Måndag 31 Augusti

oj...
HOPPSAN
NU
passar det att skriva lite va?
mmh

vad ska jag skriva om då?

...


ehmm.

yes.

♦Jag har fått jobb. Jag är numera servetris vilket jag trivs jättebra med och känner mig jätteduktig- då är det kul att jobba.
♦ Jag vaknar med sanne och somnar med sanne vilket är det bästa som finns i denna värld.

♦ Jag har just nu fuckat upp datorn så att den hoppar ned 2 steg istället för ett.. ni ser? så kommer väl sitta här 5 minuter letandes efter knappen som gör att det blir okej igen
♦Tydligen hittade jag den nu?

♦Tydligen INTE?

nej..

Okej, sååå jag jobbar lite extra vilket är skönt bra och behövligt. Jag har haft sjukt roliga festkvällar och fortsatt på de sommarlovet som ni flesta bara kan leva på helgerna nu. Synd. Jag har varit nära på att bli påkörd rätt in i sidan av bildörren där jag körde men som tur var åkte den andres bil över trotaren och stannade några dm ifrån mig istället för några meter in i mig. Annars hade det inte blivit många inlägg mer från min sida här inte! HEHE...

Igår var jag en stund hos maria, sen kom sanne och så kollade vi 2 filmer i min källare där projectorn äntligen har kommit upp ! Vi hade sjukt roligt som vanligt och skrattade ca 45 minuter åt barnens ansiktsuttryck på blöjpaketen nere på ica samtidigt som vi gjorde läten som vi tyckte passade deras miner. sen blev det då filmerna och sen kröp vi båda ner i min säng och pratade och somnade.

Vaknade idag av att Alex smsar mig vid 9-10 för att se om jag är vaken och att han skulle komma hem till mig så vi steg upp och åt frukost och väntade på alex som drygade som fan. Men sen när han äntligen kom så åkte vi till videomix, hyrde en film köpte godis och bosatte oss i källaren again.

Nu har mina fina vänner åkt hem och jag vet inte vad jag göra ikväll.

OJOJOJ. Nu finns det en film med för det mesta gamla bilder och utan tvekan gammal låt. Inte så snygg om jag får säga det själv men tanken är väl att kolla och minnas. Så nu gör jag det.

Puss





Lördag 29 augusti

Alla mina pengar spenderades på norge trippen och idag tömdes minsta lilla krona som var över på en shopping runda. Jag är nöjd över mina köp men liiiiite panik.

Nu ska jag laga mat. Bläckfiskringar !

Torsdag 27 augusti

Just nu är allt så hiiimla bra. Så himla skönt att vara hemma igen och träffa mina underbara vänner !
var istan idag med Maria, träffade sen kom även Emma&Camilla. Ska snart hem till Maria och fixa iordning oss från topp till tå till hög musik ! uuuuuuuuuuuuunderbart.

Ikväll kör vi hårt !


Sorry för att min blogg blivit så fruuktansvärt tråkig men jag släpper den  lite mer och mer för varje dag...

Hemmeeeee 26 augusti

Sitter i mitt vardagsrum Hemma i Hstad med nattlinnet fortfarande på och mackorna&kaffet i magen. Lyssnar på I Gotta feeling med Black Eyed peas vilke gör att det bubblar i hela mig och att det kan vara så skönt att vara hemma. Jag gjorde rätt. Gårdagen bestod av 8 timmar tåg från Bergen till Oslo, Sen tog jag bussen till Göteborg ca 4 timmar och i gbg hoppade jag av bussen och tog tåget 1,5 timma till Halmstad. Var hemma runt halv 10 istället för runt midnatt vilket var skönt och när jag precis kommer innanför dörren och packar in mina väskor så kommer Alex brummandes förbi och kidnappar mig en stund  =)  japp! =)

Kunde inte sova inatt vilket gör att jag inte sovit många timmar de senaste dygnen  så mina ögon är små tjocka och fula men haha skiiiiiiit sammaaaaaaaaaa. Sanne skulle åka till skolan och lämna tillbaka lite böcker mm så jag borde ta och packa upp hela mitt liv som jag tryckt ner i väskor som står i gästrummet. puuh det är mkt ! Sen ska jag gå en runda med charlie och sen åker jag och sanne på äventyr !

imorgon kör vi hååååååååååååårt =D jag tycker det är världens bästa ide att ni hyrde stället och fyller det med 500 pers !


Jag kommer hem

Jag har inte skrivit på ett bra tag men har inte haft någon lust.

Varför jag skriver nu är för att jag har bokat tågbiljett hem ifrån Norge. Och jag har sån beslutsångest och ger mig själv magsår när jag håller på såhär. varför ska jag åka hem då? ja... det vet jag knappt själv men ÄÄEE DET HÄR ÄR JOBBIGT.

jag har saknat sanne & alex där hemma så att det har gjort ont. Varje gång jag har haft tråkigt så har jag mått dåligt över att inte kunna träffa dom som betyder mest för mig. När jag haft otrooligt kul så har jag bara tyckt det varit otroligt synd att dom inte får uppleva det med mig. jag har tänkt jättemycket på det jag så gärna ville komma bort ifrån där hemma och jag uppskattar det så mkt mer nu när man är borta. jag har bara jobbat 2 dagar när jag varit här för cheferna är nu bortresta och det ska tydligen bli mkt jobb nu i höst vilket jag såg fram emot men vill inte sitta här och inte ha mina vänner, mitt liv som jag har där hemma. Killarna är jättesnälla mot mig och jag skyller ingenting på dom. Jag och daniel har varit & fikat, gått på stan och hittat på lika olika saker men jag vill kunna sätta mig i bilen mitt i natten och kunna åka hem till alex och spela kort eller skratta så att jag gråter i sannes knä. Så jag bestämde mig för att åka hem. Jag kan säkert hitta något jobb där hemma och jobba i höst men ändå kunna träffa dom och ha de livet jag älskar. ( självklart vill jag träffa dig Maria, Ebba, Gabbe o er alla! )

Det jobbiga är att vi var ute i Lördags. och det var helt sjukt roligt. Vi var ca 10 svenskar och en norsk hos Tobbe i deras 4:a i stan. Vi dansade, sjöng och hade så sjuukt kul.Sen var det utgång på stället Metro där vi dansade flera timmar!  Kom jättebra överrens men Emma & Sandra 21 år från Sverige som bott här i 1 år för de trivits så bra. De sa att de skulle få mig att trivias som hemma, ta ut mig på fika festa med mig och ge mig de livet jag saknar hemma. Vilket kändes jättebra och att allting skulle lösa sig.

Men nu är tågbiljetten imorgon 07:58 bokad och betalt så idag måste jag packa igen. Det känns som att jag gör lite av ett misstag men åker jag inte så vill jag inte fortsätta vela så lika bra och åka hem och starta något nytt igen. Känns som att jag lämnar något bra men fortsätter ja såhär så blir jag tokig.

Så snart kommer jag hem efter härliga veckor i Norge =)

Om jag gör rätt eller inte återstår att se....

Vänner

Tjeeena

Allt är bra här, varit fint väder idag och just nu är det sjukt fin solnedgång över hamnen man ser ut över.
Just nu är jag ensam hemma. Daniel fick rycka in på jobbet 6-10 vilket inte är helt fel då man får 100% ob när de ringer in en, om jag inte blandar ihop nu... Christian är inne istan och jag sitter och lyssnar på någon remix med låten Birthday sex. sjukt bra.
Att vara ensam ikväll har inneburit musik, stor chokladmuffins och städa lite i köket. Somnade en stund i soffan men nu sitter jag här för att skriva av mig lite.
Var istan idag med killarna och köpte ett par bekväma svarta skor att jobba i då jag börjar jobba imorgon. Ser riktigt mycket fram emot det då jag är jätte på hugget att jobba som en galning. Jag vill inprincip bara sova och äta och jobba här. Komma hem och dra på en solsemester efter jul. perfekt =)

Ni som tror att jag glömt er så har jag verkligen inte gjort det. Jag trivs här och man lär sig anpassa sig men jag tänker på er hela tiden. Att få mailet av sanne igår var som att känna att du var precis i mitt rum och satt på sängen och pratade med mig. Helt underbart och behövligt. Jag saknar att väcka dig. Jag saknar att somna jämte dig. Jag saknar att vi ringer till varandar och säger : jag ahr tråkigt, - okej, jag kommer om 3 minuter. jag saknar att ligga i min soffa och peka på väggen och skratta tills vi gråter och göra ljud till konstiga bilder. Det har inte varit många tillfällen då vi varit ifrån varandra mer än 1 vecka på de 15? åren vi varit bästa kompisar och nu ska vi vara det i 5 månader??? !!!!
jag menar inte att jag ångrar att jag åkt för det gör jag verkligen inte. Jag trivs jättebra och nu börjar livet här på riktigt vilket abra blir bättre och bättre. Men jag vill ändå skriva till dig sanne och er andra så att ni vet att jag tänker på er och hur mycket du betyder i mitt liv san. Jag vet att vi kommer vara lika bra vänner när jag kommer hem om inte ännu närmare =)

Sen pratade jag med min älskade älskade vän alex idag. Det får mig med att inse vad det är för underbar människa som är allt för långt ifrån mig. Hur mycket han betyder för mig och hur varm jag blir av att prata med dig. Du har fått mig att skratta rätt ut idag och gett mig massa krafter. Jag saknar att äta bullar och åka på spontana turer med dig. jag saknar att ligga och mysa i din famn och känna att du tycker om mig lika mycket som jag tycker om dig.

Nu ska jag jobba gärnet, leva livet med de underbara killarna som tar hand om mig här och gör livet roligt så hörs vi !!

måndag 17 augusti =)

hejhej

Alla kan vi bli arga på någonting och det fick jag ur mig igår när jag kollat runt på alla bloggar som nu finns. Aja. nog snackat om det.

Ni som undrar hur jag har det så är det jättebra här =) chrisitan skämmer bort oss med maten och i lördags stötte jag på Emelie från Halmstad som satt och väntade på bussen precis nedanför våran lägenhet, vi blev helt chockade och glada så på kvällen blev det  förfest hemma hos henne och hennes kompis & Utgång vilket var riktigt roligt !!

här har ni lite bilder !!













Ha det fint i sverige

Även jag kan bli arg

jag äcklas så sjukt mycket av er tjejer som framstår er själva som världens största bimbos. Ni är så dåliga förebilder och jag kan INTE FÖRSTÅ hur ni har mage att dela med er av den ytlighet och äckliga äckliga !!! sida ni berättar för världen att ni är. Kom inte och säg att det är en image för att få läsare. BULLSHIT gör man en sån grej som att förstöra sig själv för bloggvärlden så är man lika dum i huvudet som ni framstår er att vara. Grattis grattis. Hoppas ni tjänar lite extra till era äckliga prylar som ni tror ni blir någonting av. Jag är så besviken och hjärtat gör riktigt ont för det finns så många unga tjejer som ser upp till er och blir likadana vilket är ÄCKLIGT ! jag sitter med hög puls och mår illa just nu av allt pillade i hår in era videobloggar, hur ni provicerar ELLER HUR DET NU STAVAS med att vi älskar er. Eller att ni älskar att vi hatar er för att ni får fler läsare. VARFÖR VILL NI BLI HATADE FÖR!!   Fina fina vackra svenska tjejer varför göra er själva så fruktansvärda istället för att visa att ni är smarta, vackra med ett fint inre?

fy fan säger jag bara, båtten är nådd sedan länge men ändå sitter ni stolta.

21:09

SItter i soffan och har precis spelat lite kort med vitt vin och lyssnar på musik. Har tryckt i mig mat och chokladmuffins för denna veckan hah. nej . men maten christian fixar är helt underbar =) Var på hotellet idag med C&D och pratat med cheferna och träffade personalen. Himla härligt gäng och skitsnyggt nybyggt hotell ! Ska dit om några dagar och provjobba vilket jag ser fram emot. Har bestämt mig för att jobba allt jag bara kan för att ha riktigt bra med pengar till New York. Stannar till Jul som det ser ut nu, men sen vet man aldrig. Kanske åker hem tidigare eller stannar ett år? Något som är säkert är att sanne du ska hit någon gång =)

Imorgon är det 20års fest för en kille som även jobbar på hotellet. Så ska bli kul att träffa nya människor och se hur utelivet går till här ;)

I norge Fredag

Hej hej hej =)

Nu är jag i Norge och staden Bergen som ligger 6 timmar ifrån oslo rätt över landet. Jag Daniel & Christian kom upp på onsdagsnatt och bor i en jättefin lägenhet !! Det är översta & 3dje våningen med utsikt över hela hamnen. Vitt trägolv, vita väggar och snedtak med fönster ut mot utsikten. Var på Ikea igår och köpte en stor växt och nya Mörklila gardiner. =) Just nu sitter Christian och spelar guitarr och daniel kom nyss ut från duschen och här sitter jag i soffan och lyssnar på christians spel :) Snart blir det frukost och sen ska vi ut till hotellet och se var vi får jobb någonstans. Allt är toppen  !

puss

Imorgon kl 9 åker jag.

Jag vet inte vad jag ska skriva. Just nu är det bara tårar åt allting. ser jag på min tavla så kan jag börja gråta för att jag kommer sakna allt här. haha så sjukt patetiskt. Har precis sagt hejdå till mina finaste vänner. Sanne Alex & sebbe var här. Jag vet att jag kommer ha så galet roligt i Norge och jag ångrar mig inte det minsta att jag ska åka men att behöva säga hejdå och lämna det som gör att man kan leva lyckligt gör riktigt ont. Tycker det är synd att jag inte kunde säga hejdå till er, Maria & Sofia men jag vet att vi kommer att hålla kontakten ändå ! =( .Jag tror jag bara behöver komma iväg för sen börjar resan på mitt nya galna och underbara liv.

Sanne jag älskar dig. Kolla i din brevlåda imorgon eller på torsdag för där kommer det att ligga någonting som inte får regna sönder.


Helt underbar kväll/natt

Just nu sitter jag i min säng med dämpad belysning och lyssnar på Fields of Gold med Eva Cassidy =)

Gårkvällen var en av sommarens absolut bästa nätter. Oväntat men fullkomligt perfekt. ( som mina föräldrar säger- kan du aldrig ha tråkigt? haha du har ju verkligen roligt VARJE gång också =D  ) ja...Vi satt i gabbes trädgård vid kollonistugorna i söndrum. Det var "Ljuskväll"? vilket innebar att man skulle sätta ut massa ljus i trädgårdarna, så trädgårdarna var prydda med maschaller ( vet inte hur det stavas..) ljusslingor och tända ljus överallt. Vi hade likadant så vi satt 5 tjejer under ett  partytält med ljus i taket och omringade av tända ljus. Precis jämte trädgården så fanns scenen där det spelades livemusik och folk, unga som gamla var där och spelade på chokladhjul och köpte lotter. Det var säkert flera hundra människor runt om oss eftersom vi hade första parkett i trädgården jämte tillställningen. Sen kom mina 8 killkompisar och gjorde oss sällskap med öl och massor med sånger. haha ja gud vad vi dansade och över röstade allt vi bara kunde. Så det var världens mysigaste stämning med allt ljus, det glada människorna, dansgolvet och visorna. Samtidigt som det var sjukt galet. haha. När timmarna rullade iväg efter 12 så åkte vi och badade i havet och jag följde med mina blivande sambos Daniel & Christian hem till Christian. Där lagade han en helt underbar måltid som vi gottade i oss runt 4 på natten? samtidigt som vi lyssnade på när Christian spelade guitarr och piano. Tänk att jag träffat så fina människor som jag ska få bo ihop med. Första övernattningen för oss 3 så somnade gott runt 6 på morgonen

Idag har det tyvärr inte varit lika roligt för min mobil försvann igår. Förmodligen jag som klantat till det som vanligt för var den är vet jag inte. Ingen har den så den ligger väl i någon buske vilket är katastrof nu när jag åker iväg och alla nummer till allting är lika med väck. Så om jag inte svarar på era sms eller liknande så vet ni att jag kan helt enkelt inte och hur jag ska klara mig utan min mobil vet jag veeeeeerkligen inte.

huuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuh =(

Det är lite stressigt om dagarna nu för det är så himla mkt som ska fixas innan onsdag då jag beger mig till ett annat land. Så imorgon börjar vuxenlivet på allvar då jag ska fixa med bankomatkort, fonder och hela köret. Sen är det bara att börja packa =)

Jenni





bild från min födelsedag

Im gonna kill yah. hjälp

Måste bara visa en bild från Redken New york. Jag själv tycker att den är sjukt häftig men äcklig & läskig haha. DET SER VERKLIGEN INTE UT SOM JAG.  så alla ni som tänker? oj, trodde inte hon såg ut så.... Nej det gör jag veeerkligen inte heller. Det är sminkningen och photoshop som in i bomben. Men om man bortser från att jag ser ut som att precis rest mig upp från en likkista så är det ganska grym ändå =)



fotograf: Antony Sastre



scääärriiiiii

Lördag 8 Augusti

åh jag vet verkligen inte vad jag ska skriva eller börja någonstans.

Det händer så himla mkt om dagarna så hinner inte sitta här och dela med mig som innan, men jag har det sjukt bra med sköna utekvällar, mysiga filmnätter, stranden,och lite extra jobb. Så spenderar alltså min tid med Sanne och alla vänner.
Idag blev det jobb i 3 timmar sen var det grötvik med ante ivan och sanne, helt underbart med det fina vädret och igår såg jag ut som en bränd kräfta i ansiktet. Och det var inte bara där jag var sönder bränd utan även i näsan då jag varit på Sjukhuset och bränt inne i näsan för att förhindra mitt näsblod. yey..

Resterande dagar kommer hela min garderob att tvättas och packas ner i väskor. Datan, högtalarna och allt jag kan få med mig ska jag även försöka få ner i ett x antal väskor. föööööööör


På Onsdag flyttar jag till Norge. lite plötsligt men precis som det ska vara.
Träffade 2 killar som var bekanta med min syster & hennes pojkvän Kristian i torsdags. Daniel & Christian heter dom och är några år äldre än mig. När vi pratade på förfesten så visade sig de att de jobbat 1 år på de stället jag velat få jobb på. De skulle flytta tillbaka nu i veckan och börja jobba igen. Så jag följer med och flyttar in tillsammans med dom i en lägenhet och får förhoppningsvis jobb där jag med.  Ska bli så hiiimla kul att bo vi 3 och leva livet i Norge.
Hur länge jag stannar är oklart...

KOMMER SAKNA AAALLLLLLAAAAAAAAAAA

SANNE =(


Prat om Minigolf på punch ikväll men blir det sista lördagen för mig i halmstad nu på ett tag så är jag sugen på lite mer fart =) Hör gärna av er.

Kyss


Norge

Snart kanske jag packar min väska för att flytta hemmifrån för första gången till grannlandet med 2 killar. Lägenheten är klar och jobbet kommer lösa sig vilket som.

Nästa vecka kanske jag är väck
och jag hoppas verkligen det går hela vägen nu =)


Sen gjorde Deniz som han lovat- att höra av sig så fort han kommit hem från lumpen och nu är han hemma till söndag så jag har haft min underbara killkompis hos mig ikväll tillsammans med sanne.




pusspuss

Torsdag baby

Musiken i mitt rum täcker hela kvarteret nu kan jag lungt säga. Nyss duschat efter en liten tripp till stranden efter jobbet och nu laddar jag för fullt inför ikväll med turbanen på huvudet.

Inte så mkt att skriva. eller hjo, jag har maaassor att skriva men jag gör det inte för orkar inte med det här data livet anymore.

Så jag kör på för fullt med det andra livet också och ikväll blir det 20års fest med mat på Nellys, sen lekar ute i tylösand och fiesta.

I´m gonna take you out tonight - I´m gonna make you feel alright ! I dont have a lot of money but we will be fine- I dont have a penny but I ´ll show you a REAL GOOD TIME !!!

Onsdag 5 Augusti

Jobbar lite extra på pappas Hotell just nu för att någongång kunna ha råd till resa till min New York resa.

Sitter just nu med datan i knät och kollar på American Idol.

Förlåt för dålig och tråkig uppdatering men har inte så stor lust att skriva eller överhuvudtaget sitta vid en data och kolla runt. Så blir kanske lite tomt ...

Men nu ska jag duscha och fixa iordning mig till ikväll och vänta på att sanne ringer =)

PUSS

Tisdag 4 augusti

Var även jag tvungen att skicka in ett sms till 118 100 och fråga vem jennifer Klingvall är

- Jennifer Klingvall är en snabbtänkt och passionerad tjej. Vi tror att hon gillar att spela fotboll, lyssna på musik och shoppa kläder.

hahhaha. jaaa

jag förstår inte varför jag inte tar tag i fotbollen igen...

=)






Hos alx

Sitter hemma hos alex i vilshärad just nu. har varit taxi åt 4 små pojkar som behövdes hämtas istan. Sen satt vi och sjöng till james blunt och nu sitter jag här och ska bli " utmanad" på kort av alex. Bullar och möjk blir det också för den delen sen måste jag hem. ska jobba imorgon.

puss

Lite bilder har kommit





Jennifer Klingvall för REDKEN New York
Fotograf: Antony Sastre

20:05

sitter och lyssnar på twilight låten. Eyes on fire heter den och jag sitter här och sjunger aha ahhaa aaahaa aaa. Ni som vet hur den går vet.  ( Eyes on fire med Blue foundation på Spotify)

Glassen var såå behövlig. Att träffa alex var mer behövligt. Om man nu kan använda det ordet så. Sen när han tjatade om att han var sugen på kaffe påvägen ut till glassbaren så var lyckan total när jag plockade upp en termos med nybryggt kaffe och muggar ur väskan som jag fixat utan att han visste om det. Så vi satt och åt glass, drack kaffe och pratade om allt möjligt.

Nu vet jag inte vad som händer. blir kanske hem till maasing? ha det bra alla.

kyss jen ( jag har inga bilder på denna datorn.. )

gläss

nu ska jag o alex åka och äta glass på glassbaren.

Jag har blivit medlem för 3dje gången på Facebook och jag kan säga att jag blir galen på allt nytt och allt som inte vill fungera för mig

måste kila.

Lördag 1 augusti

Sovit hos sanne inatt och fast det fanns 2 färdiga sängar att ligga i så skulle vi självklart fixa bäddsoffan bara för att den krånglade. Efter 1 timma lyckades vi, jag. Så har haft en jättemysig heldag/natt med san. Nu klär vi på oss för tennis match mot hennes lillasyrra. Undra vem som vinner..........

RSS 2.0