fy fan va bra den låten är. MOVE THE HOUSE BREAK THE HOUSE DOWN
 


Godmorgon sanne

Jag tror min kompis är riktigt trött idag...

Jag ringde precis sanne

S: hee ( jäättetyst)
J: (sjunger glatt) GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOD MOORGON GOD MOORGON! =D SOLEN DEN SKINER JA GOD MO...
S: Klick.

jahaja.

nu ska jag göra frukost själv dåda. haha

puss

Provjobba ett nytt servitrisjobb idag btw !

Fotografering !

Igår åkte jag och min pappa ca 2 timmar upp i Landet för att jag skulle på en provfotografering. Som jag längtat!
Med förväntan som bubblade i magen så åt vi en god middag ute och sedan släppte han av mig utanför byggnaden. Sen fortsatte dagen med ca 1,5 timma styling med smink & hår. Jag hade 4 olika outfits under fotograferingen. Nu kan jag bara luta mig tillbaka, vara lycklig över erfarenheten och chansen och hoppas de är nöjda och vill jobba mer med mig.


sen har jag spenderat natten hos min pojkvän och idag har det varit jag & san i min soffa. Underbart.

kyss

vi 4 i Gekås.

Idag åkte jag Alex Sanne & Sebbe till Ullared-Gekås. En mycket rolig resa och jag kom hem med en mysig morgonrock som jag sitter i nu, skinnhandskar, tavlor mm.
Nu väntar jag på att min pojkvän ska komma hit och ha en mysig film kväll med mig =)
Imorgon ska jag fotograferas i Borås och det är en fotografering jag länge drömt om att göra så jag mår riiiiktigt bra nu ! :D



Vi är Bäst ♥


Så sjukt häftigt !



KOOOLLLLAAAAAAAAAA!!! (synd att musiken är låg ) NI KAN INTE FÖRSTÅ HUR GLAD OCH TAGGAD JAG ÄR ÖVER ATT JAG SKA DIIIIIIIIIIT :D


Bilder från Fredag då sanne blev 19



Såhär såg jag ut =)



sannebanne





Sebbe jag o ebba.



Just nu sitter jag och lyssnar på den här låten i min källare och väntar på att reprisen av idol ska börja. Kanske att sanne kommer hit en stund med. Sen ska jag på jobbintervju =)

Sensation om 6 dagar !!!!!!
De är nu jag Ebba Isak och Adam som åker ner till Danmark tillsammans och bor gratis i ett 200kvm stort hus preciiiiiiis jämte Sensation. Så mer perfekt kan det inte bli. Efter 8 timmar på Sensation köper vi skivan med bästa musiken som spelats under kvällen och fortsätter efterfesta. hah WHOO can you imagine.


Fredag 23 oktober

Så som det är för mig.


Jag är lycklig. Ni vet när man ser en klänning i en tidning som man önskar sååå satt på ens egna kropp. Man kollar på Kate Moss och tänker fan då. jag vill med... Idag var jag i stan och blev fattig på sannes present som jag tror hon kommer bli jätteglad över =) Och när jag är i stan så hittar jag världens finaste klänning. Social som jag är så pratar jag på med butiksbiträdet och sen säger hon: vi har en klänning som jag knappt hunnit packa upp än, lust att ta en titt på den? Sen kommer hon ut med en klänning som fick mina ögon att direkt glömma mina favorit plagg där hemma och bara ha ögonen för det som nu fanns framför mig istället för på kate moss.. När jag sen ställer mig i omklädningrummet så kommer rädslan att den kanske inte alls är fin på. ?!  Ska jag köpa den då och rama in den? Vågar jag äns prova. klarar jag av att gå ut ur denna affären utan den i en påse. ?! När jag sen fick på mig den så kom wowfaktorn. thank god. Jag och butiksbiträdet kollade på varandra och tänkte exakt samma sak. must have. Nu var ju bara problemet att plånboken var så jävla tom och jag borde inte ha gått in i affären från första början ! skit !
I ren protest tar jag av mig klänningen och ger den till butiksbiträdet som säger att dom bara har en i storlek S så hon kan inte lägga undan den så länge. panik.

När jag går ut ur affären ( utan en påse med klänningen i ) så ringer jag genast mamma. 

- Hej gumman vad du låter glad!
- MAMMAAA! jag har hittat den perfekta klänningen !
- åh den bara måste du ju ha !

jag älskar min mamma. Hon förstår mig och idag efter jobbet åker hon och köper den till mig. tacktacktack♥
Förmodligen kommer min pojkvän inte ens se att jag har ny klänning på mig ikväll. Ingen kommer säga någonting och kanske tycka den är ful. Men min lycka är totalt. mmh ♥ its a dress ffs.

Något som är mindre glamoröst just nu är jag. Jag ser ut precis som på bilden och myser med varm choklad. MIn kropp är fortfarande konstig då jag verkar få feber ca var 3dje timma. hmm.. så nu ska jag krypa ner i min säng och läsa sista twilight boken och göra mig pigg för fest ikväll !

puss


Till min vän Sanne Femling

Jag totalt älskar min bästa vän Sanne Femling.
Från första dagen då våra mammor (som kände varandra sen innan) ställde oss mitt emot varandera så klickade vi och jag och sanne blev bästisar. Två små blonda tjejer med långt hår som var lika långa, likadana i kroppen och lika spralliga. Vi sprang runt i hennes trädgård när hon bodde i Harplinge och lekte alla möjliga lekar. Jag kommer faktiskt ihåg första gången vi lekte hos dig... vi hoppade runt i din och fridas säng framochtillbaka. haha det är väl ungefär det jag kommer ihåg från första tillfället... hah.. Men iallafall mina första minnen med dig var i Harplinge och vi vet båda 2 nu samtidigt speciellt ett minne jag syftar på.
När vi var 7? Flyttade din familj till huset brevid mig i Söndrum och vi blev grannar. oj, vad vi suttit ihop sedan dess san. Vi lekte dygnet runt och trots att vi hade ca 10 andra tjejer i kvarteret att leka med så var det alltid du&jag. Ingen skulle komma emellan oss. Jag kommer ihåg att vi spelade skitläskiga datorspel(jag skulle itne våga spela dom idag..) där vi gick i gångar och dödade gigantiska myror och mötte på skelett. haha! shit vad rädda vi var och sen skulle jag alltid springa hem över trädgården i mörkret.. buuh..

Vart Jag & sanne än gick när vi var små så kom folk fram och frågade: är ni tvillingar??? näää sa vi. men syskon då?? näää... Kusiner?? nää... BÄSTA KOMPISAR !! :D vi hörde det säkert från varje ny människa vi träffade. Din familj blev min familj och min familj blev även din. Jag ser dig som min syster idag, och jag vet att du ser mig som din. Vi har en hel uppväxt bakom oss du och jag där vi varit med om allting tillsammans. Jag tackar livet för att jag fått leva det hittills med dig.

Jag har alltid roligt med dig Sanne Femling. Det spelar ingen roll hur fel och åt helvete allting är. Är det en dag där festkvällen dagen innna blivit katastrof så är oftast dagen efter sjukt rolig för vi skrattar och gör narr av varandra och händelser så att livet blir mkt roligare fast det är tragiskt. haha . Vi kan sitta skitlama en dag och itne göra någonting i min soffa och sedan peka på en gubbe i en reklam och säga: he, kolla. Och sedan skrattar vi båda 2 tills vi inte kan andas. Eller om jag får mina raseriutbrott för att jag inte hittar det jag ska ha på mig och slängt ut alla kläderna på golvet så ligger du i min säng och skrattar åt mig som vanligt vilket får mig att inse hur patetiskt det är och börjar istället skratta med dig.

Jag vill aldrig vara utan dig och du är den jag litar på till 100% och som jag alltid kommer att älska.
Det finns ingen som du. Du är verkligen allt. Du är vacker, smart, du gör det du vill och framför allt är du en ärlig och helt underbar person. När jag skriver detta så fyllde du 19år för 49 minuter sedan.

Jag vill bara säga- Grattis på födelsedagen sis. Jag älskar dig och hoppas du får världens bästa födelsedag ♥




( detta skrev sanne i ett jättefint brev till mig på min 18års dag)

Grattis på 18-års dagen Jen! Jag hoppas du får en otroligt rolig dag! Din present kommer senare så du får nöja dig med detta sålänge =D. Du vet att du är en av mina närmsta och bästa vänner. Du är även den person som känt mig längst. Jag är hur glad som helst att vi hållt kontakten såhär länge. Vi är som systrar du & jag. Det har vi alltid varit. Jag kommer ihåg när vi var små och alla frågade alltid oss om vi var tvillingar. Det är faktiskt så att vi är det :). Du är en otroligt fin och vacker människa och du betyder så himla mkt för mig. Glöm aldrig att du är guld värd och i mina ögon är du perfekt. DU är alltid glad och positiv och får alltid mig på bra tankar. DU är den personen som får mig glad när jag är ledsen. Och jag tackar Gud för att jag har dig vid min sida. Jag kommer alltid att finnas för dig! Jag älskar dig sis. puss san.

(ur sannes blogg)


tik tok on the clock but the party dont stop.



Nu har jag fått in någonting i huvudet igen. Attans...
och det är att färga håret såhär, lite ljusbrunt.
watcha say


Onsdag 21 oktober

Jag och san hade en riktigt rolig dag igår. Vi var på stan och jag provade minst 8 linnen i varje affär vi var i och då gäller det i inprincip alla butiker i stan och vi skrattade lika mkt för varje linne jag fick på mig. haha! katastrof. " San, jag har en assnygg bild i huvudet hur jag vill se ut. Jag ser kläderna och allt klart på mig och det är skitsnyggt. Problemet är bara att hittar man precis det man vill ha så är det skitfult när det väl sitter på" ni känner igen er? jaja vi avslutade dagen på max och willys och det var verkligen inte snålt om skratt inte !

jaja. nu sitter jag här i mina myskläder och lyssnar på musik- san&jen i bilen musik.

Jag borde inte sitta här för har mkt att fixa idag. min andra halva sanne fyller år på fredag så jag måste fixafixafixa. Så nu ska jag ut med hunden. Fixa iordning mig, till stan och sen träna ett pass klockan 5.

Gårkvällen med aerobic och sedan mys hemma hos alex var underbar ♥

kyss




Tisdag 20 oktober

Godmorgon. Precis snoozat i 1,5 timma. Inte bra men kunde verkligen inte sova inatt. La mig ganska tidigt och började läsa twilight boken som jag sagt men när jag la ner den ringde Isak och vi pratade sensation ett tag vilket gjorde att jag blev jättepigg. Satte igång datan för att se att biljetterna verkligen fanns kvar och ville boka på direkten. När vi lagt på ringde alex och jag var vaken lite till. När jag väl skulle sova igen så gick det bara inte. jag var pigg som att klockan var 3 på eftermiddagen så resten av kvällen/natten satt jag i köket och gjorde mackor, läste tidningsserierna om och om igen och läste ytterligare några kapitel i boken så länge vi båda andas. Kunde inte riktigt sova med oroan att biljetterna skulle vara slut tills (idag) så det första jag gjorde nu var att sätta på datorn pch kolla så sitter verkligen helt nyvaken här nu.

Det som händer idag är att jag ska träffa sanne maria och alex. Jag ska tjata lite till på sanne att hon VERKLIGEN måste med till danmark innan jag beställer min biljett idag. För jag vill inte att hon ska ångra sig senare och så har vi hamnat på olika ingångar med biljetterna. jaja... jag vet inte varför jag berättar dessa smådetaljerna. haha herregud. menmen väl bara onödigt att radera nu ändå.

ha en bra dag !

puss

10 dagar 23 timmar och 37 minuter kvar sen kör det igång ;) någon mer som ska dit?



hehe lite folk här dåva






måndag kväll

Kvällen har tillbringats i min soffa med skorpor med ost, tomat och massa lök på som gör underverk för andedräkten.. men sitter man hemma med myskläder och inte har några andra planer så kör jag extra hårt på löken. Jag har inte haft tråkigt en sekund då jag kollat på the hills maraton och jag tror det var första gången på månader som jag lyckades se ett program av the Hills som jag inte redan sett 3 gånger. Jag blev överlycklig men tyvärr osocial mot alex i telefonen... Sen började ju nästa program och så kom besvikelsen med en repris för 4dje gången. När ska de sluta spela upp avsnitt som är flera år gamla och hoppa mellan åren? i dont get it.

Iallfall så tänkte jag krypa ner i min underbara säng med nya lakan och läsa sista twilight boken. Känner att jag börjar bli lite sjuk så SHIT nu kom  jag på att jag glömt mitt te i micron! dags att hämta det, prata klart med sanne men ni får ha en bra kväll allihopa !



puss


Längtar

Förhoppningsvis ska jag göra en riktigt rolig grej nästa tisdag. 8 dagar kvar och jag kan knappt bärga mig ! :D

Top model Kanada

Precis kollat top model kanada och min favorit vann. Helt underbart. När det var dags för deras sista visning kändes det som att det var min mage som vändes uppochned. jag var skitnervös för dem men var det någon mer än jag som tänkte att det var helt sjuuuukt vad the Blondes hade snygga kläder!
Jag blev astaggad inför modevisningen jag ska gå 26 november så nu är det hög musik som gäller, klackarna är på och jag går catwalk i korridoren här hemma haha. Skulle kunna gå framochtillbaka hela dagen. haha

love it


måndag 19 oktober

i morse när mamma väckte mig svettades jag som en gris och hade ont i halsen. runt lunch då jag vaknade igen av att sanne ringde och väckte mig så mådde jag bra. NU sitter jag och svettas och tror jag har feber. Jag får ta och avboka mitt aerobic pass kl 5 idag och få hit min personliga ipren = sanne som bara ska äta upp sitt knäckebröd först.

Så nu blir det dusch sen san. Min flicka fyller år på fredag !


Sensation

Welcoooooome tooooo sensaaaaaation

I ett år har jag varit fast besluten att åka till sensation white. Om det skulle ske i Danmark, Amsterdam eller var jag nu skulle få tillfälle till så skulle jag befinna mig där. Jag skulle precis som isak och maasing inte tvekat en sekund på att slita sönder min tröja för att sätta in tröjbitar i öronen för att musiken skulle vara så hög. Jag skulle skrika sönder mina lungor och säkert gråta glädjetårar för den totala musiklyckan. Jag skulle inte vara still en sekund och ända tillfället att få bort mig från dansgovlet skulle behöva vara en nödsituation.

jag vill stå där med min bästa vän sanne femling. Hon ska inte dit. Hon har ngn match och inte pengar. suger. Jag tänker ta mina semesterpengar för orden mamma gav mig att jag bara måste dit sitter stenhårt och säkert. Jag tänker inte vänta ett år till på nästa sensation tillfälle. Ingen av mina tjejkompisar ska dit. WHY? Men sen har jag ju fina vänner som isak, martin rickard som ska dit. Troligen åker jag med dom? Jag vill bara att min pojkvän ska ta tummen ur röven och lägga pengar på något han absolut inte kommer ångra och åka dit med mig. ALEEXX!! och sanne du kan faktiskt offra lite för sensation i think. jag skulle offra allt.

det är inte långt kvar nu. 31 oktober. Jag ska göra allt för att "jag skulle" meningarna i första stycket ska ändras till dåtid. Jag var där.

Lite vad jag lyssnar på just nu


Min alex

Jag har världens finaste pojkvän och ni som undrat så ja, jag och alex är tillsammans. 
Jag önskar att ni kunde förstå hur underbar han är mot mig.
Vi har varit bästisar väldigt länge och vi hör ihop, det är såhär det ska vara.
Igår kväll var det förfest hos Linus i mickedala och sedan the corner. Lyckad kväll och ännu bättre blev det när alex hämtade mig mitt i natten. Åkte hem till honom och när han ber mig kliva in i dörren till hans rum så är hela rummet fullt med tända ljus.

Tack för allt du gör för mig min älskling ♥





Meningslöst

Sanne tycker jag suger röv på att uppdatera. Tror ni mig inte så har hon precis lagt en fin kommentar ang det.





tack.

Jag vet.

+ att när jag uppdaterar så är det en ända stor sammanhängade text om dagens händelser i kortfattat format. Var går gränsen för tråkigt för jag tror jag har passerat den ganska kraftigt.


Jag har helt enkelt viktigare saker för mig.


Det laddas stort inför morgondagen då Familjen Klingvall har bjudit hem Familjen Femlig på middag. Våra familjer har känt varandra innan jag och sanne föddes men middag var det väääldigt länge sedan dessa par slog ihop tillsammans.

nu ska jag åka och jobba några timmar
tja






Torsdag kväll

gud vad jag känenr mig utmattad. Tränar som aldrig förr och igår var jag på ett aerobic/muskelpass som var över förväntan. riktigt roligt ! igår kom alex till mig och tillbringade kvällen med mig i soffan och sov sedan över ♥

Den här kyliga dagen har jag varit ute en lång runda med min vovve, träffat alex, ätit kinamat ute med sanne och legat i sannes soffa och tramsat. En bra dag =)

Är så sjukt trött nu så nu får myskläderna åka på och slappa framför tvn. Får se om jag får besök av ngn vän som vanligt =)


onsdag

cha.
igår var det jag sanne och stefan hemma hos ante i en klump som skrattade och kollade tv.
nu sitter jag hos sanne och letar resor.
men precis nu står hon i duschen och jag ska byta om för att träna ett pass på tk.
ikväll blir det alex.

köpte ett par nya skor idag med :D

resa



Just nu går min & sannes hjärna på högvarv. Vi vill till Thailand. nu.

Ja tack


zuup

HÄR HAR NI MINA NYA SKOR!
De är de snyggaste skorna jag vet just nu!!! det är ju bara jättekul att de är superobekväma så får se om jag behåller dem eller inte.





DNA 600:-



puss


Sofias födelsedag :D

GRATTIS till min fina fina vän Sofia som fyller år idag =D



bild tagen 2008-03-10


Modevisning

Fick precis ett samtal och det blir modevisning för mig i November! :D Längtar !


måndag

Jag har jättetråkigt. Sen har vi en man i husen som ääääntligen byter våra dörrar i huset som vi väntat på i 5 månader.

sanne åk hem från stan och kidnappa mig nuuu

Söndag natt

ååh jag är ju verkligen säääääämst med att komma ihåg att top model nu sänds på söndagar 19.00 VAD HÄNDER? alla åren de gått och alla program som visats så har jag suttit bänkad. Saker har fått ställas in för att se top model och nu missar jag vecka efter vecka...... !!  nu åker alarm på mobilen på.

Förövrigt så har jag som vanligt haft en helt underbar kväll med alex

och sen har jag och sanne haft det riktigt roligt som alltid och jag är så sjukt glad att jag har en sådan nära och bra vän som henne. älskar dig till döden sis

Lördag !!

Igår

♥ Satt med mina tjejer sanne & sofia här hemma i soffan och kollade idol med tända ljus och naturgodis hoho. Det var jättemysigt då trion träffades mycket mer innan. Behövdes !

♥ När mina flickor lämnat mig för jobb och pojkvän så kom min alex och så fortsatte vi kvällen med kortspel och mysig musik. Desperata letade vi lite ute i buskarna också. haha nej verkligen neeej vi kan inte hålla på så ! haha. Somnade iallafall senare än vad vi förstod att det var. Sen vaknar vi båda två av att jag kastar mig upp och gallskriker och sedan hoppat tätt intill hans kropp under täcket. Jag var livrädd, och när jag ivrigt frågar mig vad det var, (han trodde det var en man i huset eller nått) haha så svarar jag att jag drömde att jag såg en spindel. Så nu måste jag börja göra någonting åt min spindelfobi för det här funkar inte.


♥ Idag lämnade alex mig tidigt men ajg sov vidare tills han ringde igen. Och nu ska jag in till stan och köpa ett par aaaaas snygga skor. jag dör. Så måste bara börja orka göra iordning mig för stan och kanske träning på tk. 

såååå då får jag väl ta och starta dagen.
puss

 




!!

jag kan knappt bärga mig ! =D

Fredag 9 oktober

Gårkvällen var så sjukt mysig. Jag tränade på tk och hämtade sedan upp San så åkte vi till hemmakväll och hyrde filmen dumpa honom, den var inte riktigt you go girl som boken jag läste en gång i tiden men den var ändå sjukt bra ! Favoritskådisar och , ae se den ! Vi satt iallfall i min källare med tända ljus och cheezeballs som jag försökte tvinga sanne att inte köpa för jag visste att det var mina händer som skulle fasta i påsen. attans. Sen blev vi övertrötta och jag lekte hulken och försökte se ut som en elefant framför projectorn så att stora skuggan på väggen skulle bli något utöver det vanliga. Väldigt roligt. Sen satt vi och snackade om allt och efter att kört hem henne vid 1 ? så körde jag en extra runda med högmusik på långa rakstreckor. älska bilar och friheten. Somnade gott med efter ett samtal med alex som avslutade kvällen.

Idaaag var jag uppe vid 10 och sprang. haha eller..... jag gick väl 10 min och sprang sisa 5 minuter. alltså 15 min totalt men hela grejen tycker jag var enanstående. Stavas det så?

AJA. ska köra mina pears, snart sen ikväll ska vi tjejer sitta i mitt vardagsrum kolla idol, mysa under täcke i våra myskläder, måla naglar och snacka lite skit.

KÖSS youre jen




gris



den här är ju faktiskt helt sjukt söt


torsdag

tjaaatjaaaa

Sitter med en koppkaffe och lyssnar på musik som vanligt. Det som står på schemat nu är att ta en dusch, skicka över några bilder till en mail som ska förstoras. åka in til stan och ha möte med arbetsförmedligen love it Hämta ut bilderna som förhoppningsvis blivit förstorade och komma hem och träffa sanne. There you have it !



Spelas just nu här hemma (ni får spola fram någon minut om ni inte orkar från början)





bilder från igår









Galet bra vänner och sjuukt rolig kväll/natt


fab life of san&jen

Sanne: Jag har kommit på vad jag vill bli när jag blir stor
Jennifer: ? vad?
Sanne: Polis

när sanne säger att hon vill bli polis... då har det gått lite för långt ang. jobb.

onsdag eftermiddag

sov hos Ebba inatt
nu ligger jag jättetrött i soffan, kollar på ett extreme home makeover repris avsnitt som jag sett 3 gånger.
Sanne kommer närsom helst
och jag är sjuuuuuukt sugen på en pizza


12:06

haha jag döööör
igår asså...bäst.

Tisdag kväll nalkaaaas

Jag har varit och tränat.
Sjukt skönt och nu måste jag hoppa in i duschen

var bara tvungen att lyssna på benny benassi- whos youre daddy först. braaaaaa
Tyvärr lägger jag inte upp klippet då det är massa halvnakna tjejer som dansar, men.. säg 1 video som inte innehåller det?
aja, vissa kan ju ha något emot det hoho. man vet aldrig vem som kikar in här !

NU väntar duschen och ikväll skulle det bli härlig tjejkväll med sanne men hon ska tydligen jobba 10 så vi får ha en kort en, men efter då blir det riktig fest som gäller :D kuul =)


jag näst längst ner åt höger, herregud vad vi hade kul ! ♥



 


yeey


Love my Bacement





Bilder från Fredags








Tisdag

Jag är vaken och har precis pratat med sanne. Vi är irriterade över att vi båda inte har någon bil idag för när jag nu vill till stan, träningskompaniet och ryggspecialisten så blir det nu fruktansvärt jobbigt. Cykeln har fastnat på 7ansväxlen så uppförsbackar kommer bli en katastrof och kommer en motvind kommer jag inprincip stå stilla. Bussen finns ju också men det är ju jättekul att lägga pengar och åka mega omvägar. Aja, för att dagen ska börja lite bättre så lyssnar jag nu på den här låten..

ah ni vet, jag och min musiksmak.....
det är inte fel på era högtalare i början..
Godmorgon !


herregud.

Jag är världens lyckligaste just nu.
Fler drömmar håller på att gå i uppfyllelse.
10:16 idag fick jag ett samtal som troligtvis vänder uppochned på mitt liv.
Snart blir det provfotografering =)
Jag har halvtgråtandes/skrikandes ringt runt till mina närmsta vänner&släkt och berättat.
Ni får veta mer senare, inget jag kan gå ut med nu.

aldrig att jag kunde våga drömma om detta samtalet.

lördag, feels like sunday

igår. först jättegod middag med mamma pappa & alex sen körde alex mig till Ebba där vi var ett gäng som förfestade. Roligast var helt klart svaret på pippilångstrump när vi körde med andra ord

- Hon är jättejätte stark och har en apa och en häst.
- BLONDINBELLA !!!!

haha, gud vad vi skrattade. sen sprang vi till bussen och gick till ett fullt the corner. Träffade Johanna och hade jättekul som vanligt :) hittade lite bilder i mobilen idag haha så dom kommer väl upp när jag orkar.
Alex var snäll hämtade mig inatt och sov över. Jag är så sjukt trött nu så ska ta mitt duntäcke och krypa ner i soffan framför tvn där jag ska ligga hela dagen.

Halv 8 är det dags att ta fram servitriskläderna och jobba. Ska bli kul, bara jag piggnar till lite =)

puspuss

mina vänner är bäst ♥
tack för allt igår alex!


jen









nu drar jag till san


Idol

jag har kollat på klippet med tove från idol igår ca 15 gånger i rad nu. Hon är är så sjuuuuuuukt bra!
jag vill också stå där i den stunden och vara så söt och sjunga galet bra. shit va härligt.

go tove !

Fredag 2 oktober

Igår åkte jag och san till träningskompaniet och gick på boxningspass. Det var väl okej men inte mer, sjukt skönt iallfall att känna magmusklerna i magen, trodde dom lämnat mig för länge sedan. Fortfarande så darrar mina händer så det är en aning jobbigt att skriva på datorn.

Skulle bara gå en liten runda med min vovve i morse men det slutade med att jag var ute längre än väntat. Jättehärligt väder ute och nu sitter jag pigg och färdig i min säng och lyssnar på LMFAO som vanligt. jag och san ska träna någon träningspass klockan 5 idag och jag är stel som en vandrande pinne. Jag kan seriöst knappt andas utan att jag känner att ryggmusklerna spänner sig. Och jag ska dansa? hahaha heerregud vad det kommer gå BRA.

asså ni skulle se hur mina händer darrar asäckligt

ikväll blir det middag med mina föräldrar och alex kommer även över så hoppas på nått gott att äta ikväll!

nu ska jag hitta på ngt kul för är på riktigt gott humör!

köss


torsdag 1 oktober

idag är det 1 oktober. Jag tycker det känns som 1 november, minst. Det är mysigt men måste köpa mig ny VARM vinterjacka. Den enda riktiga vinterjackan jag tyckt om var en beige fornarina jacka.. Jag gick då i 8an och min rumpa frös sönder men överkroppen var jag varm om. Sen dess har jag trotsat alla fula stora jackor och ridit ut vintern i allt för tunna och korta skinnjackor. Iår ska jag ta mitt sunda förnuft och köpa en efterträdare av fornarina jackan men som även värmer min lilla rumpa.

Gårkvällen var hur mysig som helst och jag älskar att krypa ner i alex famn och ha ngn som pussar sönder min hals en hel kväll. Sov över hos alex och när han åkte tidigt i morse så låg jag kvar en stund i sängen innan jag nu åkte hem och nu ligger jag i min säng, trött och lyssnar på lugn musik med datorn i knät. ska nog sova någon timme snart och 16.30 ska jag och sanne boxas på tk. Hoppas bara min rygg och höfterna? håller för de är lite konstiga nu förtiden.

jaja, Hoppas allt är bra med er.
Jag längtar till fotografering.
puss


RSS 2.0