FREDAG!

okej.

jag har inte suttit vid en datorn på 5 dagar...

Jag är inprincip blond nu. Fick mina små vanliga ryck som vanligt och istället för att låta mitt hår vara så ska jag gå från mörkbrunt till blond. Inte till sommaren utan på några dagar. Vad är det för fel på mig? 
Slingat det 2 gånger nu och idag hade jag mitt roligaste frisör besök någonsin. Jag och frisören Emma skrattade och kände igen oss i allt vi sa så till henne ska jag absolut till fler gånger!

Nu måste jag städa till det lite här hemma sen drar vi igång med förfest och utgång ikväll.

pyss


söndag =)

Alla skolbarn har lov och jag gillar det starkt. Min alex bor hos mig i 10 underbara dagar nu och vi har det så mysigt så. Vi har redan hunnit festa, kollat långa filmer och lagat fin mat. Allt ett lov tillsammans ska innehålla men vi har många dagar kvar :) puss







Mina nya brallor =)




FREDAG IT IS

Sov hos alex inatt. Det är kostigt vad man kan drömma verkligt. Först blir jag livrädd för jag tror en spindel klättrar på min rygg sen drömmer alex att jag & han fått en bebis och sen när han vaknar ser han min armbåge och tror det är vår unge i sängen vilket skrämmer skiten ur han. haha.
Morgonen har iallafall varit underbar. Vi är på jättebra humör och taggade för lovet.
Det som är riikigt synd är att jag köpte slingfärg för att slinga håret till ikväll. Tog med färgen till alex igår men vi skippade att färga det då utan skulle göra det idag (nu) istället. Men nu när jag är hemma märker jag att jag glömt färgen hos alex och hinner inte åka och hämta det. SUX. meeen meen

ingenting att skriva egentligen?

Träna med sanne idag, sen åka och handla, laga god mat till mig och alex ikväll sen blir det festligheter.
heest.

PUSS

Och jag ser fram emot att träffa JOHANNA & SANNA :D














till stan med ebba

Jag skriver nästan aldrig när jag shoppar någonting här i bloggen. Idag måste jag skrika ut det.

jag hittade världens snyggaste jeans igår och ett linne...

IDAG SKA JAG IN OCH KÖPA DET OCH DET KÄNNS FRUKTANSVÄRT BRA!
tack mami♥


ONSDAG

Varit i stan med sanne. Vi tog bussen. Vet inte när jag tog buss senast men det är inte roligt.
Jag provade iallfall massvis med kläder som vanligt och jag blir lika chockad varje gång sanne frågar mig om jag vill åka in till stan med henne. Förstår inte ritkigt hur man vill gå på stan med mig. Jag går med armarna fulla och kan vara inne i samma affär i en timme. Ingen överdrift. Jag är glad iallfall att jag har en vän som vill gå på stan med mig annars går jag mer än gärna ensam, utan stress och man kan prova, matcha och drömma hur länge som helst.. Men med sanne är det alltid lika bra. Tack för ditt tålamod sis!
Det blev massor med skratt också. ÅH vad jag är beroende av min sanne !♥

Om några minuter ska vi åka och träna. läänge sedan för mig sist nu så behövs.

puss

Honorebel feat. Pitbull & Jump Smokers – Now You See It - Radio Edit

SKITBRA!

onsdag

hoho

Jag sitter nyvaken i min morgonrock och dricker kaffe med mackor från ugnen. nice.
Idag blir det sannedag.



lovet kommer bli bäst.

Tisdag kväll

Såhär ser jag ut just nu med min nya sjal från dodici när jag väntar på min pojkvän som närsomhelst kommer och hämtar mig.
 
ha en bra kväll allihopa!








Dodici

Hejhej=)

Hemma från fotograferingen för Dodici som var i Falkenberg idag. Gick upp vid 07 i morse och vid 8 körde jag bilen mot grannstaden. Det har gått riktigt bra idag och var jätteroligt :) Snälla härliga tjejer och en helt underbar Helena som fotograferade! Det blev en lång dag och jag är fruktansvärt trött just nu. Ska lägga mig en timma och ikväll ska jag antingen träffa Ebba&Manda eller alex.

Här har ni lite dåliga mobilbilder från dagen. De riktiga bilderna visar jag er när jag får skivan med bilderna. Jag kommer även vara med på bild i nästa Entre´tidning.










hopplösa ankor, fick springa ut och tjoa bort dom.. haha

PUSS

S&J





Såhär hade jag nog ockå gått klädd om jag besökte nordpolen.

mamma är aerobictränare och jag har precis dansat på hennes pass. Skönt! Nu kommer snart alex med godis.
Det går ju inte att träna utan att fylla ut allt igen lika snabbt.. you feel me.


Imorgon kilar jag iväg till Falkenberg för Dodicifotograferingen, ska se om jag kan ta lite bilder med mobilen.
mobilbilder ÄGER!


kreta

..Eller varför inte en resa utomlands...














måndag



Jag och Charlie

Jag vill ha sommar nu.


jenhjärtaalex





Pussar till min älskade pojkvän Alexander Gillberg.
Du är den bästa jag vet ♥


alla <3 dag

Jag har haft en jättebra helg ! fredagen skulle vi bara ta det lugnt några stycken med ett glas vin på roberts men det hela slutade med grym förfest, roberts och sedan dansgolv till halv 3. Somnade med alex någon gång efter 4 på natten och fredagen blev helt oväntat bra och mkt mer fest än väntat. Lördagen var dock inte lika bra då förskyldningen satt i sig så fick hoppa firandet av Linda & Louise och ligga hemma i soffan med alex och ta det lugnt. Mamma, pappa jag och alex åt även en helt underbar måltid !

Nu har alex åkt hem och jag ska göra iordning mig lite för att åka till älskade och saknade Sofia skåne ! Vi ska fika och ta igen massa snack :)




=)



Sommar med sanneeee


Fredag



Nu hoppar jag in i duschen och gör iordning mig för vad kvällen har att erbjuda.
puss


hjärta

jag älskar dig alexander gillberg


Jennifer & Alexander

Jag och alex har 5 månader idag. Känns konstigt och litet då vi varit tighta i 2 år. Vi sov över igår ( som inprincip varje natt ) och idag har jag varit istan och firat för mig själv med ett par nya jeans och en kofta. Älskar det, men nu är mitt bankkort så TOMT som det kan bli så vet inte hur jag ska överleva de kommande dagarna. Tröjan är sååååå snygg! WAHWAHAH

jag mår bättre och är på skitbra humör, ska snart göra mig en kopp kaffe och någon fika.

På tisdag ska jag vara modell och fotograferas för Dodici.  Awesoome.

här har ni små hälsningar från min och alex kväll igår. PUSS



i bilen... Huitta växeln

Torsdag

jag sitter och degar. Rinnande näsa och tjock hals. Försöker hitta motivation till att gå ut med hunden. Försöker hitta motivation till att göra något vettigt utav den här dagen. Ca 1 timma kvar tills min pojkvän gör min dag helt underbar. House musiken har inte varit lika bra i morse som alla andra morgonar men plötsligt... Kommer Winnerbäck på med låter Åt samma håll! Jag flyger ur kontorsstolen, stutsar runt på golvet, får vattniga ögon och börjar småskrika ut texten. Hela jag bubblar och alla minnen bara kommer som en våg över mig . TA MIN HAND JAG FÖLJER DIG, VI SKA ÅT SAMMA HÅLL! alla som älskat lasse lika mycket som jag känner säkert igen sig.

Nu är dagen en helt annan dag. På ett ögonblick. Jag har saknat Winnerbäck. Kanske ska ta och lyssna på honom imorgon bitti igen istället för eviga dunket. Veckan kommer bli awesooome känner jag !:D

hon var allt, hon var sin, hon var den vackraste person jag hade träffat någonsin. ah bli kvar här med mig!
åh. =)


Winnerbäck konsert sommar 2006 !








Onsdag kväll

Jag och alex fightas över spotify. han sitter hemma vid sin dator och jag hemma på min. Vi har för tillfället samma Spotify inloggning och playar hela tiden för att reta den andra haha. näe, jag ger upp och loggar in på min istället.

Idag väckte alex mig runt halv 12 och förstår inte hur jag kan sova så länge. Verkligen inga problem för mig.
Sen har jag haft besök av både Sanne och alex hos mig idag. Mår fortfarande ganska kasst så har varit relativt ful och tråkig men vad gör det med vänner som får en att må 1000 gånger bättre. Jag och alex är iallfall världsbäst på att ha roligt i en säng. Både när det gäller sanne och alex så behöver vi inte mkt för att ha roligt. Vi skulle kunna sysselsätta oss till max i ett tomt vitt rum.

Nu sitter jag själv hemma och väntar på att alex ska komma tillbaka till mig.


jag minns .. 04-jun 2007













Sjuk

Jag sitter med min mysdress, halsduk (stavas det så?) och fryser. Mitt huvud dunkar men ändå sitter jag och lyssnar på så hög musik så att det känns som att jag försöker överrösta huvudvärken. Jag ser på människors miner från fönstret när de går förbi huset att de inte alls förstår dagens musik. Varje rörelse jag gör med kroppen är anstängande, knyta skorna innan för att gå ut med hunden var som att springa flera kilometer.
Med en snabbare förkortning så har jag blivit sjuk. Halsen gör skitont och jag är hungrig men utan matlust.
Vet ni vad det värsta är? haha det är att jag tror vääääldigt säkert att det har att göra med att jag möblerade om igår. Jag var uttråkad efter att jag städat och fick för mig att flytta runt lite saker. Sängen hamnade mitt i rummet och ca 1 meter ifrån fönstret. Jag gick och tänkte hela kvällen att jag borde flytta den för att jag troligen kommer bli sjuk av detta. Det första mamma sa när hon såg sängplaceringen var " jennifer du kanske borde flytta sängen du vet att du kommer bli sjuk" Men med elementet på högsta värme och inga känningar av drag det minsta så somnade jag i sängen efter en kväll hos alex.

Idag...........................................................mår jag som jag gör. jag orkar verkligen inte med min klena kropp.



2007-06-09 


...

Igår kväll tackade jag nej till att följa med Victoria Secret och gå en visning i Stockholm på Stureplan i helgen. Det låter säkert idiotiskt i era öron. Jag är säker på min sak men ändå går jag runt med en klump i magen och kan inte tänka på annat. sux.


Musik


Detta kör jag på nu samtidigt som jag städar.

GillaGillaGilla =)

Daft Punk – Touch It / Technologic

Röyksopp – Eple (Original Edit)

David Guetta – Sexy Bitch (Featuring Akon;Chuckie & Lil Jon Remix;explicit)

Black Eyed Peas – Missing You

Black Eyed Peas – I Gotta Feeling (FMIF Remix Edit)

Måndag

Jag sitter i min pyjamas och låtsas vara lite sjuk?? Jag har 3 filmer som jag vill se men som alla laggar sönder. Jag dricker varm oboy och ska snart laga mig godmat, vad sägs som fläskfile, potatisklyftor i ugnen och svampsås? Man tackar ja. Jag är på bra humör, musiken just nu är rrrriktigt bra. Den här dagen kommer iallafall vara ganska onödig. Eller är det dom onödiga dagarna som kanske är som mest nödvändiga?
Har suttit och kollat igenom gamla cambilder och jag har skrattar. Oj vad jag har skrattat. när jag tex försöker spela in en låt med cammen där jag sjunger så hör man min syster Martina i bakgrunden klaga och jag blir skitarg, viftar med händerna, spänner käken, himlar emd ögonen och skriker MEN ÅÅÅÅÅHH!! Martiiiinnnnnnnna jag försöker spela in här! som en tvättäkta fjortis. haha aldrig velat se mig själv som en...




Vill ha tillbaka mitt hår här under. Så sjukt snyggt!




PUSS


Söndag

Helgen har varit skitbra. =)

Mormor fyller år idag så släkten ska äta middag i Svarta Örnhuset om en stund. lookinnn forward

jag har inte så mkt motivation att skriva så..

tjiing..

puss


Fredag kväll

håhåhå

stressad.

Ikväll firar vi Ebbsi som fyller 20 ! och tio år är vi trettio !!!!!! wah

Operation ungdom

Panik. Kan " dagens ungdommar" andas lite och vad ska jag säga...  Vad håller alla på med?
Kissie förstorar brösten. Tro mig nu vill 90% av tjejerna runt 15 också göra det. Säkert 13åringar som sitter och gråter och lägger undan veckopengen. De köper gele´bröst som de lägger i bhn och blir stolta när killarna ger de extra blickar på deras upptryckta fejkisar sen sitter de hemma och mår psykist dåligt över att dem inte alls äger en C-kupa. Flickorna har säkert sökt igenom flera kliniker var det är bäst förstora läpparna, de sitter säkert osäkra hemma och funderar ut hur tusan de ska förklara till sina föräldrar att de som 14 år vill förstora läpparna.

Läste precis på en blogg " Ska följa med * till *kliniken, han ska fixa kindbenen, så snyggt"! AAAAAAAH KINDBENEN Nej?! Jag vill inte att världen ska bli en barbie värld även om det var det man drömde om som liten. Det långa blonda håret till midjan, de ljusrosa läpparna, och den perfekta Ken killen. Det är något som blivit äckligt, billigt och fult.  jag älskar rosa och satt senast igår i bilen och såg låtsades hur jag inredde min bil med rosa rattmuff, siden säten och nedcabbat. det är inte riktigt det det handlar om längre .....jag tycker om det tjejiga men att alla ska operera sig, fuska sig till något som anses vara snyggt?!

Det snyggaste jag vet är en kvinna som kommer in i ett rum med rak rygg, ett leende på läpparna och står för hur hon ser ut och vem hon är. Vi kommer alltid att kunna hitta fel på oss själva. Jag hatar mitt hår som det är nu, slitet och mycket kortare än vad jag önskar att det var. Ena sekunden älskar jag mina ben som får mig att se lång ut och de är ju skitnsygga i klackar! Andra dagar ser jag ut som en pinnsmal 10åring i dom. Kolla, man kan hålla på och rota i fel hur mycket som helst. Men det tjänar ingenting till tjejer. Sitter ni hemma med en klump i magen för att ni inte har pengarna att lägga er under kniven för att få större bröst så bygg upp ert självförtroende innifrån. Det är hos ER det sitter. I erat huvud och det är inte hos kompisar, killarna eller brösten. jag personligen gillar ju det där långa smala slanka modell kropparna så stora bröst för mig är bara någonting som är positivt för killar som nu gillar det. Jag tycker det är skitläckert med en urringning på en normalbyggd tjej där brösten inte är i fokus utan man ser helheten och inte något opererat som stjäl all fokus. Jag tror mitt självförtroende hade sänkts om jag opererade mig. Jag skulle känna att " Den personen tyckte att jag var vacker pågrund utav mina nya bröst, mina nya läppar eller för att jag använt botox " vad hade jag varit utan det... Man tappar ju sig själv?

Sen vill jag inte dra alla över en kant utan en person som mår riktigt dåligt och ser operation som enda utvägen att må bättre så........... nej jag vet inte vad jag vill säga. Jag har full förståelse för händelser tex olyckor som gjort att man förändras och att man vill fixa kroppen till sitt rätta jag igen. Jag vill väl bara inte att unga tjejer ska må dåligt över att de är äkta, oopererade och ser ut precis så som en normal människa ska göra. Ingenting är rätt eller fel. ingenting är EGENTLIGEN fint eller fult. Vi ser alla olika ut och det blir vad du gör det till. Tycker du att du är vacker blir du genast det. Är du nöjd med hur du ser ut så kommer inte andra att vilja ändra på dig heller. Allting sitter i ditt huvud och använd det på bästa sätt. Tro mig, det är bättre än att äga massa pengar till att göra dig till någon du egentligen inte är. Det finaste som finns med människokroppen borde ju vara att kunna ställa sig rätt uppochned framför en annan människa och kunna säga : Det här är Jag, varenda centimeter av det du ser är jag, så här föddes jag och den här kroppen kommer jag att dö i. Den här kroppen får mig att må bra och kolla så vacker jag är.
jag tror inte någon kommer kunna säga något annat tillbaka




Torsdag

hejhallåå

Hemma efter en natt hos alex. Ska gå ut med hunden nu, sedan träffa Sanne & Ante för att ta tag i våra liv. Blir det kanske Norge i Mars? Eller blir det att stanna hemma och satsa på modelljobb... Kan jag göra bådeoch? blö jag vet inte, åker dom så åker väl jag med. Oslo är inte sååå långt?.. det är för långt ifrån min pojkvän iallfall.

Jag längtar till att när ni får se de asballa bilderna.


Hemma från Fotografering

Hejhej =)

Dagen idag har varit skirolig ! har varit i studion mellan 10- 15 och blivit sminkad och tagit olika bilder. Jag har fått förvandlas med vitt hår, alv öron och troja bröst haha. Nu hoppas vi det bästa med bilderna och när jag får visa dom så får ni se dom :)

Jag har sovit en liten stund med alex nu men är fortfarande jätte trött. Väntar på att mamma och pappa ska komma hem med pizza!













Samma fotograf: Jesper och Stylist : Pamela som tagit bla den här bilden som ni kanske känner igen.

Onsdag morgon

Jag är uppe för klockan 10 ska jag befinna mig i studion för fotografering. Ska bli jätteroligt =)

Min bärbara dator är paj efter ett halvår så kan inte använda den nu men med lite alexhjälp ska vi nog lösa det!:)

behöver hämta min uggs hos sanne men vågar inte väcka henne :S

Kyss


Måndag kväll

Dagen har varit superbra =) Jobbat några timmar med sanne och sedan när jag kom hem fick jag förfrågan om jag kunde jobba några timmar under kvällen som servitris så det har jag gjort från 18-21. Sitter nyduschad och trött i sängen och väntar på min älskling.

Fick även telefonsamtal om 2 st modefotograferingar framöver. Ser jättemycket fram emot dom! =D

Nu ska jag läsa lite bloggar innan alex kommer och pussar sönder mig och sliter mig från datorn ♥

Måndag 1 februari

Jag är sjukt trött. Nyvaken och köket ser fruktansvärt ut. Jag förstår inte hur det kan gå så snabbt från att vara fint till en studentlya. Jag tror jag väntar lite med att gå in dit igen... Jag sitter i sängen och gungar lite fram och tillbaka för är så himla trött. Alex sov hos mig inatt men åkte tidigt vid 8. efter det låg jag och drömde sjuka drömmar som vanligt och den senaste får jag inte ur huvudet. Jag tackar Sebastian Ingrosso för att han gör min morgon lite gladare iallfall :)

Nu ska jag göra iordning mig och gå ut med hunden för snart åker jag och sanne och jobbar.

KÖSS


RSS 2.0