Fotografering





=)

Photo: Joakim Leihed
Hair & make-up: Jennifer Wennerholm
Modell: Jennifer Klingvall

Början av min tisdag

Idag har jag varit så grymt duktig. Tar fortfarande lite tid för mig att somna men det har jag levt med de senaste halvåret så egentligen ingen nyhet att tillägga. Men mornarna är ju helt underbara, vill aldrig kliva upp!
Idag har mina sambos lämnat mig. Jag är alltså själv i Oslo, i min lägenhet. Ska se om jag får över någon/några tjejer hit ikväll på lite tacos kanske. Annars får jag hitta på något själv.
Jag har iallfall städat idag. Då menar vi inte plocka ner diskmaskinen städa utan närmare flyttstädning! Jag har dammat listor, damsugat i minsta vrån, skrubbat med moppen och gjort lägenheten så fin jag bara kunnat. 2 timmar tog det och jag sitter nu belåten i soffan. Alex kommer till mig imorgon vid midnatt och då har vi lägenheten för oss själva i 4 dagar :) loooking fooorwaard.

I morse när jag kom upp så hade mina söta skrivit på anslagningstavlan







Sjukt sött Elin! Igår berättade hon att hon har blivit grym på att göra varm choklad med bara kakao nu när hon jobbar med barn. Sen var det inte mer med det och nu i morse så har hon alltså gjort en kopp till mig med varm oboy med lite plast över. Åh jag skrattar lite smått nu när jag skriver detta. Tack Elin! Det var jättegott :D



Här sitter jag nu och ska göra mig lite lunch. Det regnar ute så blir ingen promenad för mig.

Ibland är det helt dött bland kommentarerna här men plötsligt dyker det upp några fina kommentarer.
Tack Caroline & Ellen för era små tips :)

PUSS ♥




San&Jen

Tja.

Jag saknar Sanne. Sanne saknar mig. Det visade hon blandannat med att lägga upp den här bilden på mig på facebook. Då vet jag att hon tänker på mig.



För att visa att jag nu tänker på Sanne så lägger jag då istället upp en bild på henne.




Jag är glad att vi har en relation där vi ibland inte behöver säga så mycket för att visa vår love.
Vi kan visa den på alla möjliga sätt


nattinatti

Godnatt världen ♥


Söker lägenhet!

Nu testar jag tips genom bloggen igen. Sist gick det ju fruktansvärt bra och jag fick tips om att flytta in i denna lägenhet och sedär nu bor jag här!

Jag och Alexander letar nu efter en lägenhet att flytta in i frånochmed 1 Juli i sommar. En rymlig 1:a eller 2:a för ett rimligt pris. Vi önskar bo centralt i Oslo så om lägenheten gör det så är det ett stort plus!
Det är alltså bara jag och alex som ska bo där, hur länge vet vi inte än.

Kontakta mig genom att antingen skriva en kommentar eller maila mig på [email protected]




Brun utan sol problem för Elin!

Oh herregud jag skrattar ihjäl mig. Elin har smörjt brun utan sol kräm som hon inte trodde skulle ge så mkt effekt. Hon tvättade då inte händerna så noga efteråt. Det har nu resulterat till att hon nämnt att hon har " bajs" på händer under hela dagen igår och idag då det blivit ännu värre. Det är bruna fläckar över hela handflatan och nej det är faktiskt inte speciellt vackert haha! Vi har försökt tänka ut hur vi ska få bort det, osthyvlar rivgärn? Men sen pratade vi även om nagelfilar.

Under några sekunder fick jag mig nu ett härligt skratt då jag hör hur det skrapar i soffan jämte mig, kollar på Elin som bokstavligt talat sitter med en nagelfil och ivrigt drar över handflatan. Samtidigt kommer hennes pojkvän hem genom ytterdörren.

Jag : skrattar högt.
Elin: Fredriiiiik!!
Fredrik: haha vad är det, Bajs nu igen?

Åh.. Tack för att Brunutansol kan ge en sån bra underhållning.

Glöm inte att tvätta händerna ordentligen med tvål och vatten efteråt tjejer & killar!

puss!

En dag på stan :)

Jag och Elin har gått på stan hela dagen. Skönt att hon inte jobbat nu så jag får vara lite tjejig med någon! Jag har länge velat ha ett par boots. Ett par boots som är skitsnygga till bruna ben och bohemisk stil. Jag ser mig gå med ett par boots, slitna jeansshorts, lite för stor tunika, vågit hår med små flätor i. aaaah så snyggt!
Jag har aldrig hittat rätt skor bara. Alla i Halmstad köpte de på Monki och var de inte köpta där så var det ändå alla som hade likadana. Jag har varje dag kollat in i samma butiker för att hitta de rätta för mig.
Idag hittade jag dem. 600kr och helt helt perfekta. Supersköna och EXAKT vad jag ville ha. Sen, när jag ska betala så är det en liten liten haha osynlig repa på vänsterfoten så jag får dom för halva priset. Jag har alltså köpt mig önskeskorna för 300kr. lycka! Nu ska jag inte köpa något alls, inte ta ett steg in i stan eller på någon galleria. Jag måste spara mina pengar till lite plagg jag kan ha på mig på jobbet på Benetton :=)

Bra dag iallfall, jag och Elin har gått och ååååh:at oss tillsammans och smått slitit varandra ur butikerna.






Supergoda Jordgubb & hallon smoothies :)



Snygga tröjor!!!


Tisdag morgon =)

Godmorgon!

05.07 var klockan när jag kollade på mobilen för sista gången igår natt. Som tur var så var de sista timmarna efter mackan inte så svåra. Det är sjukt, jag var som en dibetiker som behövde näring. Jag var en som en uttorkad människa som behövde vatten typ haha. Jag var så fruktansvärt nere, det var jag och det var inget roligt alls. Sen gick jag upp och åt en macka. haha en macka!! som gjorde att klumpen i magen lugnade ned sig, huvudet kunde tänka bra igen och den mesta oron försvann. Ja herregud vad mat är viktigt. Jag äter här uppe, oroa er inte kära familj men tydligen inte tillräckligt igår? jag vet inte... Men nu vet ni vad ni ska göra när natten är svår - ät en macka eller varför inte flera så kanske ni springer tillbaka till sängen med ett stort leende istället haha!

Nu är det en bra morgon faktiskt, haha okej jag är trött och har alien ögon men det första jag gjorde nu var att dra upp rullgardinen och ser världens finaste väder. Jag ska ta vara på det och på med träningskläderna och bara gå:) Har inget bestämt idag så vi får se vad som händer under dagen!

Nu ska jag iallfall gå upp och göra mig en god frukost :)

PUSS ♥


Skriva av sig inlägg.. 01.46

Världen sämsta försök att somna. Det går bara inte. Hatar det.
Dålig dag idag. Dåligdålig dag. Ja ush va de senaste 2 dagarna inte varit bra. Vad vad det egentligen som hände då? Saknad? För lite vitamin? För LITE SANNE !

Jag var tvungen att plocka upp datorn igen. Låg och stirrade ut igenom mitt fönster som ligger över halva mitt snetak i sovrummet. Rullgardinen är röd så en röd ruta har jag legat och stirrat på den senaste timmen. Försökt blunda och tänka på något bra men på en sekund är ögonen öppna igen. Ligger och tänker på negativa saker, får inte ur dom i huvdet.

Tex: Alla kommer ha en underbar sommar. Alla förutom jag. Mina nära och kära kommer att fira studenten, balen och midsommar tillsammans då jag kommer stå i en butik och gråta när jag kommer hem efter jobbet.
Alla bruna kroppar kommer att täckas av solstrålar hela dagarna medans jag när jag jobbar kommer le trevligare än någonsin i butiken när de kommer in och ska prova de nya sommarkläderna. Sen lägga världens största suck när de lämnar butiken. Jag kommer få tusen samtal om hur underbar sommaren 2010 är med strand, bad och fester. Jag kommer bara säga ååh vad härligt men sedan slänga mobilen i väggen när vi lagt på.

Jag förstår inte varför jag plågar mig själv med dessa tankarna nu. Jag skulle likaväl kunna tänka: Jag har fått världens bästa jobb. Min chef är underbar och butiken/butikerna världens bästa, precis vad jag alltid velat jobba i. Jag kommer att se fram emot att gå till jobbet varje dag, hur många gör det här? eller över huvudtaget... Jag kommer att kunna köpa de fina sommarkläderna även om de bara kommer att kunna användas i min ensamhet framför spegeln någon minut innan eller efter jobbet. Jag kommer kunna ligga i Oslos underbara parker med en iskall cola och steka om det bara så är 1-2 dagar i veckan. Jag kommer kunna lyssna på mina vänners underbara kvällar från tylösand och förhoppningsvis berätta om mina kvällar, här.

Jag vill ha 1 Juli. Då flyttar min pojkvän till Oslo till mig. Han är världens bästa. Jag tror jag är nere för att jag inte har han här. Skype är långtifrån lika bra som närhet. Jag funkar inte utan vissa personer i mitt liv förstår jag mer än tydligt nu. Ni vet vilka ni är och jag hoppas ni förstår hur mycket ni betyder för mig.

Det var skönt att skriva av sig, vi har alla våra dagar som vi mer än gärna vill snabbspola oss igenom. Mina dagar har svävat sig förbi och jag har kanske stutsat för mycket på moln, kanske det var dags att landa lite. men synd - jag som trycker jag var värd det lite. Jag lyssnar på Vedera igen. Kanske var dagen inte så hopplös trots allt för att jag har fått världens bästa musik att lyssna på nu..

Ni ska iallfall veta att jag mår bra. Det har känns som rätt beslut att flytta till Norge alla 19 dagar som jag bott här nu.. Jag borde gå upp och äta något mer så kanske jag somnar gott.

Jag hoppas på en bättre dag imorgon. Det känns som att den kommer att vara bra iallfall -vet inte varför. För att natten då kommer att vara över? haha nej ush- haha jag sitter verkligen inte här med rakblad även fast det kanske låter så. Jag går ner och gör mig en macka. Det kommer att göra susen :)

puss ♥


Vedera!

Jag kan inte släppa datorn för den innehåller min spotify med mina nya favoriter.
Jag har råpluggat Mtv hela dagen och såklart då The Hills. Hörde ett band i bakgrunden och tjejerna nämde namnet Vedera. Jag fastnade för låten som spelades direkt och datan slogs på wops så har jag nya låtar som ska spelas flitigt. Jag ligger nu med små tända ljus och vill inte sluta lyssna på musiken.

Det är en dag imorgon också och jag ska börja den men en långlång promenad =)

puss






skype

Sitter och myser med te, skype och alex




Måndag kväll

jag sitter och kollar på The Osbournes på Mtv och Ozzy är hög som ett hus hos tandläkaren. Fruktansvärt vad äckligt det är med höga personer. HAHA nu ska han dricka vattnet och häller det i ögat. Nej. jag ska inte skratta..

Jag har haft någonting att göra här uppe nsätan varje dag så att jag idag inte har gjort någonting får mig nästan att få dåligt samvete. Men jag antar att man måste tacka och ta emot dessa dagar också.
På torsdag kommer min Alex upp till mig :D Alla i lägenheten åker hem till Halmstad över några dagar (påsk) så jag och alex får lägenheten för oss själva. Sjukt bra, ååh vad vi ska mysa! =) ♥

Nej nu har jag lust att vara kreativ, sätta mig i sängen och försöka skriva en låt eller nått ;)

puss


idag

kläder idag.



Jag är sämst på att visa " dagens outfit bilder" och även nu är det inte speciellt bra men här har ni lite iallfall haha

puss ♥


Oslo Bilder

Tänkte dela med mig lite av bilderna jag samlat på mig på mobilen den senaste tiden.

En spindel firade ner sig ovanför mitt ansikte en morgon ;)





Såhär såg jag ut när jag skulle på jobbintervju



Ett par skor jag jättegärna vill ha!



I vår snygga hiss med lite kaffe efter möte



Fest





:)



12.31

Jag har äntligen fått mitt rum som med tiden får inredas finare och finare.
Jag ligger i sängen forfarande, vet inte varför jag inte har lust att kliva ur den.
Jag vill trycka på en knapp som flyger hit sanne och alex på några sekunder sen skulle vi kunna ligga kvar i sängen hela dagen och bara snacka.



Saknar Sofia, Ebba, Maria och alla er underbara vänner !

Min Fredag. ( ikea )

Min fredag har varit jättemysig! Jag och Emelie åkte som sagt till Ikea och jag köpte lite grejer till mitt rum ( bild på mitt rum kommer förhoppningsvis imorgon om jag hinner) ikväll så har elin, fredik, malin och emelie suttit i soffan och myst till Så ska det låta medans jag suttit på golvet med 1000 plankor och spik och grejer som skulle monteras ihop. Tog några timmar att få det mesta klart till imorgon. Kläder som skulle vikas och in i garderoberna mm. ( Evelina som bott här flyttar ut imorgon, jag har ju sovit på våran balkong över vardagsrummet. Flyttar därför in i hennes/mitt rum imorgon )

Nu är jag helt slut, jättehungrig och vill sova. Grannarna har fest så man hör exakt vilken låt som spelas. Känns lite som när man var på läger när man var liten då man hör människor springa utanför.

Imorgon kommer jag ha fullt upp från minuten då jag vaknar. Jag ska flytta över sängen och allt som ska in i rummet. Sen klockan 14 ska jag jobba till 20-21 efter det är det bara att gå hem, göra iordning sig och gåiväg på fest. Ska bli kul!

Hoppas alla har en grym Fredag ikväll!!

Tänker extra mycket på dig Alex, Sanne och Maria som fyller 19 efter 12slaget :) Grattis i förskott gumman!

Nattinatti

Fredag eftermiddag

Jag är lycklig. Jag mår så himla bra! Jag har köpt mig världens finaste tröja. Oroa er inte mamma och pappa jag tar det lugnt med pengarna men den var verkligen ett bra köp! Gick med Emelie på Gallerian här innan jag smet iväg på möte med min Chef för Benetton. Hon heter Elin, en liten söt tjej som är supertrevlig! Vi satte oss på ett fik och hon bjöd på kaffe. Där satt vi sedan och pratade jobb, schema och allt möjligt. Ni förstår inte hur bra det här känns. Jag är fruktansvärt glad och tacksam över detta jobb och ska banne mig bli den bästa butiksbiträdet i Oslo haha ! Fått mina jobbtider för april och det är skönt att komma igång nu.

Är hemma nu och jag och emelie sitter med våra datorer i soffan. Vi ska snart ta bussen ut till Ikea för att köpa lite saker till mitt rum som jag får flytta in i imorgon :D:D Jag ska se om jag hittar en myslampa, kanske ett nattuksbord mm. Billiga men bra saker behövs.

Tyvärr har jag inte sett några blommor här i Oslo vilket ni verkar ha gjort där hemma. Skönt för er att ni har så härligt väder där hemma! Ta vara på det och glassa lite åt mig med :)

Nu kilar jag iväg och leker lite inredningsbrud. GillaGillaGilla!

Och som jag skriver i min " dagbok" varje kväll töntigt nog:
High on life in Oslo. Och jävlar vad det stämmer bra nu!

09.47 fredag!

Jag ligger nyvaken i sängen. Mycket tidigare än planerat men pappa ringde ang betalning av hyran så fick springa upp och hämta datorn.  Sen är min man alex inne så det har blivit en bra morgon. Jag har inte ätit frukost ännu men morgonen är fortfrande uuung!

Jag har hela tiden ett par skor i huvudet. En klänning, en skjorta och ett par boots. Tillråga på allt så hittade jag klänningen jag vill ha hängandes på Emelies klädställ här hemma. Den bara uppenbarade sig. Jag försöker ta det som att att det inte alls är ett tecken för mitt egna bästa.. Måste in och prova den idag.
Skorna. åååh perfekta sommarskorna. Tyg, världens finaste sommarblå. Bootsen, ett måste till bruna ben ( just det! jag kommer ha oslos och halmstads vitaste ben i sommar pg av jobb, bara så ni vet - om ni ser ett spöke bland alla bruna kroppar när vi kollar balen i juni, it´s mee! who ) Och skjortan. Jag provade den men tyckte den var för genomskinlig, men nu efter när jag vet 29 andra sätt att bära den på så känns det ju inte mer än rätt att adoptera den. Men jag ska inte... jag ska inte, bara in och kolla och prova lite. Det är okej och det kan jag göra hur mycket jag vill med gott samvete.

Klockan 15 är det möte med United colors of Benetton!

puss ♥

Jen



Bild från förra plåtningen i Lördags
Fotograf Joaquin Lejjan
Då säger jag godnatt!
puss


haha dagen mot skattekontoret!

Alltså. haha!

Jag gick " vilse ". Eller ja... jag kom rent utsagt väldigt väldigt onödigt vilse. Jag hade stenkoll på läget. Hittade utan problem till Oslo City ( som ni kan se på kartan )sen skulle jag bara fortsätta fram på stora vägen. Men enligt min lilla karta jag målat ned på ett papper så tänkte jag att "jag svänger in åt höger nästa korsning iställlet". Är det fel så kan det ju inte bli SÅ fel för då bara går jag runt kvarteret och kommer tillbaka igen. he-he. japp Där står man 50 minuter senare i ett område med uteliggare liggandes som i kö på trottarerna. Knarkare som inte kan stå rakt upp. Skäggiga gamla pundare som står i grupper med 10st som langar runt. Och jag, Jennifer Klingvall blond liten flicka i från Sverige mitt bland knarkfesten. Jag visste seriöst inte vart jag skulle ta vägen. Vågade ju knappast fråga någon -Fanns ju inte ens någon som var kapabel till att förstå eller prata. Efter ett litet hejdå " om ja försvinner nu.." sms till alex så jag gick runt kvarter efter kvarter och kom tillslut till ungdomsgården där jag och Klaus varit på för att skriva ut cv förra vecka.

Jag passade verkligen inte in där heller, ni skulle sett vad alla kollade. Men jag var iallfall tvungen att kliva in och säga : Hej jag behöver hjälp, nu står jag inte ut mer! Var ligger Skattekontoret?! Jag fick hjälp av 2 killar som förklarade vägen och 5 minuter senare var jag på Skattekontoret för att sitta en timma i väntan på min tur.

Fruktansvärt störigt när man ser vägen där man stått och valt fel väg bara 200m ifrån Skattekontoret. YÄYÄ motion och en annurlunda livssyn ska man väl glädjas åt, hehe... thank good im alive bara. =)

Sen gick jag omkring på stan och gator jag kan! inge mer backyard på grönland för min del.
Provade lite kläder och även bikinis. Jag är hopplös men otroligt stolt ("jätteledsen") att jag inte gick hem med en massa shoppingkassar. 

Jaja! Nu kollar jag lägenheter här i Oslo som jag och alex kan flytta in i när han tagit studenten :)

PUSS :D ♥ 



tex såhär såg mina kompisar ut idag.


till skatteverket...

Nu ska mina ben ta mig från där jag har målat rött åt vänster till bokstav A åt höger (och tillbaka förhoppningsvis) . Dock kan jag inte skriva ut denna bild så nu blir det att prata med främlingar. Off I go! :)

kan inte sauuva.

jag kan inte sova....lalala



och just nu vill jag ha en sån häär! i munnen


Onsdag kväll, hemma från provjobb

Idag har jag provjobbat. Det gick superbra och var jätteroligt! Jättetrevlig personal verkligen, några svenska killar och tjejer och nästan alla var runt 20-25. Ett extra jobb som jag kommer att trivas med, absolut! även om det inte blir så många dagar... Ska även jobba 14 -20 lördag och Söndag där på Olivias! :)
Jag har tackat nej till jobbintervjun på Zara vilket känns bra, sen har jag även på tacka nej till en intervju för Levis Store på Karl Johan som jag kunde haft imorgon. Det är ju skitbra ställen men nu får det räcka! Får lite ångest över att behöva säga nej till bra jobb. Men va ska jag göra?

Förlåt om min blogg för det mesta handlar om jobbjobb och jobb men det är det som händer i mitt liv för fullt nu. Imorgon ska jag fixa skattekortet. Vet inte var det ligger så har skjutit upp det lite, men imorgon får jag rita mig en egen karta och ge mig ut på upptäcktsfärd :)

Tack ♥ till alla som kommenterat! Ni är supersöta som önskar mig lycka till och hejar på mig, det betyder jättemycket =)           

puss från jen

Ännu mer Jobb. Hovmästar Jenni!

Åh jag vet inte vad jag ska ta vägen eller göra. 1000 bollar i luften och jag försöker sakta ta ned en efter en. Som Fredrik sa nu så är allt nästa för bra. Jag har fått mer intervjuer än vad jag hade hoppats på och som pricken över i:et så har jag även fått alla jobb där jag varit på intervju. Jag var ju på en intervju för lite mer än en timma sedan och fick jobb som Hovmästare på en restaurang vilket är väldigt bra. Jag berättade att jag har heltid på Benetton så jobbet på Friday´s ( som det heter) blir extra på kvällar och helger. Sen skulle jag gå vidare till en annan restaurang och tacka nej till jobbet där. Men, de ville så gärna att jag skulle jobba där, även om det bara är extra såå.. det slutade med att jag ska provjobba där om 2 timmar. huue. Jag får ta det som extra på extra där då. hahah!

Nu måste jag kolla lägenheter så att jag inte hamnar liggandes på bänkarna på Bussterminalen här frånochmed 1 Juni.

Puss

Onsdag

Godmorgon :)

Just nu ligger jag nyvaken i min säng. Idag har jag en intervju klockan 12 för en Restaurang här nere på Aker Brygge, det gäller över sommaren. Men eftersom jag nu har Benetton så ska jag se om jag bara kan ha lite extra jobb där som på helger ( då jag inte jobbar på benetton) eller kvällar. Jag ska inte jobba ihjäl mig 24/7 här nu eftersom jag ska stanna längre, men lite extra pengar är aldrig fel + att jag gillar att jobba som servitris. Men men man vet aldrig, får jag inte det så har jag  förmodligen redan extrajobb på restaurangen Olivias. Jag går dit för möjligheten alltså! Imorgon har jag en intervju för butiken Zara mitt på Karl Johan. Tror dock inte att jag ska gå dit eftersom jag nu fått mitt heltidsjobb som jag vill ha. Men endå lite svårt..

Så nu ska jag iallfall upp och äta frukost, hoppa in i duschen och göra iordning mig för dagen.

Ha en underbar Onsdag allesammen ! :D




Tisdag. Jobb!

Jag har varit på en intervju för United Colors of Benetton idag. Satt 30 minuter med stor vilja och hopp om att få jobbet. 2 kvinnor satt och lyssnade på mig och ställde frågor. 2 timmar senare ringde mobilen och ena chefen berättade att jag fått jobbet! Jag ska på ett möte på Fredag och vecka 14 gå en liten utbildning? så att jag lär mig allt. Jag är överlycklig och detta är verkligen det jag önskade mig. Jobb i butiken både på Karl Johan och i Gallerian precis runt hörnet där jag bor , heltid.  Underbart! ♥



Om jobbet funkar bra nu så kommer jag att stanna i Oslo över sommaren och även längre. Det har jag verkligen ingenting emot, trivs så himla bra här! Därför kommer jag att söka ny lägenhet efter 1 juni då denna lägenheten går ut. Hoppas på att min Älskling Alex flyttar upp till mig så att vi kan fortsätta leva med det underbara vi har idag. Jag älskar dig så otroligt mycket älskling ♥



Det går bra nu =)


Måndag. Fotografering

Hejhej=)

Just nu sitter jag på Oslobussen och har gjort det i lite mer än 2 timmar.

Idag har jag Fotograferats för Metro och Go Green kampanjen. Bilderna kommer att synas i stora delar av världen och ses av ca 20 miljoner människor. vänta... måste ta ett andetag..

så.. japp. Det stämmer. 07:45 träffade jag Fotografen Fredrik, Johanna som flygit ned från Stockholm och en engelsk talande man som var med på ett litet hörn haha. Sminket började vid 08 och jag var färdig runt halv 10. Då började vi leta efter rätta stället att fotografera. Det skulle vara mot en bra vägg ute med lite butik/affär känsla. Det tog en liten stund att hitta rätt vägg, men tillslut blev det utanför Kicks mitt i stan! Så där fick jag stå medan folk kollade runt omkring men vad gör det. Det var en enkel men rolig fotografering. Alla nya människor jag träffar är helt underbara. Nu även Fredrik och Johanna! Om ni läser detta så tack så mycket för idag, hoppas vi jobbar ihop fler gånger! :D






Sen åkte jag hem och åt middag med mamma, inte sett henne på några veckor då jag varit i Oslo och hon i Sälen med jobbet. min underbaraunderbara mami ♥

Har haft en helt underbar helg med Alex. Så himla skönt att träffa han & Sanne igen.
Men nu ska jag satsa hårt i veckan i Oslo! =)

Puss

Plåtning

Hemma från Fotografering. Så galet roligt! Det första när man kom var frågan vad jag ville ha att dricka: Cider, Vin, Öl, Champange? hehe Cider, tack =). Sen blev jag stylad av en tjej som också hette Jennifer. Super duktig och hon gjorde mig jättefin! Fick även mina toppar klippta så mitt hår är superfräscht! Jättehärlig tjej =)
Det filmades lite och sedan var det dagt för plåtning. Vi plåtade ute på gatan så det blev en del blickar och kallt! men det var bara att köra på! Fick jättehärliga komplimanger. Jocke, fotografen sa vid ett tillfälle " haha man känner sig ju nästan kass, för som fotograf är det min uppgift att säga vad du ska göra men nu kan jag inte säga någon alls för du gör det så bra själv" Hur glad blir man inte av att höra sånt :D. Man märker att man växer själv.
Sen fotade vi lite inne och allting gick superbra. Ska visa bilderna så fort jag får dom.

Här kommer lite bilder från min mobil!





Hemma..



Håret!




Lördag

Godmorgon!

Igår var en helt uuunderbar dag. Haha jag och alex är så sjukt kära i varandra så det är heeelt.. ah.. Vi släppte inte varandra en sekund igår. Sen har han köpt min dröm klänning till mig. En klänning nästan värd att dö för. En klänning som kommer få mig att känna mig som världens finaste under sommaren. Ni får se bild senare!

Uppstigning runt 8 för mig och alex. Han är iväg och jobbar så han körde hem mig nyss. Klockan 11 är det dags för Plåtning och de håller på i några timmar. Ska se om jag kan ta några bilder med min kassa mobil haha.

ha en underbar Lördag! :)

PUSS♥

Swebus

Jag sitter på bussen från Oslo till Halmstad. 05.50 gick jag upp i morse och har precis passerat Göteborg.
Halmstad, Här kommer jaag!

Torsdag

Jag är stolt över mig själv. 90% hade väl kallat det "vuxenpoäng" men jag är så trött på att höra det ordet överallt så jag säger istället att jag samlat på mig egen stolthet istället. Jag har varit i Olso i en vecka nu och under dessa 7 dagar har jag gjort så mycket som jag kan vara stolt över. Jag har tagit tag i saker, visat framfötterna och presterat. Jag har suttit på norska intervjuer utan nervositet, suttit på Banken och diskuterat konton, tagit främmande bussar och utmanat mig själv lite. Jag känner mig nästan som när man var liten och målade en teckning och längtade till att visa mamma och pappa hur duktig man varit.

Idag gick jag upp tidigt, strax efter 07 steg jag upp och 2 bussar senare satt jag på en kurs med ca 15 andra ang Barnehage. Kursen var tre timmar och jag kan berätta att vissa meningar på Norska förstår man utan problem men ibland sitter man som största frågetecknet. Nu är jag iallfall hemma igen och har precis gjort mig god mat.

Imorgon tar jag bussen 07.25 och befinner mig i Halmstad strax efter 13. Ska inte släppa alex för en sekund.
Lördag blir det fotografering från 11 i några timmar. Blir även lite gott att äta och champange? så blir lite mer än bara vanligt fotografering. Kul!
Sen ska nog jag och alex ut och äta på kvällen :) ååh vad jag vet att den kvällen kommer bli perfekt!
Söndag. Sanne?!!! i hope. <3
Måndag: Fotografering. Start 08.00 med smink. Sen buss 13.40 hem till Oslo igen.

Fråga: Har ni gjort någonting litet/stort idag som ni är stolta över? :)




Puss





onsdag, jobb.

Jag har varit på Äventyr!
Idag så skulle jag ta mig till ett ställe på intervju för Barnehage (dagis) Det innebar att jag skulle ta mig till 151 bussen som skulle ta mig till Oslos bussterminal. Där skulle jag ta buss 411 vidare. Intervjun gick jättebra och jag fick frågor som: vad jag tycker är viktigt att tänka på med barnen, vad jag förväntar mig mm. Jag fick jobbet! Och imorgon 10.30- 12.30 ska jag gå en kurs om hur man är med barnen på bästa sätt. Det känns bra för när jag kommer hem från Halmstad efter helgen så kan jag börja med det direkt.

Sen fick jag ett samtal som gjorde mig oerhört glad!! De ringde ifrån en klädbutik mitt på Karl Johan, och jag ska på intervju där på tisdag klockan 13.30! Hoppas verkligen att jag får det jobbet för att få jobba i den butiken är verkligen allt jag önskat mig. Håller tummarna!

Sen har jag varit på banken och fixat ett nytt konto mm



En glad jennifer imorse ;)

Nu ska jag göra mat!

PUSS


Drömmar kan ställa till det. haha

Jag gjorde en tabbe. En tabbe som jag inte kunde hjälpa, kontrollera eller som jag inte kan få ogjord.
Ni får kalla mig att gå över gränsen för tjejig (jag märker det själv) men det struntar jag i.
Häromdagen drömde jag att jag hade köpt världens snyggaste tröja. Jag vet exakt hur den ser ut, hur sömmarna är sydda, hur färgen ser ut i strålande solsken och under en myskväll. Jag vet hur tyget känns och hur skön den är att ha på sig. Jag vet att den passar både till fest såsom i en soffa. Jag känner hur glad jag är på morgonen när jag vet att jag ska sätta på mig min framtida favorit tröja.

Häromdagen vaknade jag även i verkligheten medveten om att det bara var en dröm. En otroligt verklig dröm som jag inte kan släppa ifrån mitt huvud. Några gånger under dagen i några dagar får jag känslan av att det är en snygg tröja där hemma som väntar på mig. Jag är glad över någonting jag inte har. Jag får snabba syner i huvudet hur jag kan matcha tröjan med halsbandet jag håller i i en affär, eller med byxorna som hänger där framme... Jag funderar på vad som hade varit bra att ha på sig på bussresan. Tröjan. Just den tröjan. Jag funderar på vad jag kan ha på mig på Lördag då jag sitter på en restaurang i Halmstad med mig pojkvän. Tröjan. Just DEN tröjan.

Fan. En dröm jag inte vet om jag ska önska att jag inte drömde.

Som en schitzofren människa som försöker säga hejdå till sin låtsaskompis.

Tisdag

Jag har haft en heldag med Klaus! Det var kul att träffa han, vi har kännt varandra i 9 år nu :O Killen med rastaflätor ner till rumpan nu haha. =) Vi har iallfall strosat omkring på Oslos gator, lämnat lite cv. Satt även på en ungdomsgård och skrev ut ännu mer cv:n. Sen blev det 2 cheesburgare på donkan för mig. Nu är jag hemma och trött i benen. Men det har varit en bra dag!
Hoppas ni har haft det med!

puss


Bilder på lägenheten

Såg på Malins blogg att hon lagt upp bilder på lägenheten så jag lånar dom för att visa er som undrar hur den ser ut. Detta är inprincip bara halva lägenheter. Den har lite mer att erbjuda ;)







=)


Måndag 15 mars

idag har jag lämnat ca 20 nya Cv:n på karl Johan. ( största shopping gatan här?? ) De flesta säger att de gärna tar emot cv men att de inte behöver nu. Jag har iallafall chans till några deltidsjobb och det kan ju lösa sig :) Jag har även fått kontakt med Barnehage vilket innebär att man hoppar in på dagis där det behövs hjälp. Det kan man jobba med inprincip varje dag vilket är väldigt bra! Där har jag nästan ett heltidsjobb direkt om de anser mig lämplig. Ska på intervju där på Onsdag halv 1. Då ska jag alltså sätta mig på en främmande buss någonstans och hoppas att jag hamnar rätt och hittar haha shit! men det känns bra att jobbfronten är igång rejält nu. Snart ska jag tjäna stålar! :D

Kommer nog bli en del dagar att åka hem i vår för har fått en del modellerbjudanden, fotojobb vilket är skitroligt! Om bara bussen var skönare.

Puss!



Helgen

Lördagsnatten blev lång. Tror de sista gick runt 6-7 på morgonen. Det blev iallfall en lyckad fest! =)

Söndagen var en väldigt rolig söndag. Vi tjejer vaknade vid 12, kändes som att man bara sovit en timma och då var det bara att börja städa. Damsuga, skura och hela rubbet. Sen gick vi slitna till en mini affär med massor med soppåsar pant i händerna haha. Måste sett otroligt dumt ut och det märktes utan tvekan att det varit fest. Sen promenerade vi vidare i det fina vädret och satte oss på ett kebabställe. Där satt vi och åt ett bra tag och övertrötta skrattade vi åt allting. På hemvägen gick vi förbi Oslo Slott vilket var väldigt fint. "Pratade" lite med vakterna som marschade så vackert utanför och vår imitering var kanske inte lika bra haha.
När vi kom hem var vi trötta och sugna på film. vi bar ner madrasser och lade täcken för att mysa rejält sen kollade vi film i 6 timmar och åt kvällsmat klockan halv 11 på kvällen.
En bra söndag med ont i huvudet men massor med skratt! :D















puss

Lördag natt 03:43

Festen är fortfarande igång, Jag vet inte vad jag ska göra. Om jag ska sätta mig ner och vara social eller om jag ska borra ner mig under täcket och försvinna. Jag känner för att sova. Men eftersom mitt tillfälliga sovrum är i festens mittpunkt just nu så verkar det inte vara så mkt till ett alternativ. Kvällen har iallfall innehållt allt en Lördagskväll kan innehålla. Trevliga människor, goda drinkar  Och så vidare. ...

Vi tjejer har försökt hålla igång samma tempo som de andra så ca 10 nudelpaket har gått åt och kaffekokaren står fortfarande i köket och ryker.


Är det fest så är det , antar jag. =)


Puss :D

Lördag kväll



Nu är det fest!


Låt- Sjuktbra!

Jag hittade en så gaaaaaaaalet skön låt !
om och om igen


wazzaaaaaaaa



Sanne, jag kan inte sluta kolla på denna.
Så himla bra.
haha
ni måste se
wazzaaaaaaa


12.49

misslyckat försök.
Vågar knappt kalla det en springrunda. Kände mig mer som en turist som försökte komma ihåg varje hörn jag svängde runt. blev mest en promenad på 20 minuter. Men men. det var gott.
Lade mig ner här i vardasrummet för att göra situps. kollade åt höger, och vad ser jag. Tidningen D!? med kändissvaller. Mkt mer intressant.
Vi ger det ett nytt försök, imon. Eller i övermorgon.

NU ska jag hoppa in i duschen och göra iordning både mig och lägenheten för ikväll!


Morten Breum – Domestic (feat. Nik & Jay) - Radio Edit

Morten Hampenberg & Alexander Brown – Skub Til Taget (feat. Yepha) - Radio Edit


Lördag 11.24

Godmorgon! Jag är uppe och har ätit frukost och pratat lite med emelie som precis gick till jobbet. Idag kommer vara en bra lördag! ( säger jag i förväg, vem vet..) Men jag ska iallfall sätta på mig träningskläderna och ut och springa! Solen skiner här i olso och perfekt tillfälle för mig att utforska lite här omkring. Jag tror dock jag skippar stan.. haha. Sen ska jag fixa lite här hemma och ikväll blir det Fest big time.
Evelina har utflyttningsfest, sen blir det väl lite inflyttning för mig också :P Det kommer iallfall massor med folk ikväll och vi tjejer har gått i dagar nu och pratat om vad vi ska ha på oss. Haha, gud vad jag trivs att bo med andra tjejer. 

Nu lyssnar jag på musik i lägenheten och ska börja klä på mig. Ha en underbar dag&kväll hemma i Halmstad och på alla andra ställen ni läsare nu läser ifrån.

PUSS från Jen.


21.09

hittade en bild från studentdagen 2008 då man åkte runt och hälsade alla grattis och längtade till året efter då man själv skulle ta studenten. Jag längtar till jag är så brun som jag är här. tills jag kan bara kan ha kjol och linne hela kvällen och natten. Och jag längtar tills jag och alex rullar runt i sanden på en strand lååångt ifrån Sverige.
Vi tjejer har ätit god mat, och nu sitter emelie och malin och slingar hår tills imon och jag ska påbörja att måla mina naglar!

puss




Jag i grått linne och vit kjol med armen om ak! :)


Fredag kvälll

arbetsintervjuen gick kanon och jag ska provjobba redan nästa vecka 3 dagar :)
Jag gick hem, gjorde mig en god kopp kaffe och smet upp på taket av vår lägenhet för att njuta av solen och känna mig nöjd. Köpte även en assnygg hoodtröja till vår och sommarkvällar
snart blir det kvällsmat!
puss







Fredag 12 mars. Söka jobb!

Jag har nu gått runt och lämnat runt cv i området och jag har redan fått en arbetsintervju klockan 15 idag. Det är på en restaurang som ligger precis vid hamnen, den har både inne och uteservering. Jättefint ställe så jag hoppas det här går vägen :) Att förstå norska är ju inte min starka sida men jag får göra det bästa utav det. haha.




Torsdag 11 mars

jag har köpt världens dåligaste cam märker jag nu. Spelar ingen roll hur jag ändrar inställningarna, jag ser ut som en pundare med stora svarta påsar under ögonen, blek hy med flammor överallt. Vad ska jag göra?! Knappast att jag kommer att använda den och skrämma iväg mina vänner och pojkvän =(

Inatt kunde jag inte sova. Inte ovanligt för mig. Elin berättade att hon var uppe inatt vid 3-4 och då vet jag att jag fortfarande var klarvaken. Idag vid 12 så gick iallfall jag och Evelina in till stan innan hon skulle börja jobba. Jag gick sedan ensam lite i stan men bestämde mig snabbt för att gå hem igen då jag redan inne i första affären Zara packade på mig ca 10 plagg jag ville prova och köpa. Stannade till ett ögonblick i affären och sa NEJ! till mig själv på skarpen och gick sedan där ifrån: svårt men nödvändigt. Jag ska INTE shoppa nu. Livsfarligt.

Jag hittade lyckligtvis hem igen från stan och har nu packat upp mina kläder på ett klädställ som jag alltid har önskat mig. Åh, klädställ är riktigt bra och snyggt! Nu ska jag laga mig lite mat och fortsätta kolla jobb.
Allting är verkligen över förväntan här =)

PUSS

Jen♥Alex.




I mitt nya hem

Framme i Oslo!

Jag är äntligen framme och tjejerna och mina blivande sambos Malin, Evelina, Elin & Emelie mötte mig vid bussen och hjälpte mig hem med väskorna. Nu har jag fått i mig god lasange och vi sitter och kollar Norska Paradise hotell haha. Lägenheten är superfin och jag är säker på att jag kommer stormtrivas här!

Nu ska jag kolla lite mer på paradise.

Alex, tänker på dig !

kyss


På bussen mot Oslo

hajhajhaj

Jag sitter just nu på tåget mot oslo. Har suttit här i några timmar nu och svanskotan är inte glad. Det är riktigt synd att jag gav mig själv problem med den. Får ta och röntga den snart! har iallfall sysselsatt mig med alex på msn. Tack godegud för datorer på långåkande bussar. jag har inte så mkt att säga. Jag är förväntansfull och tjejerna i oslo verkar glada över att jag kommer idag så ska bli riktigt roligt!

Skönt att träffa sanne idag. Önskar bara att vi haft mer tid tillsammans innan jag nu åkte. Men vi ses snart alla mina kära vänner! :)

Nu blir det glamour tidningen sen några filmer på datorn.

KYSS

herregud jag fyller 20 om några månder. 20!
Fattar ni, kommer ni ihåg när man kollade i Hallandsposten när man var liten och såg bilder på födelsedagar där någon skickat in en bild på ngn som fyllde 20. Jag tcykte dom var jättegamla. Kära 90:ier- Ska vi välkommna oss själva till riktiga vuxenlivet nu?

Onsdag 10 mars

Flyttdagen idag. Orkar inte skriva så mkt, är redan sen med frukosten och allt som ska göras idag. Måste träffa sanne, mycket också. Mina väskor är iallfall proppade till max och jag har fortfarande några plagg som bara måste med. Får se om jag tar en sådan påse som man alltid glömmer kvar på långa bussresor och lägger sakerna i. nej nu måste jag äta frukost och hoppa in i duschen, det kommer bli en lång dag och jag har laddat upp med tjjetidningar så jag tror jag kommer att vara ganskas busy med dom :) Bara inte min svanskota kommer strejka sönder på bussen. =(

19.30 beräknas jag vara i Oslo!

Nu kör vi ! :D

puss 


Svar på fråga! =)

Från E: hur gjorde du för att bli modell? hur började allting och hur lyckades du med att komma med i tidningar osv? grymt tycker jag & du är sjukt fin!

Svar: tack för din kommentar E! Kul att höra :)
Jag vet inte riktigt vad jag ska börja skriva om på den frågan. Jag har alltid varit väldigt envis och verkligen velat lyckas och det tror jag man måste vara för att komma någonvart. Visst finns det de människor som det räcker att de går på gatan så blir de upptäckta men den vägen har inte gällt mig.
När jag var 15 år gick jag min första visning. Det jag gjorde efter det var att ställa upp på olika modelluttagningar. Hittade jag en lapp uppsatt i stan om en casting så gick jag dit även det var tvång att vara långt över 1.70 så gick jag dit med mina 1.67. Även om man inte har lika stor chans att gå vidare som de andra så måste man visa att man vill och att man finns! Jag struntade fullständigt i kraven och det gör jag än idag. Jag ansöker och jag ställer upp på Casting (modelluttagningar) och skickar in bilder till modellagenturer- Även fast jag vet att jag är för kort. Jag vill visa att jag finns och möjligheten finns ju att de faktiskt gör ett undantag till tex en fotografering.

Jag började med att gå visningar. Redan efter bara några få så fick folk upp ögonen för mig och jag började få samtal om jag ville gå visningar utan att jag behövde visa intresse först. När jag fick samtal på mobilen och förfrågningar om att gå deras visningar så blev jag lika glad varje gång och tackade alltid ja.  I Halmstad har jag bla gått för märkerna : Redken, Larsson&Lange, Cubus, Nordic Safari, MQ, BikBok, VILA mm. Jag har tackat ja till nästan alla erbjudanden så även fast det tex inte var jätteroligt för kroppen att stå stilla som en skyltdocka i 3timmar så har jag gjort det för att utvecklas och komma någonvart.

Sen blev jag upptäckt av en underbar fotograf Jesper på en modelluttagning och han kontaktade mig några månader senare för en provfotografering. Allting gick jättebra och jag älskade kameran! Sen rullade jobb in och jag blev kontaktad för fotograferingar. En del fotograferingar får man göra gratis, och en del tjänar man riktigt bra på. Jag gör det för att det är roligt. Sen destu mer jobb man gör destu mer syns man och man blir kontaktad av andra som vill jobba med en om man är duktig. Sen som sagt så hamnar jag i tidningar för jag är lite åt reklamhållet, och det är fotografer som kontaktat mig för att kunden (tex en affär eller något företag) Tyckt att jag skulle passa som modell för fotograferingen de vill göra.

Jag totalt älskar det och kommer man inte in på en Modellagentur så får man stå för mkt själv. Det har jag gjort. Jag är med i Humanpeople och även Modellink men allting jag fått har jag fått fixa själv eller med hjälp av min fotograf Jesper. Jag tar reda på vem jag ska kontakta för tex Nelly.com sen skickar jag in bilder och som tur var kontaktade de mig!

Det gäller bara att kämpa på och BETALA ALDRIG ! en summa pengar för att göra någonting. Visst, man kanske får stå för bensinkostnader eller liknande men personer som säger att de ska göra dig till stjärna om du betalar 200kr när du kommer till modelluttagningen är inte proffisionella! Jag har själv fått liknanade mail men skrivit tillbaka i frustation att man inte borde betala dem. Gå inte på det, det finns flera chanser:)

Lycka till!
















































Sen har jag andra nya bilder som jag inte får visa ännu. Men det ska bli roligt att visa längre fram!
puss



Måndag kväll

Jag behöver mer variation. Lyssnat på samma låt i en timma nu. Stereo love låten. Den sitter som en smäck i mitt huvud och kommer säkert att fortsätta rulla minst en timma i huvudet efter att jag stängt av den.
Idag efter träningen träffade jag min vän ante en stund och ska även jobba ihop med honom imorgon vilket blir nice. Sen har jag packat och röjt här hemma efter som det idag bestämdes att jag flyttar i övermorgon.  AAAAAAAAAAAAAAAAAWWWWWWWEEEEEEEEEEEESOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOMEEEEEEEEEEE.
var bara tvungen att säga det. .

Sprang även igenom stan och såg mig själv i Image tidningen för Dodici. haha kul =)
Min nästa fotografering skjuts upp lite så den kommer nog i slutet av mars istället.

Nu ska jag läsa lite bloggar sen sova. Tidig morgon imon och jag är skittrött.

PUSS


Måndag 8 mars

tja.

Det som inte är bra med bärbara datoren är att man lägger sig allt för sent och ligger kvar i sängen på morgonen för länge. Många som känner igen i guess.

Idag körde jag mamma till jobbet så att jag kunde röra mig fritt med bil idag. har precis ätit frulle och ska snart ta mig till tk för att gå på passet cross challange. Det går riktigt bra för mig träning nu! Någon mer som ska dit nu?

Sen ska jag börja packa och fixa inför oslo.

puss.


Jag åt vänster i den nedre högra bilden


Söndag kväll

Dagen har varit riktigt bra. Jag har sagt hej till min nya kusin för första gången och klappat på hans lena hud. Världens sötaste unge, men det säger väl alla som fått en bebis till släkten. Så likt hans pappa, min morbror Henrik så det är helt sjukt.
Sen har jag varit hemma hos Malin här på gaten och hälsat på. Jag och pappa har suttit med hennes familj och pratat om Oslo och lite allt möjligt. Kommer bli GRYMT! och jag vill dit nu!

Sitter i sängen nu, lyssnar på musik men kan inte bestämma mig för vad. Ena sekunden sätter jag på en låt som denna Death Cab for Cutie – I Will Follow You into the Dark och andra sekunden blir det nästan bara en dunkande bas och lite skrammel. jag kör på varannan nu.

Min systers pojkvän Kristian ska ha en stor applåd för att ha tagit sig imål efter att ha åkt Vasaloppet idag. Det är verkligen inte illa pinkat! =D


Min fina pojkvän har fixat min laptop som pajjade totalt för ett tag sedan. Sen när jag sätter igång datorn igår kväll och vi sagt hejdå så hade han gjort denna fina bakgrundsbild. haha du är för söt! :)





Jag älskar dig också.


Söndag morgon

Godmorgon. Ny dag och ny kula i rullning. Ögonen är totalförstörda idag och jag är trött men det är okej. Allt känns ganska bra för jag vet att jag har en bra tid framför mig. Veckan ser jag faktiskt fram emot. Jag, min kusin bea, mormor, moster titti och hennes man jens ska åka 2 timmar och kolla på vår nya bebis i familjen idag om  några timmar. Mamma och pappa var där i fredags men den dagen ville jag spendera med alex. Jag totalälskar min släkt. =)

På tisdag ska jag jobba lite med ante vilket också ska bli kul =)
På onsdag eller torsdag ska jag fotograferas för metro, hoppas bara det bli då och inte någon vecka längre fram för då blir det lite jobbigt att åka från Oslo men jag gör det om det krävs :) Fotografen verkar supertrevlig!
Sen när (om) fotograferingen blir klar under veckan så flyttar jag upp till Oslo så fort som möjligt. 
På Lördag blir det fest i lägenheten och det ska bli kul att träffa alla som bor där!

Förlåt hanna att jag varit så seg med dina frågor. Men här kommer dom =)

Jag klipper mig oftast på Larsson&Lange, har lärt känna de som jobabr där så går dit för gemenskapen och även för hur duktiga de är + avslappningsrummet! De har som sagt ett litet rum med massagestolar man ligger raklång i samtidigt som man får håret tvättat när man sköljer av hårfärgen + huvudmassage. En klippning kostar 560:- och att slinga håret från ca 1300. Den här gången fanns det inga platser kvar under fredagen jag ville göra det så jag gick till Lockcenter där jag ofta klippte mig när jag var liten. Sen var det en tant som klippte mig jättefult och då vågade jag inte gå dit mer. Men nu var jag tillbaka och min frisör jag hade hette Emma tror jag. Jag la i ljusa slingor i hela håret och det kostade 1500 kr.  

Jag kommer att flytta till området Aker brygge som ligger väldigt centralt i Oslo. Det var en tjej Amelie som skrev en kommentar i min blogg att det fanns ett ledigt rum i en lägenhet hos några halmstad personer i oslo och att jag skulle ta kontakt med en Evelina. Det gjorde jag och vi kom fram till att när hon flyttar ut nu så flyttar jag in i hennes rum. Det roliga är att en av tjejerna som också bor där är Malin Bengtsson som jag haft lite kontakt med. Hon bor även på samma gata som mig här i Halmstad. De som bor där blir då: Jag, Malin, Elin, Emelie & Fredrik. Det är en 2 våningslägenhet och bilderna jag sett är väldigt fina. Sen bor vi där till 1 juni och jobbar för fullt :)

Nu ligger jag här och lyssnar på musik i lurarna. Måste gå upp och gör mig frukost och börja göra iordning mig för dagen som väntar !

Om ni undrar var sanne tagit vägen så är hon i sthlm, längtar tills jag får träffa dig igen :D

Ha en underbar dag kära läsare !!

puss

02.07

Det här suger. Precis sagt hejdå till min Älskling, nu ses vi inte på ett bra tag.
Sjukt vad jag har ont i min mage, känns som tusen knivar för varje andetag. Om ni vill veta to much details så har jag plockat fram min barndoms nalle ihopp om att kunna sova någon minut inatt, om inte så har jag iallfall ha någonting att ligga ihokrupen mot.

puss

Lördag kväll

Flytten blir inte på måndag utan senare i veckan. Fick ett samtal från en fotograf igår och ska fotograferas för tidningen Metro senare i veckan men förhoppningsvis är jag i Oslo till Lördag då Evelina ska ha sin utflyttningsfest ( och jag flyttar in ) Måste inviga Oslo bra.

Nu blir det sista kvällen med pojkvännen då han lämnar mig inatt. Jag kommer inte somna utan ligga gråtandes på hans axel och inte vilja släppa taget. Fan va kärlek ska krångla till det.

MEN VET NI VAD ! vi köpte en webcam till mig idag.. Det är bra. M, det är riktigt bra. Det får ta och göra våra 2,5 lite kortare :=)


Ny kusin

Igår berättade mamma med ett stort leende på läpparna att jag fått en liten ny kusin. En liten bebis Vincent har fötts! Nu har jag kusiner i åldrarna över 30år till bara några dagar gammal.


Lady Gaga



Jag vet verkligen inte vad jag ska skriva för kommentar till den här bilden
.. men jag gillar henne stark ändå.


Torsdag

Jag kanske flyttar om några dagar. Inte helt säkert men saker och ting ser iallfall väldigt ljust ut. Alex åker till Norge och åker skidor på Söndag. Hm, då ska vi se vad det är för dag idag då.. Torsdag. mmh, torsdag fredag lördag och.... söndag kommer sen därja. Japp då ska vi se.. 3.. dagar har vi på oss innan jag flyttar 2 månader. Känns ju inte sådär jättebra och igår var så gaaalet mysigt! Men vi kommer klara det. Vi bara måste =)

Nu ska jag gå ut med min hund sen blir det träning ikväll ( julie, jag ska också gå på danspasset :D ) MEN jag har ont i mitt ben! När jag dansade i förrgår så fick jag in i mitt vänstra knä och nu strålar det som bara den i benhinnorna (benhinnan?) i vänstra benet. Vet inte om jag satt i gång med träning lite för hårt eller vad det är. Jag vill inte att detta ska vara ivägen för mig iallafall! ( Gud, jag tycker det är jättetråkigt när folk bloggar om sin träning nu gör jag det med?)

Vädret är fint iallaflall lalala

PUSS




14.03

Jag tog hunden och bilen och åkte till både mitt och charlies favorit ställe i grötvik där det finns en stor inhängnad där jag kan låta min vovve springa lös och leka. Jag såg även den avskilda vägen framför mig där det inte var skottat och jag var tvungen att bemöta all snö med en väldig fart för att kunna komma igenom till mitt mål.. Jag tackade även nej till hjälp när en tant gick förbi och jag ivrigt tryckte ned pedalen och insåg att jag satt fast. Jag skulle absolut klara detta själv. kan killar kan jag. ( nu vet jag vad min pojkvän tänker haha ) Efter mycket framoch tillbaka med bilen var jag fri och skulle nu backa de 150 meterna i snön jag envist precis kört igenom som en rallybana , vilket för övrigt var jätteroligt. Jenniferjenniferjennifer... men som sagt kan killar så kan jag och det kunde jag också.
Sen blev det massor med hopp och lek i snön för mig och charlie i solen tillslut :) bara det att man får kisa som
tusan i snön och solen.

Nu ska jag byta kläder och åka till sanne. jag bryr mig inte om hon är sjuk och jag smittas, vi behöver varandra och då finns det inget som kommer ivägen.







Puss

Onsdag

Godmorgon.

Åter igen en tidig morgon men det är skönt! Förutom att jag är väldigt trött men bara att vänja sig !
Igår tränade jag på tk, ett danspass som fick mig att svettas rejält. skönt =) Sen åkte jag hem och duschade hos maria, vi köpte nudlar och satte oss och mös i soffan. Grymt bra program hela kvällen. Dating in dark (om det nu hette så?) Desperate, och Cougar town. Vi kom i säng runt halv 1? och låg och snackade och skrattade i sängen med lilla hunden mellan oss. Helt underbar kväll! =)

Körde maria till skolan i morse vid halv 9 och sen har jag bara åkt hem, ätit en ordentlig frukost och sitter nu här.
har lust att träna idag igen men fick lite ont i knäna igår av dansen så kanske bäst att vila till träningspasset imon.
Ska iallfall träffa alex ikväll och gossa massor.
Sanne är sjuk så krya på dig!!!


tack Amelie! Jag har tagit kontakt med henne :)

Tisdag =)

hejhej =)

Idag har det varit full rulle sedan tidigt imorse. Nu ska jag sätta på mig träningskläderna och bege mig till Tk för ett aerobicpass. Jättehärligt att vara igång med träning igen! Efter träningen blir det riktigt tjejigt med maria då vi ska måla naglar, ha ansiktsmasker och kolla desperata husfruarna mm. Ska även sova hos Maria som på gamla goda tiden :)

Köpte även 2 träningstoppen idag som jag ska inviga idag!

Puss

Här har ni mitt nya hår!



Tisdag

ojojoj vilken dålig dag det var igår under dagen. Men jag tog tag i lite grejer och mailade några tjejer för att eventuellt flytta in i ett rum i en lägenhet i London. Den enda som kan ta mig någonstans är ju mig själv så ska jag bo ensam med främmande människor så får jag väl göra det. Pappa är världens sötaste och såg att jag var ledsen så han åkte och hyrde en bok om London som jag kan börja läsa :)

Sen är det ju Norge planerna också. Jag skulle egentligen inte åka dit nu ivår utan verkligen vänta till hösten men nu är det väntat klart och jag måste göra någonting så försöker kolla boende i grannlandet fram till sommaren ändå. Läser någon detta och känner att de har en lägenhet som behövs fyllas med en person till så bara säg till så börjar jag packa direkt.

Den biten är den "enkla". Den svåra biten är att lämna min pojkvän. Alex herregud vad ska vi ta oss till va?
Igår var vi hos Maria och hade det mysigt framför humor program. Kul att bara sitta och prata med maria igen =) Sen låg jag och alex länge och mös i min säng. MNEIWY)("Y()"&# vad vi inte vill vara utan varandra.

Nu ska jag kolla lite boende uppe i sälen också.

ciao


Catch a moment.

Jag har haft världens bästa 10 dagar tillsammans med min pojkvän i mitt hus. Bara jag och han, medans min föräldrar varit i österrike. Nu har allting gått tillbaka till det vanliga livet då jag sover för länge på dagarna, äter frukost till top model. Går ut med hunden och väntar på att få träffa min pojkvän och vänner. 

Vad hände med new york efter gymnasiet? Min frustation över mitt liv går upp och ned hela tiden. 
Ena sekunden känns det som att allting är fixat och att livet blir skit bra. Planerna är att flytta till Norge med alex och mina vänner i höst. Jag får hålla ut i lilla halmstad ett halvår till. Sen jobbar vi gärnet hela hösten, tjänar pengar och efter jul åker vi till Australien och reser runt i världen. Precis som jag vill ha det. Efter vi har rest så ska jag och Alex gå varsin utbildning i troligtvis Göteborg där vi flyttar ihop i en mysig lägenhet. Jag ska gå på Make up Center för att bli make up artist och drömmer om att få sminka modeller runt om i världen. Alex ska gå en PT-utbildning och bli personlig tränare. 
Där har ni mitt liv. Nedskrivet och klart. Planerat och bara att följa. Jag har mitt liv framför mig som så många önskar att dom hade. "jag vet vad jag vill med mitt liv"

Det som nu gör att jag skriver detta är att jag kanske inte vill ha allting planerat. Jag vet inte om jag vill veta hur mina 3 år framöver kommer att se ut och veta exakt vad jag kommer att göra. Jag vill känna som jag gjorde på studenten, en av de lyckligaste stunderna i mitt liv : NU BÖRJAR MITT LIV! undra vad som kommer att hända! 

Jag har en helt underbar pojkvän som jag älskar över hela mitt hjärta. Jag har min bästa kompis Sanne som jag inte kan leva utan och alla andra vänner som gör mitt liv värt att leva. Jag blir bara rastlös av att sitta här med äcklig jobbig snö utanför fönstret, dagar som ser likadana ut och bara sitta och vänta. Väntan är så jävla jobbig och jag vill inte slösa en dag mer av mitt liv som 19-år. jag vill känna att mitt liv som 19-år var spännande, händelserik och att jag levde fullt ut! Inte med väntan i en villa i halmstad.

Jag vill åka till New York. Jag kan bo i ett ruckel men jag vill dit. Jag vill till en varm strand och bara rulla runt i stranden och känna sanden mellan mina fingrar. Jag vill ligga i en hängmatta och pussa på min pojkvän i Australien.  Jag vill sitta uppe på säterna i en öppen cab i Miami, med händer i luften skrikandes till en högt spelande låt med Sanne. Det har vi alltid sagt att vi ska göra. Det bara måste hända. Men hur? När? Jag vill göra det nu. Jag vill ha ett fullt konto och bara åka och göra vad jag känner för, för stunden. Inte sitta här och vänta.

Nej nu ringer jag min stora syster Martina och pratar av mig resten där. 



  

RSS 2.0